a ju pelqen jeta ne shqiperi

AnilaM

Primus registratum
Re: a ju pelqen jeta ne shqiperi

atdheu i nje njeriu eshte atje ku ai gjen lumturin e vet,nese e gjen ne vendlindje ok,ne se e gjen diku prap ok,rendsi ka qe te jesh i lumtur,pasi jeta nje here jetohet.

korcari12

Primus registratum

nuk ka vent ne bote qe munt ta zvendersoje shqiperine per ne shqipetaret, pavarsisht qe si ka ecur fati me ata politikane qe kane qene dhe jane sot e kesaj dite ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

KLODIAN

Primus registratum

Shqiperia eshte vendi i qejfit ku te gjithe spunojne e te gjith tere diten bareve i gjen.

alpacino

Primus registratum

mu me thon te drejten nuk me pelqen fare te pakten tani per tani ishte me bukur ne kohen e figures ne te madhe te kombit mas skenderbeut
shokut ENVER HOXHA rrofte PKSH gezuare pervjetorin qe kishte me 8 nenetor

AH SIKUR NJERIU TE LINDI DHE NJEHERE... :thumbsup:

joniana

Primus registratum

Ne Shqiperi????
Bombe fare!Me 1500 lek shkoje ne disko e beje qefin qef me shoqerine,kurse me 1.50€ sdel dot as tek dera e shpifur e shtepise me qera!
Keshtu qe mos ma shani Shqiperine se e kemi si SHPIRT :tipsy:

romeo

Forumium maestatis

Jeten e bejme ne. Ne Shqiperiose jashte saj eshte njelloj. :angel:

eros111

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Arushka:
[qb] Ne Shqiperi????
Bombe fare!Me 1500 lek shkoje ne disko e beje qefin qef me shoqerine,kurse me 1.50€ sdel dot as tek dera e shpifur e shtepise me qera!
Keshtu qe mos ma shani Shqiperine se e kemi si SHPIRT :tipsy: [/qb]
mire e the...SHKOJE...se tani edhe ne shqiperi dhe nje mut ben me aq leke /pf/images/graemlins/smile.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Arushka:
[qb] Ne Shqiperi????
Keshtu qe mos ma shani Shqiperine se e kemi si SHPIRT :tipsy: [/qb]
Zemra,ato 1500 leke i ke me te reja apo te vjetra???Se po i ke me te vjetra edhe ktu ashu eshte,me 1500 leke as per me pi kafen e mjesit mos dil ka shpia,se te ma kamarieri peng dersa te dali nanjani qe te paguje /pf/images/graemlins/wink.gif
Masne eshte edhe i gjo tjeter qe ma mush menjen qe ke te drejte.Ketu ne Shqiperi aq majne gocat 1500 leke ne xhep per gjithe mujin se qerasin cunat gjithanej /pf/images/graemlins/laugh.gif

true confidental

Forumium maestatis

Vera eshte shume e kendshme,plazh dhe gjithefaresoj argetimesh te tjera, dimri i zymte dhe pa jete , aq me teper ne qytetet e vogla(perjashtohet vetem Tirana). Po te kisha mundesine te zgjidhja 3 muajt e veres ne Shqiperi dhe te tjeret ketu ku jam.

gertzenelaj

Primus registratum

hej sa per ate qe me kishte shajt dua ti them nja dy llafe: ty qe ta ka qejfi me nejt ne shqi rri me cun une sta vura litarin ne fyt me mu pergjigj sec sic e kishte thene dhe njeri qe me 1500 lek del nje mbasdit(atobus vajtje-ardhje dhe nje kafe) kurse ne itali nuk ben asgje. po 1500lek i mer ne dite kurse ktu 1,50€ i mer ne 10 minuta. apo nuk me kishte ardh dhe letra per ushtar. edhe sa per ate me ta rrujt ty o ZOG une me zorr rruhem vete jo te ta rruj ty pallosh. Po te flasim pa mohime :tani per tani shqiperija eshte nje hale po me plot kuptimin e fjales ku ke plot vende te bukura per ta harxhu ate 1500 dhe asnje per ta fitu. Po dhe nje gje dua tju them se sa e duam ne qe jemi larg shqiperin se do njeri dhe sa inat e keni ju qe jeni atje se ka inat njeri. gjithe te mirat

Alanis

Primus registratum

Emision te top-channel mbi kengetaret shqiptare (te njohur si Aurela Gace, Merita Halili, Anita Bitri etj ) qe kane shkuar ne New York. Kush e ka pare bindet me shume qe jeta ne shqiperi sucks.
Disa ngaterrojne mallin me te jetuarit ketu. Bad error. :thumbsup:

