A keni tradhetuar partnerin/en?

Balahk

Locus omnem
Rastesisht e lexova diku kete letren.me ca syri e sheh veten kjo,me te majtin apo te djathtin?
Se universitetin duket si e ka marr :p:p:p
ja pra kjo lloj ndyresie na ben te mos i besojm femres.

Attachments

• image_01-1.png
    image_01-1.png
    51.7 KB · Shikime: 9

SNAP

Papirus rex
Nje burrë që kishte tradhetuar gruan gjith jeten..
Nje dit vdes ky burri, dhe gruja nga inati e varros nudo.
Pas ca muajsh pendohet gruja dhe shkon ta veshi,
Kur hap varrin e gjen bosh dhe nje leter qe shkruhej
''Jam te Moza ,varri ne krahun tim djathte' :p Si me plaku qe jam po ju theme se:Thojne qe femra te tradheton dhe tek vrima e celsit po te doje.:p Ndersa per meshkujt thojne qe jan si qent i fusin hundet kudo, sduhet ti zesh bese. Po mire e kan per meshkujt se qe thoni ju..!Duke pas mish te kontrolluar ne shtepi, shkojne hajne pilaf me miza jashte:hidhu::hidhu::hidhu::hidhu::hidhu::hidhu::hidhu::hidhu: Une per vete sdo ta boja, sdo ta boja se sna e varin femrat,se po tna e varshin ehe ehe:eek: prap sdo ta boja:p:D:hidhu::hidhu:

Last edited:

Airbourne

Papirus rex
Besoj se behet fjale per te paturit marredhenie me njerez te tjere nderkohe qe je ne nje lidhje me nje person. Por a ka njerez qe e bejne kete gje ne menyre te vullnetshme/me deshire kur jane te dashuruar? Une deri tani nuk kam njohur :)
Do kishte kuptim pastaj te flitej per tradhti kur nuk eshte dashuri?

Si dovrebbe esser morti del tutto,
quando si è morti a metà –
Mai burlare la vita, mai truffare l'amore.

Edgar Lee Masters, Antologia di Spoon River

ParentalAdvisory

Primus registratum
nuk e di ne e keni vene re, eshte nje djale i diplomuar ne oxford,intelekti i tij shpaloset kur arrin ne mes te shetitores tek diga e liqenit artificial...dhe ja kput:
Kur je Grua e martuar..MOS kerko K@r te q*h3sh!

Jorina_

Forumium praecox
Hahahahaha ne fillim te lidhjes 1x, por nuk e njihja mir...pastaj ishim dhe large...
Isha ne vend te duhur me personin e gabuar dhe keshtu rodhen gjerat lume lol
Te them te drejten, u pendova dhe nuk ishte gjest i hijshem nga ana ime, mirpo ajo qe dhe nuk u perserit kurr!
Pastaj ai me tradhtoj X here, keshtu qe tani them mir ja kam bere se e dija ca m.... me ra per pjese....

Me vje inati qe nuk e tradhtova edhe disa here :D
Se e meritonte surati tij :p