scadarsko
Locus omnem
Aty eshte puna te divorci.po a mund te jetosh me dike kur nuk e dashuron me?
te jesh i afte te krijosh lidhje te fshehte duhet edhe medalja ta perballosh situaten dhe te behesh komedian ...nganjeher.
Aty eshte puna te divorci.po a mund te jetosh me dike kur nuk e dashuron me?
E veshtire eshte..por kur do mundet te besh gjithshka
pse?dikush kerkon nje buqete lule e dikush nje trendafil.....katastrofe eshte vetem kur e divorcon,aty nuk jam dakord.
pse kur ke nje trendafil ne shtepi psh....ke nevoje per buqete? qe ndoshta mund te kete e dhe lule tu u vyshk?
gjithmon pa analizu e pa mendu me gjat vazhdon lidhja......deri s afillon numerim vitesh ..1....2...3....e me radhe
kam pare persona qe jan shkaterruar nga keto lidhje..
eshte e vertet por kur lidhja nuk ndertohet qe ne fillim fajin e kan te dy....j aprsh dikur kam pas lidhje me nje femer keshtu e kemi pa svetem mardhenje ku deri nje dit vendosem stop ....as flasim e as nuk ndiejme me mes nesh .
mir e ke ti..po une po them kur bie ne dashuri me ate qe ke lidhje nuk eshte vetem fizike pastaj
ateher lind belaja .......kete se di nuk e kam provu.
ishalla se provon kurre..gje me te dhimbshme s'ka
Lidhja fizike eshte vetem nje grimcez e vogel e asaj qe ka lidhja ne teresi, rendesi ka shpirti zemra mendja dhe gjithcka lidhur me ketemir e ke ti..po une po them kur bie ne dashuri me ate qe ke lidhje nuk eshte vetem fizike pastaj
kam pervojen shif me sy e plas me zemersa pervojen po e keni vec ee .....