MICHELLE

Primus registratum

tani per tani nuk e di, sepse kam afro 5 vjet qe skam qene, e di, kam degjuar qe jan bere shume ndryshime, te parku, liqeni etj. por e di po ta krahasoj jeten qe bej ketu me jeten qe kam pas bo 5 vjet perpara duke menduar, qe ne shqiperi ka dhe drita dhe uj, athere do me pelqen jeta qe beja ne shqiperi.

pasi kam shume kohe e larguar, nuk e di nese do mundja te jetoja perseri, sigurisht ne vere do shkoja me pushime, nqs kishte mundesi tre mujt e veres, pastaj te kthehesha perseri.

qefi qe behet ne shqiperi, nuk arrihet asnjehre ketu, dhe qefi qe behet ketu nuk arrihet asnjehere atje. jan shume gjera te ndryshme qe ndikojn per mire dhe per keq si ketu dhe atje.

ktu ndikon keq, shoqeria dhe njerezit qe ke te besh, sepse jan shoqeri sot per sot, dhe jo e perjet si ne shqiperi.
ktu gjithashtu ndikon me mire varacioni qe nuk mund ta arrish asnjehere ne shqiperi.
ne shqiperi ndikon per keq, dritat, uji,balta, pluhri etj.
per mire ndikon, shoqnia, rehatlliku, sic tha njoni ha, dhe rri, e pi e qef

dikush tha, ....... qreqia eshte pun e qef, amerika....ku jam une pun e pun, dhe shqiperia, qef dhe qef. soooo......

ti pergjigjem pytjes sakte, nuk e di tamom sepse kam pese vjet e larguar, edhe jam mese e sigurt se jetesa qe behet sote ne shqiperi eshte shume ndryshe nga cka behej pese vjet me perpara....

drenicaku

Primus registratum

Siq shifni nga pseodonimi im, une jam nga Kosova e jo nga Shqiperia e sotme, por dua te them se jeta cdo kund ne trojet shqiptare eshte eshte shume ma e mire, eshte si ne Parajs ne krahasim me jeten ne cdo vend tjeter te botes.

lola

Primus registratum

Fillimisht postuar nga zog:
[qb] Prototipe, megjithese pa shume lidhje me temen, pranoj, se je e lezetshme ne muhabet.

du me ta bo nji pyetje: a eshte homoseksualiteti, semundje apo mentalitet.

si dhe ti personalisht; a do martoheshe me vellain e nje pedes? [/qb]
pede eshte fyese se homoseksualet nuk jane pederaste. Dhe une njoh shume njerez ne shqiperi qe kane pasur maredhenie me seksin e kundert, disa se jane homo disa nga qejfi. pranesa varet nga niveli intelektual; injoranca nuk i lejon njerezve te pranojne dicka ndryshe nga vetja dhe nuk i lejon te hapin mendjen dhe te kuptojne te tjeret. Feja gjithashtu nuk ndihmon.
gjithsesi shqiptaret nuk jane shume me homophobe se te tjeret ne perendim; por jane me te hapur me urrejten e tyre.

lola

Primus registratum

oh..jeta ne shqiperi eshte jashtezakonisht me e kendshme se ne cdo vend tjeter, persa i perket qejfit, motit, natyres dhe njerezve qe jane me te ndershem dhe te dashur se ne cdo vend tjeter.

Problemet jane siguria dhe ekonomia dhe shqiperia po rritet ekonomikisht me shpejt se cdo vend tjeter ne evrope. Une kam filluar te kerkoj pune ose te hap nje biznes te vogel ne tirane qe tani.

Alanis

Primus registratum

Eh tani u mesuam. Pa drita, pa uje, njerez qe mbyten duke ikur naten nga ky vend....etj :shrug:

moonlight

Primus registratum

Fillimisht postuar nga lola:
pede eshte fyese se homoseksualet nuk jane pederaste. Dhe une njoh shume njerez ne shqiperi qe kane pasur maredhenie me seksin e kundert, disa se jane homo disa nga qejfi. ...[/QB]
Me fal po, te paturit mardhenie me seksin e kundert eshte tendence e nje heteroseksuali e jo e nje homoseksuali (homo-i njejte; seks i njejte). :shrug: /pf/images/graemlins/smile.gif

Persa i perket temes, ika nga Shqiperia pasi jeta atje nuk me pelqente. Ketu mu desh kohe, por tani kam zen vend. Malli me merr shpesh, por me teper se tre jave nuk do me rrihej.

jim_albanian_morrison

Primus registratum

po nuk me pelqeu jeta ne shqiperi ku ttjeter do te me pelqej,por kjo nuk do te thote qe une nuk duhet te largohem prej saj ne fund te fundit shkoj ne kurbet per te krijuar nje te ardhme me te mire ne shqiperi.