A keni tradhetuar ndonjehere????

ezy

Primus registratum
A keni tradhetuar ndonjehere????

hapja zemren shoqerise.....lol... :thumbsup:

Katja

Primus registratum
Re: A keni tradhetuar ndonjehere????

Fillimisht postuar nga ezy:
[qb] hapja zemren shoqerise.....lol... :thumbsup: [/qb]
Na jep shembullin personal, shoot ti e para /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Sulo_Kapedani

Primus registratum

po e shoot une i pari tralala /pf/images/graemlins/wink.gif
E kam bere po ama jam bere shume pishman edhe shyqyr Zotit e kam nda mendjen mos e bej me KURRE.
Eshte gje e ulet shume per mendimin tim!

Katja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga RReBeLii:
[qb] po e shoot une i pari tralala /pf/images/graemlins/wink.gif
E kam bere po ama jam bere shume pishman edhe shyqyr Zotit e kam nda mendjen mos e bej me KURRE.
Eshte gje e ulet shume per mendimin tim! [/qb]
Papapap Sulo xhani, njesoj me mua i ke mendimet /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif si me pas shku ne nje kopesht bashke /pf/images/graemlins/tongue.gif :tipsy: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

nc nc nc as nje here /pf/images/graemlins/laugh.gif

bengu

Primus registratum

Ne asnje menyre... /pf/images/graemlins/tongue.gif

p.s. hajde hape ti tash.... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

dje ndegjova nje shprehje te bukur:
Une jam multi-besnik!

/pf/images/graemlins/laugh.gif

ezy

Primus registratum

po mire.....meqe juve jeni kaq te ndershem :thumbsup: po e pranoj une e para.....kam tradhetuar .....dhe nuk jam bo pishman hic fareeeeeee......
Tani e keni ju rradhen.....dhe bohuni i cik me te sinqerte,plizzzzzzzz......qe do vdes une per ndershmerine tuaj,mor amon....ahahahahahahah :thumbsup:

Katja

Primus registratum

[qb] po mire.....meqe juve jeni kaq te ndershem :thumbsup: po e pranoj une e para.....kam tradhetuar .....dhe nuk jam bo pishman hic fareeeeeee......
Tani e keni ju rradhen.....dhe bohuni i cik me te sinqerte,plizzzzzzzz......qe do vdes une per ndershmerine tuaj,mor amon....ahahahahahahah :thumbsup: [/qb]
S'je bo pishman e??? epo varet nga statusi qe ke mi shpirt , se po te jesh me nji dashnor/e te rradhes kush po pyet se tradhetove apo jo. If je me dike qe eshte important to you , bohesh pishman qe cke me te bohesh . PO kur te ritesh dhe pak do ti kuptosh me mire keto gjona /pf/images/graemlins/laugh.gif

ezy

Primus registratum

Fillimisht postuar nga tr@l@l@:<br />[qb]
[qb] po mire.....meqe juve jeni kaq te ndershem :thumbsup: po e pranoj une e para.....kam tradhetuar .....dhe nuk jam bo pishman hic fareeeeeee......
Tani e keni ju rradhen.....dhe bohuni i cik me te sinqerte,plizzzzzzzz......qe do vdes une per ndershmerine tuaj,mor amon....ahahahahahahah :thumbsup: [/qb]
S'je bo pishman e??? epo varet nga statusi qe ke mi shpirt , se po te jesh me nji dashnor/e te rradhes kush po pyet se tradhetove apo jo. If je me dike qe eshte important to you , bohesh pishman qe cke me te bohesh . PO kur te ritesh dhe pak do ti kuptosh me mire keto gjona /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
hhhhhhhhhhmmmmmmmmmm.............ahahahahahahahahah
kur jane rrethanat e atilla....ste plas b*tha shume jooooooo........secili ka eksperiencen e vet...une po flas per timen.....ta kom lon ty qe te bohesh pishman....
dhe dicka tjeter...po arriti puna deri ne tradheti...atehere kjo do te thote qe nuk ka me ndjenja midis tyre.....they cheet,just to find a reason to break up :thumbsup: ....that leaves me no reason per tu bo pishman....ok rrushi i vogel /pf/images/graemlins/laugh.gif :thumbsup: :thumbsup:

ezy

Primus registratum

S'je bo pishman e??? epo varet nga statusi qe ke mi shpirt , se po te jesh me nji dashnor/e te rradhes kush po pyet se tradhetove apo jo. If je me dike qe eshte important to you , bohesh pishman qe cke me te bohesh . PO kur te ritesh dhe pak do ti kuptosh me mire keto gjona /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
kur jane rrethanat e atilla....ste plas b*tha shume jooooooo........secili ka eksperiencen e vet...une po flas per timen.....ta kom lon ty qe te bohesh pishman....
dhe dicka tjeter...po arriti puna deri ne tradheti...atehere kjo do te thote qe nuk ka me ndjenja midis tyre.....they cheet,just to find a reason to break up :thumbsup: ....that leaves me no reason per tu bo pishman....ok rrushi i vogel /pf/images/graemlins/laugh.gif :thumbsup: :thumbsup:

ezy

Primus registratum

Ela_001

Primus registratum

Shit happens but better not let it hit the fan.

