A ka dashuri nepermjet internetit?

butterfly

Primus registratum
Re: A ka dashuri nepermjet internetit?

Jashte teme.
<span style="font-style: italic">Keshille:po qe se nuk ke gje rreth temes me mire mos posto gje hic, Putrakun apo kedo tjeter pyete me PM per shendetin a ku di une cfare.(Miqesisht)</span>

Petroninsja

Primus registratum

Edhe ka edhe ska, por shigjeta e peshores anon me shume nga &quot;JO&quot;. Sado te flasesh me ate person ne virtualitet se sheh ne sy kur reagon, flet ndaj nje ceshtje te caktuar me mire ne jete reale ku mund te perdoret cdo instikt ndaj nje lidhje sesa te shpikim shqisa te teperta dhe ne fund te filmit gjithkush te kete nje shije te hidhur nga kjo eksperience virtuale...

Gjovi

Primus registratum

Nuk them qe nuk ka dashuri nepermes internetit

them qe ka por eshte shum e veshtir ti besosh asaj dashurie

dashuria nuk dihet se nga vjen
dashuria mund te vi nga c'do ane

scorpio 78

Primus registratum

dashni virtal... kujdes...mund te vuash....eshte e vertet e kena shkel ate derras te kalbet...
smash.gif

Don_Mondi

Primus registratum

dashuri nga interneti nuk ka por interneti eshte ai qe te ndihmon me taku njerezit edhe pastaj ku i dihet

FALKO

Forumium maestatis

Dashuri ?? Hmmm,...une do te anoja me shume nga abuzimet &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/smile.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;
smash.gif

lozonjarja

Primus registratum

Jam sh dakort me Lady -diavolessa.

ka sh raste qe hyjme ketu se skemi cte bejme tjerer, momente deliri , momente ekstaze ..ku i dihet.
ndonjehere te ik mendja edhe i mendon vertet ato qe i shkrun dhe beson se edhe ai tjetri eshte i sinqerte....po kjo sdmth qe eshte dashuri ...por eshte me e keqe se tradhetia .
Une mendoj se kur ke nje lidhje dhe te chatosh me te tjere edhe te flirtosh via chat eshte e keqe.
Jo kur e ben vete po kur ta bejne.
Anyway cdo njeri magnetizohet ne keto przma imagjinate ku ne realitet si ben dot .Pikerisht kjo eshte e bukura e chatit imagjinata sikur kjo mos te egzistonte sdo kishte terheqje seksuale apo sensuale apo dashuri ne chat.

ajo shkendija qe te ndizet ne chat ama eshte ZJARR ndonjehere ...ku i dihet mund edhe ta provoni.

Mikerezi

Primus registratum

Mendoj se ne internet dy njerez mund te njihen me njeri tjetrin, shume madje, por kurre nuk mund te themi se midis tyre ekziston dashuria.

dolce_vita

Primus registratum

edhe po edhe jo......
une kam nje shok qe eshte njohur me dike nepermjet internetit, pare dy vjetesh, tani jane bashke dhe ia kalojne shume mire.Nuk e di nese ishte `´dashuri`´ por keshtu duket.. &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/smile.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

benevolent

Primus registratum

Une them qe eshte me se normale dhe ka shume njerez qe jane njohur dhe jane dashuruar edhe me ane te kompiuterit(internetit)..Per kete mendoj se njerezit me ane te kompiuterit i shprehin me mire dhe me bukur ato çe duan te thone.....
(Por patjeter ka edhe te pacipe qe duan te tallen, por per ato skam se çte them tjeter..)

Erison700

Forumium maestatis

dolce_vita

Anëtar/e
Anetar/e # 4088
Postime: 56 &amp;#0124; Nga: från hela vården... &amp;#0124; Regjistruar: Qershor 2003 &amp;#0124; IP: e Regjistruar

Er du fra Sverige??? Uansett, jeg også er från hela vården....

