A mendoni se dashuria e humbur mund te rikthehet prap.!!!

-Zana-

e...Thjeshte
O mos me hapni namin me shume sec duhet. Une seksin e adhuroj por s'e kam perendi. Te futesh elementin seks, ne sasine e pelqyeshme eshte bukur per te dyja gjinite. Per i djegur... i djegur jam. Ngordh fareeeeeeeeeeeeeee.

Edhe une i jam rikthyer nje dashurie. Ajo me tha se s'me kishte zevendesuar por une isha treguar mu*. :(

Me kaq sa te le ti te kuptosh.... Ajo, as qe egziston. lol

Djegshmeria jote ne k'te rast , vjen nga pasojat e vuatjes, dhe mos suksesit. lol

MysteriousMan

Valoris scriptorum
Cfar ndodh me te dashurit/at tuaj/a kur vjen nje moment qe smund te kryej mardhenie seksuale per shkaqe te ndryshme?

Nese mund te keni seks pa dashuri, mund te keni dhe dashuri pa seks.
Qe seksi eshte nje pjese thelbesore dihet, eshte ligj natyre dhe kenaqesi per shum specie.
Seksi prish dhe ndreq lidhje.

joetisti_

Locus omnem
Me kaq sa te le ti te kuptosh.... Ajo, as qe egziston. lol

Djegshmeria jote ne k'te rast , vjen nga pasojat e vuatjes, dhe mos suksesit. lol
Une sukses i them edhe kalimit nga deshtimi ne deshtim. Nuk vuaj me shume se sa vuan ajo ose ato.

Dashuri pa seks gjithashtu s'mund te kete. Ne marredheniet djale vajze flas. Dhe seksi pa dashuri jo vetem qe s'ekziston por edhe po te ishte, do te ishte i paplote. Edhe ju vajzat si beni. Vetem ne duam seks?? Ju doni pak me shume :)

-Zana-

e...Thjeshte
Une sukses i them edhe kalimit nga deshtimi ne deshtim. Nuk vuaj me shume se sa vuan ajo ose ato.

Dashuri pa seks gjithashtu s'mund te kete. Ne marredheniet djale vajze flas. Dhe seksi pa dashuri jo vetem qe s'ekziston por edhe po te ishte, do te ishte i paplote. Edhe ju vajzat si beni. Vetem ne duam seks?? Ju doni pak me shume :)

Na lodhe gjithe mengjesit pa lidhje....nuk kundershtoi njeri qe seksi pa dashuri, nuk egziston .. ose me qarte strictly business- vetem Seks-. Une po te them qe tema kerkon dhe trajton dicka me shume , se thjeshte vetem seksin ne mes....k'tyre rasteve ku vetem seksi eshte i pranishem mes tyre, nuk mund ti quash dot as lidhje. lol

Balahk

Locus omnem
Ncnc mos mendoni kaq gjate o njerez shijoni jeten njeher vjen...dhe nese ju pelqen dikush vecse per kenaqesi fizike dmth sexule bejeni...jo po prisni njeher ta njifni ate e gjith fisin pastaj ' hidhuni ne shtrat':D[/quote]
Jam kaq kunder kesaj qe ke shprehur.
ti mendon se shijimi jetes eshte vetem ne aspektin fizik?
Nje femer duhet t'i jepet direkt atij,qe i komplimeton kembet,trupin,tiparet fizike?
Dhe nese,kaq pak vlenka nje femer,sa te shikohet si objekt sexy?
Mbase kur i degjoj nga @joetisti_ nuk habitem,sepse eshte mashkull,por kur keto fjale thuhen nga nje femer,mbes i "zhgenyer" sepse edhe pse jam mashkull femren nuk e shoh vetem nga ana seksuale.mendoj se femra vlen shume me shume se sa nga nje e pare siperfaqesore.sepse nese do kisha te njejten mendim me ty,atehere do thoja qe nena ime,motrat e mia,shoqet e mia,ose gruaja ime e ardhshme vlejn kaq pak.vlejn vetem per sexy-n dhe per asgje tjeter.por jo,une nuk e ndaj kete mendim me ty se femra vlen shume me shume se sa kaq.

Solaris

Suadade...
Anëtar i Shtabit
Të dashur njerëz të mirë.
Vetëm e vetëm pse shprehemi për seksin si avantazhi i të mbajturit një marrëdhenie , nuk do të thotë që ne nuk dimë të dashurojme , përkundrazi jemi ne qe kemi dashuruar më shumë se duhet në këte jete dhe askush nuk mund ta kuptojë këtë pasi përjetimi është subjektiv dhe individual.
Por , kjo është një sipërfaqesi , askush nuk kërkon të luftoje apo të rrëzoje bindjet e tuaja, idealet , besimet!

Ne jemi këta që jemi , sepse duam të jemi të tille pa shumë shtojca të tjera , pa shumë ndrydhje , pa shumë paragjykime.
Edhe po unë e dashuroj seksin! E dashuroj!
Përdor edhe fjalë banale për të folur , po kush më gjykon? Sepse dua të jem e lirë?Të jem e verteta përballe dukurive boshe , pa shëmbëlltyren e artificialitetit, në pasqyren e se vërtetes.

Duam të rrenojmë përtej asaj maske hipokrizie.

Prandaj një mirëkuptim për @joetisti_ nuk është mbrojtje kjo fjala ime por është mbrojtje për të vërteten për mënyren se si e paraqet veten pa shumë komplekse pa shumë paragjykime , dhe aftësine për ti kapërcyer barrikadat e qenies humane në pakufizueshmerine e të panjohures enigmatike por që jeton brenda nesh...

Jashte teme , por më duket një sqarim.

Balahk

Locus omnem
Une nuk jam kunder @joetisti_ me pelqen qe ai eshte kaq open-mind,dhe e "mbron" me kaq fanatizem iden e tij.por jam kunder te parit te femres vetem nga ajo cka ofron seksualisht.femra vlen me shume se kaq,ky eshte thelbi asaj qe une theksoj.

Universal

AnonymouS
Ajo qe ju kerkoni e ka emrin censure dhe ne albforumit ne nuk aplikojme asnje lloj censure. Cdo anetar i forumit eshte i lire te shprehi mendimin e tij lirshem. Ashtu si cdo anetar i forumit qe i perket nje besimi te caktuar eshte i lire te praktikoje e shprehi idete e tij. Nderhyjme vetem atehere kur preket liria e nje anetari per te shprehur mendimin e tij lirshem duke i mohuar apo sulmuar nje anetari tjeter mendimin e lire.

Ndryshe nga mediat e tjera shqiptare ku aplikohen "filtra" dhe "editoriale", ne jemi nje pasqyre e paster e realitetit shqiptar. Lexon ne forum temat qe vete anetaret hapin dhe mendimet qe ata vete postojne ne keto tema. Dhe kjo eshte vlere dhe bukuri e forumit, pasi kushdo qe futet e lexon ketu, njihet me larmine e mendimeve te shqiptareve nga te gjitha trojet e nga mbare bota.

Nese nuk ju pelqen imazhi qe shikoni ne pasqyre, ky eshte problemi juaj e jo i albforumit.

Solaris

Suadade...
Anëtar i Shtabit
Ardi,
Mënyra e vendosjes në skene të fjaleve është thjesht pjesa e pare e ajsbergut , ajo cfarë nënkuptohet shkon përtej asaj që duket.
Dhe kjo më duket e dyanshme , për të dyja gjinitë. Vendosja në ironi e situatave konkrete , reale....dhe vënia në loje e arsyes.

Solaris

Suadade...
Anëtar i Shtabit
Ajo qe ju kerkoni e ka emrin censure dhe ne albforumit ne nuk aplikojme asnje lloj censure. Cdo anetar i forumit eshte i lire te shprehi mendimin e tij lirshem. Ashtu si cdo anetar i forumit qe i perket nje besimi te caktuar eshte i lire te praktikoje e shprehi idete e tij. Nderhyjme vetem atehere kur preket liria e nje anetari per te shprehur mendimin e tij lirshem duke i mohuar apo sulmuar nje anetari tjeter mendimin e lire.

