Re: a ju pelqen jeta ne shqiperi
tani per tani nuk e di, sepse kam afro 5 vjet qe skam qene, e di, kam degjuar qe jan bere shume ndryshime, te parku, liqeni etj. por e di po ta krahasoj jeten qe bej ketu me jeten qe kam pas bo 5 vjet perpara duke menduar, qe ne shqiperi ka dhe drita dhe uj, athere do me pelqen jeta qe beja ne shqiperi.
pasi kam shume kohe e larguar, nuk e di nese do mundja te jetoja perseri, sigurisht ne vere do shkoja me pushime, nqs kishte mundesi tre mujt e veres, pastaj te kthehesha perseri.
qefi qe behet ne shqiperi, nuk arrihet asnjehre ketu, dhe qefi qe behet ketu nuk arrihet asnjehere atje. jan shume gjera te ndryshme qe ndikojn per mire dhe per keq si ketu dhe atje.
ktu ndikon keq, shoqeria dhe njerezit qe ke te besh, sepse jan shoqeri sot per sot, dhe jo e perjet si ne shqiperi.
ktu gjithashtu ndikon me mire varacioni qe nuk mund ta arrish asnjehere ne shqiperi.
ne shqiperi ndikon per keq, dritat, uji,balta, pluhri etj.
per mire ndikon, shoqnia, rehatlliku, sic tha njoni ha, dhe rri, e pi e qef
dikush tha, ....... qreqia eshte pun e qef, amerika....ku jam une pun e pun, dhe shqiperia, qef dhe qef. soooo......
ti pergjigjem pytjes sakte, nuk e di tamom sepse kam pese vjet e larguar, edhe jam mese e sigurt se jetesa qe behet sote ne shqiperi eshte shume ndryshe nga cka behej pese vjet me perpara....