Dashuri nepermjet internetit??? Eshte dashuri dhe kjo, dashuri moderne....

alinos

Forumium maestatis

Ka njerez qe prihen drejt fizikes, keta nuk do i gjesh kurre ne chat, ka te tjere qe jane me te prirur nga terheqja mendore, kto mund te bejne gabimin fatal te mendojne se mund te dashurohen ne virtual.
Kjo menyre komunikimi qe perdorim te gjithe ne, te pakten ata qe shkruajne e lexojne ketu jane te prirur drejt terheqjes mendore, por sic mund te kene konstatuar shume, nuk eshte njelloj kur takohesh.
Ne nje peshperime kam degjuar se ka bere bam!!! kur jane takuar, por kjo eshte si perralla e bukuroshes se fjetur, hard to believe!!!
Jam e sigurt se ka pasur plot raste kur njeri eshte ndjere me shume i perfshire se tjetri, por rralle, shume rralle qe te dy (edhe kjo me peshperime, jo me fakte)...
Well, cdo individ ka menyren e vet te te jetuarit te jetes, nese dikush perjeton nje dashuri virtuale, ajo eshte e vertete per sa kohe ai/ajo e beson.
E rendesishme per mua eshte te mos mohosh se e ke perjetuar. Ne fund te fundit c'eshte dashuria?!
Ndjesi!
C'rendesi ka se kush dhe ne c'kushte t'i falin keto ndjesi. E rendesishme eshte te kesh jetuar.
Dashuria virtuale eshte shume here me mire se nje dashuri per nje aktor kinemaje, kengetar apo per dike qe kalon rruges, e sheh, por nuk i flet, duke krijuar nje dashuri ne mendje qe i kalon permasat e fantastikes. Por qe lind e vdes brenda teje.
Te pakten ne virtualen iluzioni ushqehet nga dy vete...

Erison700

Forumium maestatis

<span style="font-style: italic">E embla nuk do te ishte kaq e embel sikur te mos ekzistonte e hidhura!</span>

Vallaj mir e ke por ama iher e kam vrar trunin per nje nate te gjithen dhe nuk e gjeta dot relativitetin e krypes.

abs

nuk e di...

<span style="font-style: italic">Te pakten ne virtualen iluzioni ushqehet nga dy vete... </span>

...rroft dashuria virtuale...
eusa_angel.gif

:rockband: :rockband:

alinos

Forumium maestatis

lol.gif

Ka te beje me gjakun qe na rrjedh ne vena rrush!
Si Mesdhetare qe jemi, kriperat i kemi ne gjak dhe na i kerkon trupi &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/wink.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/cool.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

alinos

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga abstract:
[qb] <span style="font-style: italic">Te pakten ne virtualen iluzioni ushqehet nga dy vete... </span>

eusa_angel.gif

:rockband: :rockband: [/qb]
Rrofte dashuria, Abs, pa epitete nga prapa, thjesht DASHURIA!!!
&lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/cool.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

abs

nuk e di...

Fillimisht postuar nga alinos:
[qb]
Fillimisht postuar nga abstract:
[qb] <span style="font-style: italic">Te pakten ne virtualen iluzioni ushqehet nga dy vete... </span>

eusa_angel.gif

:rockband: :rockband: [/qb]
Rrofte dashuria, Abs, pa epitete nga prapa, thjesht DASHURIA!!!
&lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/cool.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; [/qb]
s jam kontra, se nga kjo me germa te medha kemi ardh...e kjo na mban... &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/smile.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;
por qe mos te dal nga tema...dhe kjo virtualja nje degezim e asaj eshte...thot kjo mendja ime!

dolce_vita

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Xander:
dolce_vita

Anëtar/e
Anetar/e # 4088
Postime: 56 &amp;#0124; Nga: från hela vården... &amp;#0124; Regjistruar: Qershor 2003 &amp;#0124; IP: e Regjistruar

Er du fra Sverige??? Uansett, jeg også er från hela vården....

Dashuri nepermjet internetit??? Eshte dashuri dhe kjo, dashuri moderne....
un nuk e di, thashe nga eksperienca e te tjereve....moderne apo jo...le te dashurojne te gjithe........
goofy.gif
rolleyes.gif

er du fra sverige???
eusa_angel.gif

dolce_vita

Primus registratum

Fillimisht postuar nga alinos:
[qb]
lol.gif

Ka te beje me gjakun qe na rrjedh ne vena rrush!
Si Mesdhetare qe jemi, kriperat i kemi ne gjak dhe na i kerkon trupi &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/wink.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/cool.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; [/qb]
lol.gif
lol.gif
lol.gif