Re: A ka dashuri pa seks ?!
Shume interesante keto qe thua.
Me dukesh goce shume e mire.Por personalisht me goca si puna jote (pa ofendim)me pelqente te kisha nje flirtim rreth moshes 15 deri nga 18 vjec.Tani qe jam mbi te njezetat nuk e di por nuk me terheqin fare..As vet nuk arrij te kuptoj pse..Gjithe te mirat.
Love and sex forever.
-------------------------------------------------Fillimisht postuar nga cupka pe korce:
[qb] jemi forum demokrat dhe ku ka demokraci ka dhe liri fjale prandaj ti them edhe nja dy llafka asaj Nadias,se me mbetet merak...keshtu e kemi ne korcaret,marrim ndonjere kot si pushka e jevgut por nuk bejme si puna e jevgut qe kur bie ne kos lyen dhe b...!!!
Ti e dashur ,me quan zogeze une do te doja te te quaja cupke qe te mnund te flisnim nga te njejtat pozita por kam frike se zotrote mund te jesh "cupke" vetem ne vesh....eshte hera e pare ne jeten time te paragjykoj dike...por ka gjithmone nje here te pare,atehere kur e verteta eshte shume e kapshme;Keshtu ndodh dhe me dashurine:ka gjithmone nje here te pare kur ti i thua vetes:-ky eshte personi i duhur,eshte "ai" (por mund te ish dhe dikush tjeter),dhe i falesh atij e gjitha sepse e do,sepse te pelqen,sepse ka patjeter nje arsye ....dhe kur kjo ndodh e dashur Nadia,nje femije eshte nje nga gjerat me te bukura qe mund te presesh kur per partnerin tend ske ditur te falesh gje tjeter vecse "30 minuta te lodhshme"....Nuk jam perpjekur aspak te them se ti je nje person qe nuk ke filluar me "puthjen e pare" por me "seksin e pare",kam dashur te them vetem se nje femer kerkon gjithmone dashuri pa seks sepse kjo eshte koha qe i duhet qe djali te kuptoje se nuk duhet te funksionojme si gjithe bota por ashtu sic duam ne...kjo nuk do te thote "te rush virgjerine ",por ti japesh kenaqsine mashkullit qe per ti marre ere trendafilit te fusi doren dhe ne gjemba...!!! [/qb]
Shume interesante keto qe thua.
Me dukesh goce shume e mire.Por personalisht me goca si puna jote (pa ofendim)me pelqente te kisha nje flirtim rreth moshes 15 deri nga 18 vjec.Tani qe jam mbi te njezetat nuk e di por nuk me terheqin fare..As vet nuk arrij te kuptoj pse..Gjithe te mirat.
Love and sex forever.