Me sy besojeHa ha ... Ja heqin breket djalit , qe ne takimin e pare![]()
Pershendetje liora. Ke te te gjith te drejten te shprehesh shqetesimet e idete e tua,gjithmon pa cenuar anetaret e ketij forumi. Nje keshille per ty nese nuk e shef qe se perballon dot situatat ketu,ke plot forume ku mund te gjesh vetveten ne forum.Këtu është e kotë të shkruash sepse nuk të kupton asnjë!
Ose do të të bëjne kurvë ose të pashpirte e jo njerëzore ,
se na dalin këta pseudomoralistet që duan të na vendosin në pozita të veshtira për virtytet edhe vlerat.
Prandaj më pëlqen "loja" e ndergjegjes me ju,
se as vete nuk e dini se cfarë fshihet pas jush apo cfare jeton tek ju. Jeni të vobëkt!
Kuptoni masën e ironise dhe të vërtetes,
sepse edhe të qenurit të vertetë është virtyt dhe jo shtirje.
Kaq kisha unë.
P.S , vetëm replika moralistash nuk dua se me bëjne të vjell!
ahhaaaaahhaa ur funny
Do doja te ta kisha then qysh I them por jemi ne forum e sjam ne temen e duhur...pra e le me kaq.Eeeee , qysh I thuan .. Miremengjes organ ? Mirupafshim organ ? Ha ha ... Nuk paskam degjuar respekt te tille .. Organi shkon me te zotin![]()
TJA VE NJE VULE TE NJOME SA PER ESTETIK...SE SKAM CI SHTOJM AS TI HEQIMTi Universal ,
po të drejtohem për herë të fundit sepse nuk kam ndërmend të debatoj me njerez që as e marrin mundimin të lexojnë , të arsyetojnë pale të harxhosh kohe duke lexuar për atë ç'ka thonë.
Në rradhë të pare nuk ke përse i fshin komentet e postuara që ti të dalesh në pah duke na bëre kritikat individuale.Situatat i përballoj mjaft mirë , nuk perse ndalesh tek diçka banale! Thjesht sepse ke një mbishkrim Anëtar Shtabi nuk ju bën ju më të drejtet apo të cenoni fjalën e lirë. Jemi të qartë?!
Drejtësia dhe menaxhimi yt duhet të qendrojë tek balancimi , dhe jo tek njëanshmëria.
Dakord.
Po une qe skam mush moshen si i bohetHmmm e di se jam jasht teme por ju lutem se jemi adult pra sja vlen te mbajm meri.
KEmi privatin per keto gjera dhe sdua tju shikoj kshu...
PAsi ndihem teper mire me te gjithe ju.
Esmere ti dreqe mos I hudh benzin flakes ...vetem nga ty se prisja kalaman I keq![]()