A ka dallime midis shqiptareve dhe kosovareve?

hudra

Primus registratum
Re: Kosova & Shqiperia

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Hudra kur lexon ve ne levizje trurin dhe per te kuptuar pls!
Me shkrimin siper po i drejtohesha Sllavo-pushkatusit qe ne nje teme thta se kuptoj pse jane para komshijte tane, e ne nje tjeter te perdorim metodat e Hitlerit e ti vrasim.

[/ QUOTE ]
UNE NUK LEXOJ TEK SLLAVO KILLER METODET E HITLERIT .
JE KOMPLET JASHTE LEXIMIT-MENDIMITDHE PERGJIGJES??!!.

Lenko

Primus registratum

MLK NUK kam dyshim se ti je nje armike se pari i vetvetes se ke lindure Shqiptare dhe Shqiptareve te tjere.Une thashe edhe ata ishin te pushtuare sikurse ne mirpo qfare ndodhi mbase gjdo okupatori qe luftuam bashke krah per krah me sllavet se pari turqit shkune turqit qfare ndodhi per Shqiptaret Greket na mure teritore na masakrune serbet me keq se Turku Na shfarosen Sllavet.Lufta me Nacistet kem komunsita luftuam kunder Nacistve qka fituam ja beme vetit Greket dhe Serbet perseri na Shfarosen.Se pari pse ishte mire Te mos luftojme krak per krah me sllavet POR TI LUFTOJME SLLAVET NE ESHTE ME MIRE MOS TE LEME ATA NEVE TE NA OKUPOJNE.Turku nuk ka pre Femije e Gra nuk ka Masakru Pleq e Femije Greku dhe Serbi po une nuk i dua asnje pushtues pra as turqit veq nje realitet ta tregoje.Nacistet kishin simpati ndaj Shqiptarve dhe historise Shqiptare eshte realitet dhe nuk e di qe nacistet KANE VRARE FEMIJE OSE CIVIL SHQIPTARE E DI QE KANE VRARE KOMUNISTA SHQIPTARE KANE VRARE SLLAVO RUSO GREKO SERBET DHE QIFUTET E ZEZAKET.NEVE NA KA NDIHMUARE SI KOMBE QE KA VRARE SLLAVVET DHE ISHTE KUNDER TYRE E JO KUNDER SHQIPTAREVE NE DO TI KISHIM SHKAKTUARE HUMBJE TE MEDHA SLLAVEVE PO TE ISHIM BASHKUARE ME FORCEN E HITLERIT PER TE MIRE E KOMBITE TE IDEALEVE PER BASHKIM KOMBETARE.

MLK

Primus registratum

O Sllavo killer, po te ishe kaq dashamires i Shqiperise dhe i shqiptareve, kishe fillu ne rradhe te pare nga gjuha shqipe, meso gjuhen shqipe si duhet e masnej hajde na jep men per pjesen tjeter se duhet perkthyes me te kuptu.

Lenko

Primus registratum

Ok une nuk po di me fole ndoshta jom Turke simbase teje OK.Veq a po ma msone ti mu pake gjuhen me fole OK.Nese ke mundesi sheno qaty perfundi ku banon e takohem dikure une ti E ti ma msone gjuhen Ok.

Kondrapedali

Kondrapedali

Shyqyr që s'kemi ndonjë minoritar këtu në forum se nuk do merrej vesht kurrë me kët vrasësin.
Gjuhën edhe po e marrim munimin me ta msu po veç po druj se ka me shku mundi kot /pf/images/graemlins/laugh.gif.

MLK

Primus registratum

Po deshe me e mesu duhet me m'ardhe me perpajse te zeze e jake te bardhe te ekurosme pra, e te jesh i perqendrum ne mesim se ste pranoj pa prindit masnej.

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Per SLLAVO KILLER

A nuk egziston ndonje Kos Forum ku mund te futet dhe te shkruaj çfare te doje vrasesi i Sllaveve? Mor shok a i shikon pak te gjitha temat qe ke hapur??? Na e ke futur luften anembane forumit.Meqe ke bo pare te madhe ne Finlande shko hap i gje ne Kosovo dhe ne na ler te qete me qejfin tone e hallet tona .

