a mund ta dashurosh dike e mos te pelqej

scadarsko

Locus omnem
po me ka ndoll mu ky rast ....ne fillim kur emigrova u njoha me nje femer me te madhe n moshe se une dhe e doja por diten nuk me pelqente....kurre nuk kam dal me te shoping apo caffe le qe jo ne rruge..vetem me makine e dergoja ku donte e lija aty dhe kthehesha ta mirja e drejt n shpi..ajo me donte shume dashuronte aq shume sa qe sa her me thonte me don une i thoja jo i sincert e ajo kujtonte se qeshja...deri sa u ndame ne 2000 e mbas 5 viteve jemi ribashku e qendruam 2007 derisa perfundoi cdo gje por prap kemi kontakte vetem me telefon ...me tregon historina duke kujtu se kam ndjenja per te ku ajo nuk do t abesoj qe se kam dashuru kurr ket femer.kur bie femra dashni eshte e rrezikshme

scadarsko

Locus omnem
Une po se pelqeva nuk e dashuroj dot..por ndodh qe ne fillim se pelqen dhe pastaj filon e dashuron..por te dyja njekohesisht nuk ndodhin.

po ndoll kur je prsh ne nje caffe bar apo disco,ku alkoli ben t evehten e te nesermen kur zgjohesh i thua personit t pa njoftun kush je ti moj?qa do te krevati im mo?hhaha

Hektor12

Locus omnem
Sme ka ndodh ndonjehere ne fakt kisha kohe qe vetem jetoj biologjikisht tani pelqe ca po ndodh dhe lutem te forcohet ne fakt se vjen e behet me e forte