a ju pelqen jeta ne shqiperi

109UV

Primus registratum
Re: a ju pelqen jeta ne shqiperi

Fillimisht postuar nga zog:
[qb] nje shprehje thote: me mire i PARI ne fshat se i DYTI ne qytet.
[/qb]
sido qe te jete, prape katunar ngelesh ne kete skenar.
[qb]ndersa nje tjeter thote: ai me nje sy behet mbret ne vendin e qorrave.
[/qb]
sido qe te jete, prape qorr ngelesh ne kete skenar.

gertzenelaj

Primus registratum

Fillimisht postuar nga 109UV:
[qb]
[qb] nje shprehje thote: me mire i PARI ne fshat se i DYTI ne qytet.
[/qb]
sido qe te jete, prape katunar ngelesh ne kete skenar.
[qb]ndersa nje tjeter thote: ai me nje sy behet mbret ne vendin e qorrave.
[/qb]
sido qe te jete, prape qorr ngelesh ne kete skenar. [/qb]
hallall ta bofte zoti lale se ky zogu qeka i pallosh. kushedi sa mi ka macetat me lek ai se e ka babin doganier ose na nji deputet

fabiola

Primus registratum

m'falni per gjuhen,po per ata si puna ime jeta n'shqipni(tirone-durres-sarande,kryesisht)osht vecse per qef te ka... .ha,pi,q...,sexparties,etj

mostro

Putraku

Sa e trishte...tirone,durres,sarande....e ben nji vit,e ben dy vjet,e ben tre vjet,e ben kater vjet,fillon i jep makines me sy mbyll,sepse nji rruge eshte....do nisesh ne fillim dhe do mbarosh ne fund,dhe do nisesh ne fund per tu rikthyer ne fillim....sexparties e lesh :confused:
A mund ta pershkruani nji cik me ndryshe jeten ne shqiperi se keshtu po me duket shume pa jet...
/pf/images/graemlins/smile.gif juaji ne mes te bores :wave:

fabiola

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] Sa e trishte...tirone,durres,sarande....e ben nji vit,e ben dy vjet,e ben tre vjet,e ben kater vjet,fillon i jep makines me sy mbyll,sepse nji rruge eshte....do nisesh ne fillim dhe do mbarosh ne fund,dhe do nisesh ne fund per tu rikthyer ne fillim....sexparties e lesh :confused:
A mund ta pershkruani nji cik me ndryshe jeten ne shqiperi se keshtu po me duket shume pa jet...
/pf/images/graemlins/smile.gif juaji ne mes te bores :wave: [/qb]
po pse ca dashke me bo ti mer daje?jeta osht shoqni,qef,humor,etj.me nji fjale realizimi maksimal i deshirave,aftesive intelektuale,d.m.th.shprehja e plote e vetevetes

p.s.nese i ke mundesite ekonomike.

mostro

Putraku

Mire me daje mire me fal,e mendojme qe te dy ndryshe.....prape makines me sy myll ke me i dhane

rrespekte...dhe mos e merr c'do gje kallup,behet dhe shaka :wave:

fabiola

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] Mire me daje mire me fal,e mendojme qe te dy ndryshe.....prape makines me sy myll ke me i dhane

rrespekte...dhe mos e merr c'do gje kallup,behet dhe shaka :wave: [/qb]
pse mer plak,te duket se i mor kallup ato qe shkru ti? /pf/images/graemlins/wink.gif :cool: :wave: shnet,ene ja kalofsh shkelqyshem!

Furor Aquila

Primus registratum

Kete pyetje ja bera nje fshatarit. Me the qe i pelqente shume. "Palle ariu" tha. "E di kujt i thone palle ariu ti?" me pyeti? "Jo" i thashe une gjasme. "Palle ariu domethene kur je duke bere dushk dhe te sulmon nje ari i murme dhe desh ma futi me palle kokes po mire qe hipa ne peme shpejt. Apo c'ngela ne maj te pemes per nja tre ore."

qartesia

Primus registratum

'A ju pelqen jeta ne shqiperi ?'

Po jeta aty ne Shqiperi behet ore,jashte shtetit ka vetem pune pune dhe vetem pune.
Ky eshte mendimi im si dembel qe jam.

Alessio

Primus registratum

Une nuk jam nje shqiptar ama nje italian qe banon ne franc dhe punon ne zvicer.

Kam qene dy here ne shqiperi duke vizituar disa qytete, si Tirane, Berat, Vlore, Kruje, Durres.