Kujdes ne pergjigje Nuk dua ofendime si ke bere me MLK Eshte shume turp per ty.
Ah edhe nje gje tjeter. Emri jot nuk ka asgje shqip

Lenko

Primus registratum

Jo negociata sepse... PDF Printo Email

* Jo negociata sepse negociatat kanë kuptim kur zhvillohen mes palëve të barabarta. Kosova nuk është e barabartë me Serbinë. Kosova nuk është shtet sikur Serbia.
* Jo negociata sepse nuk janë zhbërë strukturat e Serbisë në Kosovë.
* Jo negociata sepse përveçqë Kosova e ka Serbinë në qafë, ajo e ka edhe UNMIK-un mbi kokë. Kosova sundohet nga regjimi antidemokratik i UNMIK-ut.
* Jo negociata sepse institucionet e sistemit që i ka krijuar dhe i kontrollon ky regjim, medoemos do të udhëhiqen prej njerëzve të korruptuar e të shantazhuar, të tillë çfarë janë sot në Kosovë.
* Jo negociata sepse përmes negociatave Serbia po tenton të përligj ambiciet e saj për të rivendosur kontrollin faktik mbi popullin dhe territorin e vendit tonë, madje duke bërë edhe ndarjen e tij.
* Jo negociata sepse ato po planifikohen për Kosovën, e jo edhe për Serbinë. Rezoluta 1244 do të jetë baza e negociatave, e, siç dihet, rezoluta 1244 e ruan nominalisht sovranitetin e Serbisë mbi Kosovën dhe e nxit restaurimin faktik të tij.
* Jo negociata sepse negociatat nuk planifikohen të bëhen për të kërkuar përgjegjësi dhe dëmshpërblim nga Serbia për 12.000 të vrarë, 3.000 të rrëmbyer, 20.000 femra të dhunuara, një milion të dëbuar dhe 120.000 shtëpi të shkatërruara. Negociatat po parashikohen të bëhen për të kurorëzuar rehabilitimin e shtetit të Serbisë.
* Jo negociata sepse negociatat përfundimisht do ta barazojnë krimin dhe gjenocidin (shteti i Serbisë) me viktimën (populli i Kosovës); dhe, agresionin me luftën çlirimtare.
* Jo negociata sepse negociatat duhet të zhvillohen pa kushte. Vendi ynë po kushtëzohet: na janë vënë standarde për të plotësuar dhe parime të panegociueshme arbitrare.
* Jo negociata sepse Serbia nuk u identifikua si agresor që ushtroi represion e terror për më se një shekull, por madje ajo pas rënies së Milosheviqit u rehabilitua; automatikisht (pa plotësuar standarde) u pranua në institucionet dhe organizmat ndërkombëtarë.
* Jo negociata sepse Kosovës nuk i mungon statusi, por popullit të saj i mungon liria. I burgosuri nuk negocion.
* Jo negociata sepse ato pashmangshëm nënkuptojnë gatishmërinë për kompromis. Liria nuk është kompromis. Liria është e drejtë e pandërmjetësuar dhe gjendje e panegociueshme.
* Jo negociata sepse fillimi i negociatave paraqet fundin e pavarësisë dhe shtetësisë si mundësi. Serbisë i mjafton kjo, në mënyrë që pastaj negociatat të bëhen për autonominë territoriale të serbëve në Kosovë e që nënkupton legalizimin e enklavave ekzistuese serbe në Kosovë si dhe zgjerimin e tyre dhe krijimin e enklavave të reja. Një gjë e tillë veç ka filluar me decentralizimin.
* Jo negociata sepse me Serbinë mund të negociohet për shumëçka tjetër vetëm atëherë kur ajo të pranojë parakushtin e panegociueshëm – vullnetin e popullit të Kosovës.

hudra

Primus registratum

I madhi FAIK KONICA ka thene "ARMIKU I SHQIPTARIT ESHTE VETE SHQIPTARI"
Por GJERGJ FISHTA nga deshperimi ne nje varg shkruan,
"LE TA MARR VESH GITH BOTA MBAR
SE GJERGJ FISHTA NUK ESHTE ME SHQIPTAR"
Ai shpre ne kete varg deshperimin e tij per disa qorra,per disa te shitur, per disa te pa fe (feja e shqiptarit eshte shqiptaria), per disa gjak prishur dhe injorant.
At Gjergj Fishta ishte atdhetar i flakte dhe i la nje pasuri letersis tone shqiptare.

