A keni tradhtuar ndonjehere?

Diddy19

Su@mi
Re: A keni tradhtuar ndonjehere?

Kush ishte ai engjell i rene nga qielli pikerisht ketu tek AF-ja se se mora vesh une??? :angel:

Diddy19

Su@mi

Sesso femminile???? Sono tutte tue,tranne me ! /pf/images/graemlins/laugh.gif

cukolja

Primus registratum

ti fol per ato qe ka bere ma...jot se te tjerat flasin vete :devil:

hatchet harry

Primus registratum

puna eshte se une kam dash ta tradhtoja te dashuren e momentit me cdo femer te bukur qe me shifnin syte.kjo natyrisht nuk eshte e mundur.une nuk jam kazanova.por ka pas edhe raste qe me kane shpetu prej duresh shume mundesi sepse nuk kam ditur si tju flas.kur i kujtoj deprimohem.kur nuk eshte e mundur te rregulloj nai gjo ekstra,i meshoj asajt qe kam per momentin.

hatchet harry

Primus registratum

ca ti bosh,ne kohe lufte,nuk i bohet naze asgjeje,hahahahahah :devil: /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

mirdita

Papirus rex
Une nuk kam tradhtuar asnjeher sepse tradhtia pa marr parsysh ku esht ne famijlje, ne pun apo ne shoqeri nuk esht mir sepse me vjen keq qe ata zhgenjhen me mua me vjen keq ama une nuk kam nje zemer tradhtare dhe prandaj per te gjith jam e mir si ne familje ,shoqeri ne te gjitha

joetisti_

Locus omnem
Të tradhtohesh është e keqe. Të tradhtosh më pak e keqe. Lind pyetja, të mos tradhtosh është mirë? Po dhe jo. Ndodh që tradhtohesh dhe mendon se po të kishe tradhtuar më parë edhe ti, nuk do ta ndieje aq shumë dhimbjen. Por kjo vetem për vetëmbrojtje. Tradhtia mbetet e shëmtuar. Unë nuk e preferoj fare!!