A mund Marihuana vërtetë ta rrisë orgazmën tuaj?

BeRaTsi_MiZeRje

Aktivist i AlbForumi
742a6b2b0485a552398564aa69ec9e72.jpg

Një lubrifikim i ri i bërë me THC premton që jeta juaj seksuale të jetë edhe ma e lartë.
Ne të gjithë e dimë se seksi ofron një nivel të lartë natyrore, por duke përdorur një lubrifikim marihuanë-infuzion me sa duket mund të jetë më e lartë. Për ata që kërkojnë një kulm më të madh dhe më të mirë, Foria ka projektuar një lubrifikant të ri personal për gratë e përbërë nga vaji i kokosit të lëngshme dhe kanabisit mjekësor të gradës që gjoja mund të prodhojnë orgasm të paparë.

45aafc25204a659f7423f723e144f4fc.jpg

Në bazë të faqes së tyre të internetit, secili sprej përmban 2 mg THC, dhe ju duhet të aplikoni lubrifikim të paktën një orë e gjysmë para se të angazhoheni në aktivitet seksual për të marrë përfitime të plota. Ajo nuk është vlerësuar nga FDA, dhe ju mund të merrni atë vetëm me recetë nga një mjek në Kaliforni, por Kolorado dhe Uashingtoni janë të shpejt për të ndjekur.

b30a901a68eb0383174f1a4cc61f2c2c.jpg

Jo, kjo nuk do të ju shtijë në efektet e zakonshme të marihuanës; në vend të kësaj, ajo premton rritjen e ndjenjave dhe zgjimin e organit tuaj, kur ju e aplikoni atë. Po të merrni atë me gojë mund të prodhojë disa nga efektet e njëjta të çdo marihuane tjetër ushqimor mjekësore, thotë Brittany Confer, drejtor i kujdesit të pacientit dhe të komunikimit në Foria.

20452c37e3370a06d165eb50bc1bbe2b.jpg

"Por, kur ju jeni duke e përdorur atë në mënyrë topikale ajo nuk ka një efekt të madh psikoaktiv në mendjen tuaj." Plus ajo ndoshta do të jetë e vështirë për t'u përdorur shumë në mënyrë topikale gjithsesi-në fund të fundit, ju mund të përdornivetëm aq shumë lubrifikim. Megjithatë, produkti nuk është shqyrtuar nga FDA kështu që ne nuk jemi të sigurt në asnjë efekt anësore negative që mund të vijnë nga përdorimi në mënyrë topikale.

7652e656a3313988f350110bd73e7bee.jpg

Thamina

Papirus rex
Po e rrit !!
Kjo bime e ndaluar* ka shume veti pozitive e pothuajse asnje negative ;)
Sakte,me se e sakte.
Alkoli eshte numer nje nder veset e keqia e vrasje te qelizave te trurit e pas tij vjen duhani...etj ,etj...por weed ta perdoresh em lezet...:).
Ne fakt cdogje me norma ste ben dem.