Mua me ka perlqyer shume vendin juaj, ne fakt kam qellim ta kthej ne prill e ardhshme. Njerez kane me shum shpirt se ketu ku jetoj une. Ketu njerz ne rruge nuk ju pershendesin, as nese jeni me ta ne liftin.

Tek ju njerz thojne Miredita etj. Keni nje edukata me te zwilluara. Mbajeni!

Edhe nese ketu ne Zvicer njerez flasin shume keq per shqiparet une ju mbroj gjithmone.

PS Scusate per i sbagli ma non è la mia lingua. Ho scoperto questo sito oggi e mi è piaciuto tanto.

xhoni

Primus registratum

Jashtë teme!!
.......
Sa per temen them se po te kesh lek ne shqiperi kalohet mire.

Goool

Primus registratum

O Xhoni po c`te beri Alessio ty bre burre.
Pse te lavderoi disa cilesi te verteta te Shqiperise ti i kundervihesh me mangesi qe nuk i di.
Thuji e plako faleminderit qe di te vleresoje ate te mire qe ka se ne shqiptaret si puna jote nuk dikemi vetem se te qahemi, ankohemi e t`i veme fajin te tjereve. Asnjehere nuk pranojme gje edhe kur ia bejme vetvetes.
Jeta ne Shqiperi eshte e veshtire, kete nuk e mohon kush ama je ne vendin tat mor plak, megjithese tani gjithe bota po shnderrohet ngadale-ngadale ne nje shtet te vetem ku mbizoteron kultura dhe mentaliteti i me te fortit; amerikes me shoke. /pf/images/graemlins/frown.gif

xhoni

Primus registratum

Aman mor se me cmendet.
Une i vura ne dukje disa lehtesi te qytetareve te huaj per te levizur apo udhetuar,dhe ne fund e falenderova per konsideratat qe kishte per shqiperine.Ca kishte te keqe ketu?Pse ma fshite shkrimin tim?Gjoja jashte teme.Ma va..va

iliriano

Primus registratum

More thoni c'te doni per shqiperine harxhoni kot frymen,se si Shqiperia nuk ka. :rockband:

DFV

Primus registratum

Nuk eshte puna se jemi dembela se ketu ku jemi shqiptaret ne pergjithesi punojne shume , por kemi ate te keqe qe jemi shume te poshter dhe ziliqar ndaj njeri tjetrit.
Sidoqofte edhe kjo ketu nuk eshte jeta pune shtepi pune dhe shume pak argetim.
Kam mendimin se ne Shqiperi behet jeta e vertet megjithese u bene vite qe nuk e kam shijuar.

lola

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Alessio:
[qb] Une nuk jam nje shqiptar ama nje italian qe banon ne franc dhe punon ne zvicer.

Kam qene dy here ne shqiperi duke vizituar disa qytete, si Tirane, Berat, Vlore, Kruje, Durres.

Mua me ka perlqyer shume vendin juaj, ne fakt kam qellim ta kthej ne prill e ardhshme. Njerez kane me shum shpirt se ketu ku jetoj une. Ketu njerz ne rruge nuk ju pershendesin, as nese jeni me ta ne liftin.

Tek ju njerz thojne Miredita etj. Keni nje edukata me te zwilluara. Mbajeni!

Edhe nese ketu ne Zvicer njerez flasin shume keq per shqiparet une ju mbroj gjithmone.

PS Scusate per i sbagli ma non è la mia lingua. Ho scoperto questo sito oggi e mi è piaciuto tanto. [/qb]
E keqja e Shqiperise eshte se shqiptaret nuk ja dine vleren vetes. Edhe kur na mbrojne te tjeret nuk e pranojme. Une dua te jetoj midis NY dhe Tiranes dhe mezi po pres te mbaroj shkollen dhe te kthehem. Mjaft duke na fyer se na e shpifet jeten. Nese mos t'ju pelqente Shqiperia nuk do vinit ketu.
Shnet!

crazy

Primus registratum

jeta ne shqiperi eshte per se mbari per qejfin qe ben,por po pate lekun se ka njerez qe nuk kane as buke per te ngrene.une personalisht kur vij ne shqiperi bej palle,tere kohen ne kafe e disko por jeta nuk eshte vetem aq sepse kemi edhe kerkesa e deshira qe ne shqiperi s'kane per tu realizuar kurre.por sidoqofte RROFTE SHQIPERIA DHE SHQIPTARET KUDO QE JANE!!!!!!!!! /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif