A ka rendesi madhesia e Penisit?

Status
Not open for further replies.

joetisti_

Locus omnem
Nje bicak dhe nje thike,njelloj presin.mjaft te dish si ta perdoresh ;)
per ate pune pret edhe maja e thikes, por nuk vret, nuk hyn ne zemer nje thike po nuk ishte kater gishta e gjate te pakten. :p
S'dua te them se s'ke te drejte, perkundrazi, por ka raste raste. :)

SNAP

Papirus rex
Shume djem ndihen ne ankth kur ju vjen momenti per relation seksual me nje femer,ato ndihen te shqetsuar a thua do ta perballoj kete moment,a do i duket ne mase e do arrij ne erection te duhur organi i tij ?po femrat si mendojn a ka rendesi mdhesia e penisit?
Po ka femra qe e kan mani madhesin e penisit, Po me sa kam lexuar ne internet femren nuk e kenaq madhesia e penisit
por sa i zoti eshte nje mashkulli qe ta eksitoj nje femer, ta kenaq nje femer, qe me te vertet ajo te kaloj ne orgazem, kshu te dy palet ndjehen te cliruar. Po ka dhe meshkuj qe mburren me penisin e tyre, ose penisi i tyre i duket me i vogel se tjeret, kjo eshte cfar ka mashkulli ka ne mendje:p

Thamina

Papirus rex
Sigurisht, asnje vajze nuk do donte te thithte gishtin e madh te dores ...

Megjithate madhesia nuk do te thote gjithmone gje e mire. Normalja ia vlen me shume.

Mendoni gjatesine e penisit si madhesia e gjokseve te nje femre. Ka gjokse te vegjel qe jane fin, ka mesatar qe jane ideal dhe ka te medhenj qe jane teper te medhenj. Mesi i arte :)
Nganjehere me pelqejn shkrimet e juaja.;)

Lisa

Moderator
Anëtar i Shtabit
Pupu kush ju tha se o mhb per bicak e brisqje po flasim per penis o njerez ;)
Gjths une pergjigjen e kam dhene me lart ..dhe nje gje kaq shume komenti beni kur beni sex ose kur shifni veglat e partnerit??Jam kurioze :D

Al-Punk

Still here
Gjths une pergjigjen e kam dhene me lart ..dhe nje gje kaq shume komenti beni kur beni sex ose kur shifni veglat e partnerit??Jam kurioze :D
Nese jane komente "konstruktive" kaq dhe me shume bile :D

SNAP

Papirus rex
Ketu po flisni per vegla cfar veglash ?

Balahk

Locus omnem
Ndonjehere perdorim edhe metafora :)

Status
Not open for further replies.