MLK

Primus registratum

Shqiperi te kam dhjere,
se nuk bere ate qe duhej,
asnjehre.
Tha Konica kur ishte ne anije, gjate kohes qe po largohej pergjithmone nga Shqiperia.

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown"> MLK, kam pershtypjen se eshte
...Shqiperi te kam dhjere,
S'te kuptova asnjehere...

Nejse, thelbi eshte i njejte, per fat te keq... </font>

MLK

Primus registratum

Mos ke qene gje ne ti ne traget kur e tha ai Eni? /pf/images/graemlins/laugh.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown"> Sa m'kupto ti mu mer cun /pf/images/graemlins/laugh.gif, aman ere aman se osht bo icik e frikshme gjlith kjo telepateti qe kina /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Ne mos ne traget, kam qene me shpirt e me mendje atje /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif.

Nejse, pervec kesaj, nuk eshte habi qe si Fishta ashtu edhe Konica jane shprehur ne kete menyre. Kam pershtypjen se po te vazhdonin te ishin gjalle, mbi dy vargjet do ndertonin nje poeme te tere... /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/shrug.gif
</font>

MLK

Primus registratum

Nuk e keni vene re qe shqiptaret kur dalin ne perendim e jetojne jashte vendin sikur drejtohen pak! Sa vijne aty hardallosen, biles edhe te huajt qe punojne aty kane tendenca te shqiptarizohen e shyqyr qe nuk na i len me teper se 4 vjet, se dhe ne na i kalojne /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ti Eni e huj je, apo prej Kosove? /pf/images/graemlins/tipsy.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown"> E huj prej Kosove /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif

E di si eshte puna o MLK, nuk i luaj asnje presje asaj qe thua ti shpesh neper forum, duhet pune, vetem pune per te ngritur, ndertuar dhe pretenduar mireqenie, nga te gjitha anet. Nese punohet seriozisht per cdo gje, rezultatet arrihen, diku me shpejt e diku me ngadale, por te pakten arrihen. Ne vazhdojme ende te rrime me syte nga qielli e duart nga bota dhe presim qe te na tringellijne monedhat ne xhep. Pffff..
Persa i perket Shqiperise dhe Kosoves, ka lidhje me ate qe po thoja me siper. Shqiperia nuk ka arritur ende te jete e besueshme per komunitetin nderkombetar. Ajo ende nuk ka nje pozicion te pershtatshem, per shkak te shume problemeve qe dihen tashme, atehere, sa e besueshme do te jete dhe sa do perfillet (kjo e fundit eshte kyci) si faktor apo aktor ne ndihme te negoicatave te Kosoves.
</font>

MLK

Primus registratum

Shume e sakte Eniad, ne çdo negociate ka raport forcash, e pala qe ka pozicionin me te forte, sigurisht arrin te perfitoje me shume nga negociata.
Shqiperia psh kishte nje rast unik qe u gjend ne raport force gjate luftes se Kosoves me perendimin e nuk diti ta shfrytezoje, por u mjaftua me 2 vizita shefas shtetesh e dy shtrengime duarsh. Ne pjesen tjeter te rasteve fatkeqesisht kemi treguar se dime vetem te vjedhim veten e popullin qe na ka zgjedhur e nuk mbrojme kurre interesat e tij!

hudra

Primus registratum

Une mbroj dhe mbaj indetitetin tim SHQIPTAR,
Per ty i mesiperm,
"ONLY GOD JUDGE YOU"

MLK

Primus registratum

Te jesh kundra vjedhjes se popullit tend nuk do te thote mosmbrojtje identiteti, por permiresim identiteti!

hudra

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Shqiperi te kam dhjere,
se nuk bere ate qe duhej,
asnjehre.
Tha Konica kur ishte ne anije, gjate kohes qe po largohej pergjithmone nga Shqiperia.

[/ QUOTE ]

Ti mer zotni po shan Shqiperin dhe jo individin, dhe kur qeveritaret tan vjedhin e lozin me popullin eshte dobesia jone qe i dham saliut voten ne nje kohe kur ne 97ten ai na shkatarroi si shtet dhe na njollosi si komb. Per habi ai prap eshte ne pushtet, dhe shpresoj qe nano te mos behet president, u largova nga tema ne si popull te mos hedhim balte mbi vendin ton, por mbi qeveri e korruptuar te saliut apo ish nanos.
Gjithmone shpresojm se dicka do behet me mir se me mut ska ku te shkoj me.