Ndryshe nga mediat e tjera shqiptare ku aplikohen "filtra" dhe "editoriale", ne jemi nje pasqyre e paster e realitetit shqiptar. Lexon ne forum temat qe vete anetaret hapin dhe mendimet qe ata vete postojne ne keto tema. Dhe kjo eshte vlere dhe bukuri e forumit, pasi kushdo qe futet e lexon ketu, njihet me larmine e mendimeve te shqiptareve nga te gjitha trojet e nga mbare bota.

Nese nuk ju pelqen imazhi qe shikoni ne pasqyre, ky eshte problemi juaj e jo i albforumit.

Faleminderit dhe dakord për rregulloren! E kam shkelur , por nuk më pëlqejne rregullat.

-Zana-

e...Thjeshte
Une nuk jam kunder @joetisti_ me pelqen qe ai eshte kaq open-mind,dhe e "mbron" me kaq fanatizem iden e tij.por jam kunder te parit te femres vetem nga ajo cka ofron seksualisht.femra vlen me shume se kaq,ky eshte thelbi asaj qe une theksoj.

Open minded ? Te Ishte open minded , do I shikonte te gjitha ngjyrat e ylberit .. Lol

Thjeshte sepse dikush kalon dhe fokusohet Vetem ne censure ( sic e ka pershkruAr edhe Universal ) .. Dhe e shikon /thelbeson femren si cope mishi me dy sy .. Ky fakt nuk te Ben ty open minded...dhe palen tjeter qe kundershton me mentalitet te mbyllur . Perkundrazi, edhe seksi e kam thene dhe vazhdoj ta them ka lezetin dhe limitet e tij ... Ne te kundert mund te hyje tek censura, dhuna, perdhunimi , abuzimi, cenimi .. Etj etj .Menyra sic shprehet , joetisti ... Per mendimin Tim, radhitet tek k'to te fundit .

joetisti_

Locus omnem
(tema) kur rikthehet dashuria e humbur ne shume raste ben shume dem. Sepse personit sapo i ka zene cipe plaga dhe ai/ajo qe kthehet ia hap prape.

ardiizazak - femren nuk e vlereson duke i hequr pjesen qe natyra e ka shtuar dhe ca njerez e zvogelojne, seksin. Femren e respekton sigurisht duke i vene ne dukje se sa e gjithanshme eshte, por e respekton pa mase kur flet, kur kerkon, kur ben... SEKS.

liora - pashe qe me fjale te tjera i ke shpjeguar edhe ti kete qe i thashe edhe une, ardiizazak. Femra nuk e ka ne dore te heqe dore nga seksi sepse ia imponon vete natyra e saj shperthyese, por ka vajza qe jane me te hapura edhe te tjera qe jane me te mbyllura. Disa pas "censures" fshehin pikerisht deshiren e madhe per ta thene publikisht se e duan seksin ne te gjithe format e mundshme.

Universal - me pelqeu shpjegimi yt, vetem se ju, besoj ngaqe nuk e keni mundesine t'i lexoni me imtesi, censuroni disa fjale vulgare qe vihen pa 'pip' edhe atehere kur po ta shikosh ne kontekst, ato mund te qendrojne.

Zana - une qenkam cenues?? Une nuk flas per seks thjesht dhe vetem per shou, edhe pse te flasesh per shou s'ka gjithashtu asgje te keqe, por une flas per pasion. Dhe ate qe them e ndiej vertete.

Rrofte pjeshka !!

