Re: A ka njeri rrotull? me siguri jo ate qe perdor ti se kemi bindje politike ne ndryshme
V VoGeLuShI Primus registratum 6 Sep 2006 #61 Re: A ka njeri rrotull? me siguri jo ate qe perdor ti se kemi bindje politike ne ndryshme /pf/images/graemlins/tipsy.gif
Re: A ka njeri rrotull? me siguri jo ate qe perdor ti se kemi bindje politike ne ndryshme /pf/images/graemlins/tipsy.gif
V VoGeLuShI Primus registratum 6 Sep 2006 #62 Re: A ka njeri rrotull? c'è nessunooooooooo /pf/images/graemlins/rockband.gif
V VoGeLuShI Primus registratum 7 Sep 2006 #63 Re: A ka njeri rrotull? ku e keni thyer qafen?????? /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/goofy.gif
Re: A ka njeri rrotull? ku e keni thyer qafen?????? /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/goofy.gif
V VoGeLuShI Primus registratum 8 Sep 2006 #64 Re: A ka njeri rrotull? pse shkruaj vetem une ketu??? /pf/images/graemlins/shrug.gif
V VoGeLuShI Primus registratum 15 Sep 2006 #65 Re: A ka njeri rrotull? /pf/images/graemlins/rolleyes.gif
S Scorpion Guest 15 Sep 2006 #66 Re: A ka njeri rrotull? Ca i paske bo monologut mre /pf/images/graemlins/laugh.gif
S Sorrin Forumium praecox 15 Sep 2006 #67 Re: A ka njeri rrotull? Epo si te shkruash ne mes te nates kush pret me te kthy xhevap /pf/images/graemlins/laugh.gif
Re: A ka njeri rrotull? Epo si te shkruash ne mes te nates kush pret me te kthy xhevap /pf/images/graemlins/laugh.gif
S Scorpion Guest 15 Sep 2006 #68 Re: A ka njeri rrotull? Mire e ke Pethk, ne po shkrujme ne mes te dites, e spo kthen njeri xhevap /pf/images/graemlins/laugh.gif
Re: A ka njeri rrotull? Mire e ke Pethk, ne po shkrujme ne mes te dites, e spo kthen njeri xhevap /pf/images/graemlins/laugh.gif
L Leana Primus registratum 15 Sep 2006 #69 Re: A ka njeri rrotull? Jam dhe une ketu,po jemi te gjithe si pergjumesh se kemi qene ne party dje.Sna punohet fare.O pethk o kenaqe ti??
Re: A ka njeri rrotull? Jam dhe une ketu,po jemi te gjithe si pergjumesh se kemi qene ne party dje.Sna punohet fare.O pethk o kenaqe ti??
S Sorrin Forumium praecox 15 Sep 2006 #70 Re: A ka njeri rrotull? Ehh ashtu eshte more byrazer /pf/images/graemlins/laugh.gif Kane pune mileti
S Scorpion Guest 15 Sep 2006 #71 Re: A ka njeri rrotull? Ja se erdhi dhe Alisea /pf/images/graemlins/wave.gif
S Sorrin Forumium praecox 15 Sep 2006 #72 Re: A ka njeri rrotull? Ja ashtu me copa, ai xhini ishte allasaoj, mire qe sngela budalla sa me ka dhembur koka ne mengjes /pf/images/graemlins/laugh.gif
Re: A ka njeri rrotull? Ja ashtu me copa, ai xhini ishte allasaoj, mire qe sngela budalla sa me ka dhembur koka ne mengjes /pf/images/graemlins/laugh.gif
L Leana Primus registratum 15 Sep 2006 #73 Re: A ka njeri rrotull? une nuk piva pothuajse fare dhe kur vjen puna ,me dhemb koka sikur te kisha pire nuk e di une se cfare...me dhemb dhe trupi
Re: A ka njeri rrotull? une nuk piva pothuajse fare dhe kur vjen puna ,me dhemb koka sikur te kisha pire nuk e di une se cfare...me dhemb dhe trupi
S Scorpion Guest 15 Sep 2006 #74 Re: A ka njeri rrotull? Mos te kane hedhur ndonje gje tjeter ne gote /pf/images/graemlins/tonguee.gif
Re: A ka njeri rrotull? Mos te kane hedhur ndonje gje tjeter ne gote /pf/images/graemlins/tonguee.gif
L Leana Primus registratum 15 Sep 2006 #75 Re: A ka njeri rrotull? Thua valle??Sbesoj ..Mgjth cfare nuk ben vaki..
S Scorpion Guest 15 Sep 2006 #76 Re: A ka njeri rrotull? Rendesi ka qe je mire tani /pf/images/graemlins/tongue.gif
L Leana Primus registratum 15 Sep 2006 #77 Re: A ka njeri rrotull? C'mire zeza ,jam pergjumesh.Deshira per te punuar zero dhe per te fjetur 100%... /pf/images/graemlins/sleep.gif
Re: A ka njeri rrotull? C'mire zeza ,jam pergjumesh.Deshira per te punuar zero dhe per te fjetur 100%... /pf/images/graemlins/sleep.gif
S Scorpion Guest 15 Sep 2006 #78 Re: A ka njeri rrotull? Mire qe s'te mungon deshira per gjume /pf/images/graemlins/smile.gif
L Leana Primus registratum 15 Sep 2006 #79 Re: A ka njeri rrotull? Ne keto momente vetem nje krevat dhe masazh do me bente qiqer..Asgje me teper... /pf/images/graemlins/lol.gif
Re: A ka njeri rrotull? Ne keto momente vetem nje krevat dhe masazh do me bente qiqer..Asgje me teper... /pf/images/graemlins/lol.gif
S Scorpion Guest 15 Sep 2006 #80 Re: A ka njeri rrotull? Futi nje kafe te forte dhe puno /pf/images/graemlins/tonguee.gif Krevatin aty e ke, masazhin se di. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Re: A ka njeri rrotull? Futi nje kafe te forte dhe puno /pf/images/graemlins/tonguee.gif Krevatin aty e ke, masazhin se di. /pf/images/graemlins/laugh.gif