Nuk tradhtoj se nuk e kam si princip, por me kane tradhtuar dhe besome eshte ndjenje shume e hidhur, sikur te thyen perbrenda. /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif

Kur dikush eshte me rendesi per ty nuk mund t elesh nje moment ekstaze qe ta tejkaloje çdo gje keni ndertuar bashke.Jam kundra tradhtise, por siç e thashe me siper shit happens. :tipsy: :smash:

ezy

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Ela_001:
[qb] Shit happens but better not let it hit the fan.

Nuk tradhtoj se nuk e kam si princip, por me kane tradhtuar dhe besome eshte ndjenje shume e hidhur, sikur te thyen perbrenda. /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif

Kur dikush eshte me rendesi per ty nuk mund t elesh nje moment ekstaze qe ta tejkaloje çdo gje keni ndertuar bashke.Jam kundra tradhtise, por siç e thashe me siper shit happens. :tipsy: :smash: [/qb]
bravoooooooooo........well said
/pf/images/graemlins/wink.gif

Katja

Primus registratum

[qb]
[qb] po mire.....meqe juve jeni kaq te ndershem po e pranoj une e para.....kam tradhetuar .....dhe nuk jam bo pishman hic fareeeeeee......
Tani e keni ju rradhen.....dhe bohuni i cik me te sinqerte,plizzzzzzzz......qe do vdes une per ndershmerine tuaj,mor amon....ahahahahahahah
[/qb]
dhe dicka tjeter...po arriti puna deri ne tradheti...atehere kjo do te thote qe nuk ka me ndjenja midis tyre.....they cheet,just to find a reason to break up :thumbsup: ....that leaves me no reason per tu bo pishman....ok rrushi i vogel /pf/images/graemlins/laugh.gif :thumbsup: [/qb]
Sorry po ktu s'jam dakort me ty. sic e kane thene, dhe agreed ti, shit happens. keshtu qe ... aty s'ta meshtes menimin /pf/images/graemlins/laugh.gif . Sa per info une nuk kam folur per experience personale me lart, i mbeshteta mendimin Rrebelit /pf/images/graemlins/tongue.gif

P.S: Mos bej aq shume mimika mi dreq moooooo
:mad:

ezy

Primus registratum

epo mire....ahahahahahaha.......ta mbeshtes une ty pra........mendimin e kisha fjalen... :thumbsup:

Hermesss

Primus registratum

Kujdes ti ezy me "te meshtetmet", se tralalaja eshte "ajo" dhe jo "ai", sic ndoshta do te te digjte xhani ty te ishte /pf/images/graemlins/wink.gif
Ne pergjigje te temes: jo, s'kam tradhetuar ndonjehere, dhe dua te mos ndodhe kurre. Por nga ana tjeter jam dakort (sepse jam realist nga natyra) edhe me ate qe u permend me siper qe "shit happens". Eshte pra dicka qe si shume gjera te tjera ne jeten e njeriut mbeten aspirata shprese. Ajo qe urojme te gjithe eshte te mos na ndodhe pikerisht ne...
P.S. Rrebeli, edhe ketu s'ju ndave tralalase more derebardhe? Pupupu... Mendo c'behet andej nga chati, kur ketu ne Forum dhe i je qepur si hije /pf/images/graemlins/tongue.gif

TONNY

Primus registratum

cfar thokeni ju ketu me tradheti ne sex. Qyq eshte nji gjo qe te eksiton, ups doja me thon qe nuk ekziston.Une me thon te drejten se skam tradhetu kurre te dashuren... :thumbsup: kur skam pase tjeter me ke me e bo /pf/images/graemlins/laugh.gif per kete bej be.Por ama kur ka qene rasti per ndonje qe ja ka vlejt, me thon te drejten e kam bo;jo per gjo poooooo se kisha pervuar ndonjehere edhe thash po e pervoj kesaj rradhe :tipsy: edhe ju keshtu do te mendoni. Jo per gjo po te te shtynte kureshtja cfar do te kete ajo valle ndryshe eeeee cfar do te ket /pf/images/graemlins/laugh.gif (e hongri dhe trimi) :thumbsup: