A ka dallime midis shqiptareve dhe kosovareve?

kameleoni

Primus registratum
Re: A ka dallime midis shqiptareve dhe kosovareve?

Rambo kur thashe vellezer thashe shqiptare dmth nje komb

S6T6N6

Forumium maestatis

si gjermanet me austriaket /pf/images/graemlins/wink.gif

eis

Primus registratum

Kisha pase deshire qe tane ju qe keni marr pjese ne kete teme,me i lexu nga fillimi tane shkrimet tuja qe keni shkru dhe ktu e kam fjalen per ata qe jane kundra shqiptareve te Kosoves.
Edukata juj nuk ka kufi.
S'ju vjen turp qe flisni ne ate menyre per shqiptaret e Kosoves ,ma thoni vetem nje arsy pse ju flisni ne ate menyre,me thoni vetem nje te keqe qe ju kane ba juve shqiptaret e Kosoves??
Per te madhin Zot (qe eshte njelloj per te gjithe ne) qe shkrimet tuaja te bajne me qa.
Me vjen keq shume qe injoranca shqiptare ka arrite deri ne kete pike.
Mos i paragjykoni njerezit ne ate menyre,me fyerje dhe sharje nga me te rendomtat.
Ju nuk e kuptoni por bejeni prove ta hedhni pshtymen perpjete,ne fetyren tuj ka me ra.
Per mu ju kurre mos i pranoshi shqiptaret e Kosoves por mos harroni qe kane gjakun tuj ashtu si ne gjakun e tyne,po e perseris dhe njehere ca kam thane disa faqe ma perpara
" SHQIPERIA dhe KOSOVA jane nje POPULL, qe ne venat e tyre rrjedh nje GJAK qe eshte GJAKU SHQIPTARE"
Paqja qofte mbi ju dhe Zoti ju rujt te tanve pa dallim.
Me keqardhje nje "Vajze_Shkodrane" /pf/images/graemlins/frown.gif

MLK

Primus registratum

Vajze shkodrane, ketu nuk po flitet a pranohen apo jo shqiptaret e kosoves, po a kane ndryshim, kjo me duket se ishte tema.
Keshtu qe kujdes kur jep leksione morale se nuk je as baba e as nona e pjesmaresve ne forum.
Sejcili ka mendimin e vet mbi temen dhe flet per njohjet dhe eksperiencat e veta keshtu qe nuk do te thote se mendon ndryshe nga ty dhe e ka gabim!
Une kam rreth 16 vite jashte dhe mund te te them se ne mbi 150 shqiptare kosove qe kam njohur 10 vete maksimumi kane qene njerez te mire pjesa tjeter ose trafikojshin, ose ishin mashtrusa, ose spiuna e te gjithe na kishin inat e na gjykonin pse kishim ik nga Shqiperia (kjo e fundit dhe mund te shpjegohet me faktin se ata skan pas ndonjehere atdhe keto kohet e fundit) Keshtu qe une me eksperiencen ne jeten time smund te bej komplimente per shqiptaret e Kosoves po kjo sdo te thote qe gjithe kosovaret jane njerez te kqinj dhe me vese! Cuditerisht nga ata 10 vete qe ishin njerez zotnij 9 ishin nga Prishtina!

bebi

Primus registratum

:lol:
Ky po q1 asht sondazh :lol:

Po s'do mend q1 kan ken prej Prishtinet, (pse thu çuditerisht :rolleyes: ) se edhe n'Shqipni, zotnit prej Tiranet jane :lol:

O ju rujt Zoti se m'knaqt para ksaj klas's q1 kam itesh, do t{futem n'leksion me buze ne gaz :tipsy:

Rambo

Primus registratum

s akm qene asnjehere ne kosove dhe jetoj 15 vjet diku tjeter pse mos ti kem keta ku jetoj me te afert se kosovaret??? se dhe keta flasin po te njejten gjuhe qe flas une dmth un flas gjuhen e tyre.....

@d@

Primus registratum

Fillimisht postuar nga S6T6N6:
[qb] si gjermanet me austriaket /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
:thumbsup: veq se Austriaket , jane Kosovaret ama /pf/images/graemlins/wink.gif

SkenderbegaS

Primus registratum

---------------------------------------------
M DUKESH PAK , SHKALLAFATE N AT Q1 SHKRUN TI BLUJE.
E PARA menoj se asht ma mir me i dit DISA GJANA MASANEJ ME FILLU ME SHKRU.(jo me shkru PER me u duk)
TI shan SHQIPTART , E LAVDRON KOSOVART :eek:
..........DUHET T'KET NAJ DOMETHANJE KJO Q1 S'NA E KALLXON......... /pf/images/graemlins/wink.gif
SA PER MIKPRITJEN , veq t'afermit e mi i kan liru 2 hymje pallati,NJI KAT , pa kryq lekut PER DISA MUJ,PA MARR AS NJI FALEMNERS..... , ps( nuk e di se ku i ke marr ti kto INFO. ME 3 FISH QMIMIN APO KENI BA KSHTU JU ANEJ KA STCIONI I TRENIT ? :eek: ,OK U RRITEN çMIMET , NORMALE ,se si meshkoll q1 je /pf/images/graemlins/wink.gif DUHET ME E DIT SE TUJ U RRIT NUMRI I POPULLSIS aq MENJIHER, RRITET KERKESA PER TAXHI,E PER RRJEDHOJ çMIMI. /pf/images/graemlins/laugh.gif
---------
JU KUJTOJ QE 99% I KAN MIKPRIT PA ASNJI INTERES
E KUR NJI MIK I JEMI I KA LIRU VILEN E SAPO MARUME , MASNJI MUJIT I KA THAN ; ju kam gjet nji hymje apartamentit , pa lek , ATO FILLUN ME U ANKU , SE APARTAMENTI KISHTE DUSH E JO VASK
KSAJ I THOJN DHI E ZGJEBOSUN E BISHTIN PERPJET.
---------
ku ka shesh bahet PSHESH = asht e vertet po per ata q1 PERZIHEN ME TA veç!!!!!!!!!!!!

---------
TYTJETA.

Rambo

Primus registratum

Shqipria n pune t vet e Kosova n pune t vet.

eis

Primus registratum

MLK sa per ate a kane dallime apo nuk i pranojne teshi me hi me pa se ca keni diskutu ju asht me kap krytin ne grushta ,jo nuk po i thoni dallimet se cilat jane ne menyre edukative por me fyrje dhe sharje nga me te ndryshmet dhe sa per ata Kosovaret qe ke njofte ti qe 9 kane qene te mire dhe pjesa tjeter trafikanta,aman pashe zotin vetem itu mas na hyn se ju shifni menderen e tjerve dhe nuk shifni m...qe ju ka dal para.
Dhe mos mendoni se po i mbroj Kosovaret nuk eshte e vertet por vetem po du me ju tregu se deri ku keni arrit se sjellja juj te len pa mend.
Tana te mirat /pf/images/graemlins/smile.gif

Rambo

Primus registratum

MLK sdo mu dukte cudi fakti qe nga ata 10 vete qe ishin t mire 9 te kishin banuar ne beograd hahahaha

MLK

Primus registratum

Nese ti paske lexuar shkrimet ne kete teme mendoj se do kesh lexuar qe dikush ka shkrojtur se shqiptaret kur kosovaret u shperngulen ne kohen e luftes ne Shqiperi kane paguar 3 fishin çmimit ee ushqimeve dhe qerave dhe jep leksione morale se si duhen pritur nevojtaret!
Pra kur gjithe shqiptaret asimilohen me nje pjese te atyre qe kane abuzuar eshte ndormale qe diskutimi mer nje forme tjeter dhe ska se si te jete me konstruktiv apo informativ po kthehet ne tendencjoz.
Kur palet qe marrin pjese ne debat rrefuzojne te jene objektiv dhe diskutimi rrjedhimisht i largohet realitetit dhe mendoj qe dhe ti "Vajze shkodrane" nuk je jashte kesaj llogjike pasi po i atribon vetes monopolin e moralit /pf/images/graemlins/wink.gif

AnaBlue

Forumium maestatis

Me falni por nuk po gjej dot temen: a ka dallime midis durrsakeve dhe tironcave? E keni pare se ku eshte?

Kondrapedali

Kondrapedali

Vajza_Shkodrane, mos u lodh me ja mush menien i tyne ktu se e harxhon firomën kot. Ktu veç me pa se ça shkrujn njena pal e tjetra (pro dhe kundër) për me u bind se jan i njejti popull e s'kan as ndryshimin ma t'vogël. Diskush ktu përmeni se kosovarët janë spiuna, ç'koinçidencë se edhe shqiptart jan jo ma pak (patëm 50 për ta parë këtë). Përmenden kosovarët si hajdutë, ç'koinçidencë se edhe shqiptarët e merrnin litarin me gjithë lopë e viç. Përmenden kosovarët si trafikanta :eek: ndërkohë që trafikantët shqiptarë po kapin majat e Europës. Nuk e di por mu m'duket se ka t'zeza njëlloj në të dy krahët ashtu siç ka edhe të mira. Ne shqiptarët e Shqipërisë, kur dalim jashtë shtetit i ruhemi njëri-tjetrit më shumë se të huajve. Dhe është normale pasi e dimë se ç'janë të zotët të bëjnë shqiptarët ndërkohë që nuk e kemi idenë se ç'janë të aftë të na bëjnë të huajt dhe me naivitetin më të madh biem brenda apo reagojmë keq e shumë gjëra të tjera.
Shqiptarët e Shqipërisë i evitojnë kosovarët apo i nënçmojnë ata (dhe këtë e kam vënë re edhe me shqiptarë Shqipërie por me prejardhje nga Kosova, gjë që përforcon akoma më shumë bindjen time mbi identitetin e përbashkët) duke mos u bazuar gjëkundi (po e evitove dikë nuk mund të jesh objektiv në gjykimin e tij). Pra gjithë këto llafe që kemi bërë këtu janë thjesht psikoza të disave që nuk shikojnë më larg se hunda e tyre.

MLK e Rambo, kujtoni pak shqiptarët që keni njohur në Shqipëri dhe në 150 vetë sa ju kanë dalë të mirë? Mos futni farefisin tek kjo provë se mund të shtrembërohen rezultatet :tipsy: .

OROSHI

Primus registratum

Mos i dramatizoni gjanat,diskutimet vetem mire bajne!Ka kohe qe kemi qene te shkeputun,nuk e njohim mire njani-tjetrin,njohim te kqinj por edhe te mire,ata duhet te bajne ma shum ne afrimin me ne,edhe ne duhet te bajme ma shum ne afrimin me ata!
Te gjith na qe flasim ketu,kena njoft vetem Kosovar qe jane jashte shtetit,besoj qe po te njifshim ata qe jetojne ne Kosove,do kishim nderru mendim!

Mos e hidhni poshte mikpritjen qe u kena ba ne vitet e luftes!
Na kena ken ata qe kena shku e kena hap shkollat e para ne Kosove,por na kena kene ata qe edhe i kena vra ne pabesi(Tivari).
Gjithsesi politika komuniste e ka pas fajin per te gjitha!!

Kondrapedali

Kondrapedali

Gjithsesi politika komuniste e ka pas fajin per te gjitha!!
Nje kjo ësht e folme. Kojshia e ka fajin gjithmon :smash: :smash: .

Orosho, nuk t'bi fort jo mos ki fryk /pf/images/graemlins/laugh.gif .