-Zana-

e...Thjeshte
Asnje fjale ( a) pasionuese , nuk e shikoj ne postimet e tua .. pervecse vullgaritetit ndaj femres , duke e trajtuar ate si nje objekt/projekt - Seksi.

joetisti_

Locus omnem
po s'rri dot pa i bere, ti po deshe mos i lexo... Te jem i semure per sise, do te doja te isha i semure perjete.
Ja, ne raste si keto humbet dashuria dhe rikthehet, por kur personit i kane vdekur te gjitha hormonet... (vetem nga demtimi emocional)

joetisti_

Locus omnem
gjysma e informacionit te formimit te embrionit eshte te femra e gjysma te mashkulli. Te lindesh nga femra eshte lumturi, kur e marrim vesh, por jo ama ta keqperdoni kete aftesi qe ju ka dhene natyra.

me ke vene nick-un prane nje fjale qe me cmend :p flm !!!!!!!!!!!!!!
Une edhe ty deshiroj te te kem shoqe. Dhe po qe se me vjen deshira te te shoh ashtu sic nata dhe dita te reflektojne, nuk e bej me ligesi por per natyrshmeri.

(pse te na i fshish komentet unik, cfare beme?)

(tema) kjo teme me kujtoi nje rast te shkuar dhe vendosa te shkoj t'i them qe te me lejoje edhe nje here. (e di se do me thote jo, por te provosh s'kushton asgje)

Lisa

Moderator
Anëtar i Shtabit
Ncnc mos mendoni kaq gjate o njerez shijoni jeten njeher vjen...dhe nese ju pelqen dikush vecse per kenaqesi fizike dmth sexule bejeni...jo po prisni njeher ta njifni ate e gjith fisin pastaj ' hidhuni ne shtrat':D
Jam kaq kunder kesaj qe ke shprehur.
ti mendon se shijimi jetes eshte vetem ne aspektin fizik?
Nje femer duhet t'i jepet direkt atij,qe i komplimeton kembet,trupin,tiparet fizike?
Dhe nese,kaq pak vlenka nje femer,sa te shikohet si objekt sexy?
Mbase kur i degjoj nga @joetisti_ nuk habitem,sepse eshte mashkull,por kur keto fjale thuhen nga nje femer,mbes i "zhgenyer" sepse edhe pse jam mashkull femren nuk e shoh vetem nga ana seksuale.mendoj se femra vlen shume me shume se sa nga nje e pare siperfaqesore.sepse nese do kisha te njejten mendim me ty,atehere do thoja qe nena ime,motrat e mia,shoqet e mia,ose gruaja ime e ardhshme vlejn kaq pak.vlejn vetem per sexy-n dhe per asgje tjeter.por jo,une nuk e ndaj kete mendim me ty se femra vlen shume me shume se sa kaq.[/quote]

Vertet me vjen keq qe nuk paske kuptuar 'thelbin e asaj qe kam shprehur'!
dhe akoma me keq kur ndaj meje me kthehet 'PARAGJYKIM'!:)
Une shpreha dicka qe personi ne fjale @El@ e kaloi pa pik lidhje te krevati e kembet e bukura vleresim per veten e tj etj
Te kishte qene aq e afte te kapte thelbin e asaj qe thashe sdo cekte as 'PERSONIN tim e vlerat e mia qe as nuk mendoj te mi vleresoje Ajo apo cdo kush ketu...
Pjesa tjeter kush e tha qe une shoh vetem anen sexuale sapo takoj nje mashkull??A vertet jeni kaq te ceket sa nuk arini te kuptoni sensin e asaj qe shpreha???
Me vertet mbetemen e 'zhgenjyer'...
Mgjth prap nese ne nje raport nuk ka sex te mire ai raport thjesht nuk egziton :D
Klm ne vazhdim :)

joetisti_

Locus omnem
Ka nje urrejtje per dashurine qe largohet. Ka nje urrejtje sepse gabimisht ate qe jeta na i ben shtrember, ia ngjisim si faj personit qe pa dijeni te ndergjegjshme e duam ende.

Plasim zemren tone plasim zemren e asaj...

Monroe

Valoris scriptorum
Jo.
Ai qe tdo nuk iken kurr
ka nga ato frikacak qe tpremtojn boten e nfund te thyejn zemren