a ju pelqen jeta ne shqiperi

alpacino

Primus registratum
Re: a ju pelqen jeta ne shqiperi

Dikur me pelqente tani per tani as qe behet fjale

no grazie :cry:

B.B

Primus registratum

Dikur me ka pelqyer, tani nuk di c'te them...kam vite qe jam larg. :shrug:

Kostandina

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Princesha_B.B:
[qb] Dikur me ka pelqyer, tani nuk di c'te them...kam vite qe jam larg. :shrug: [/qb]
gjithashtu dhe une :cry:

zog

Primus registratum

po mir kush ju pyti juve, qe jepni menime KOTI FARE. kujt po i rruhet se juve s'jetoni me ne shqiperi.

pastaj ti DARIOS çi ke keto pytje dylekshe. jeta eshte LUFTE mer plak, s'ta kan thone hala. ne ket bote vetem AKSIONI llogaritet. (kujt po i thu se - pys veten).

kjo don me thone, se ku e bon shtepine me te modhe, aty eshte dhe pelqimi me i modh. ne qofte se ne itali jeton ne nje bryme halje, ndersa ne shqiperi bon pallot 15 katsh, diferenca bohet vete.

gjithashtu une them, qe nje person me internet ne shqiperi (nga ata prej te cileve ti pret pergjigje, apo jo!) eshte nje person me "i lumtur" ne jete se nje person me internet ne itali (interneti ne shqiperi eshte akoma luks). pra po te kesh pak tru, s'ke nevoje me pyt.

Kollarja

Primus registratum

Shqiperin e mori greku
i vu zjarr
shqipetar mos rri po zhduku
se t'çojn ushtar

Guest

do ju tregoj nje real story.
dikur ne fakultete njihnim dy tipa homo dhe atehere perpiqeshim te benim edhe gallate me ta. tani me vjen keq, por kur ishim studente nuk e vrisnim shume mendjen. njeri prej tyre nuk jeton me. keshtu e ka jeta.
por story nuk ka lidhje me ata. po ne fakultet, dy vjet siper meje studionte edhe nje tip me iniciale S.SH-iniciale te verteta. pas 1991 si shume te tjere, emigroi edhe S.Sh.. ai preferoi francen, ku pas disa kohesh ai kuptoi dhe identifikoi veten si homo. pasi jetoi nje periudhe si ilegal homo, mendoi se do te ishte me mire tja bente te ditur familjes ne shqiperi-prinderve me sakte. dhe rruga me e lehte ishte te perdorte motren, si e re qe ishte, e cila per fatin e tij te keq ishte fejuar ate kohe me nje tip te forte, me 2kg flori ne trup, me intelekt krejtesisht te varur nga perkatesia e tij klasore. i ftoi i ziu S.Sh. te dy ne france per pushime dyjavore. dhe ata nuk nguruan-motra nga malli,i fejuari nga deshira per ti treguar asaj sa shume e re merrte nga perendimi. ditet kalonin dhe S.SH. e shihte cdo dite e me te veshtire mundesine e hapjes se temes qe e mundonte ne pranine e kunatit. por skishte cbente, se i forti nuk i linte ndonjehere vetem, vella e moter. diten e fundit te pushimeve i merr S.Sh te dy per te dale dhe gjoja rastesisht kalojne nga nje sexy shop. gjithmone gjoja rastesisht afrohet S.Sh dhe cifti ne nje vitrine ku ekspozoheshin sende te perdorshme nga homot. S.SH priste te hapej nje teme ku ai te kishte cte thoshte dhe mundesisht te identifikohej. por skaloi shume dhe degjon nga goja e kunatit: sa inat i kam une keta bythq.rat, ti shqyej prej ***** , ti vras fare. cte bente i ziu S.SH, edhe rasti i fundit iu dogj paq. dhe nuk e di nese ka arritur sot e kesaj dite tua bej te ditur njerezve te tij me te aferm-prinderve-identitetin e tij sexual.
That's all the real folks!
shpresoj tju pelqeje, te ben te qeshesh por edhe te te vije keq.........sa e veshtire qenka jeta ne komunitet, ne kushtet e lirise se individit, sidomos kur komuniteti eshte ........ mysybet

zog

Primus registratum

Prototipe, megjithese pa shume lidhje me temen, pranoj, se je e lezetshme ne muhabet.

du me ta bo nji pyetje: a eshte homoseksualiteti, semundje apo mentalitet.

si dhe ti personalisht; a do martoheshe me vellain e nje pedes?

Guest

Fillimisht postuar nga zog:
[qb] Prototipe, megjithese pa shume lidhje me temen, pranoj, se je e lezetshme ne muhabet.

du me ta bo nji pyetje: a eshte homoseksualiteti, semundje apo mentalitet.

si dhe ti personalisht; a do martoheshe me vellain e nje pedes? [/qb]
:)flm
Mendoj se homoseksualiteti esh dicka e lindur dhe ata qe kane nuk duhen gjykuar pasi ashtu jane dhe skane faj ata dis amund ta quajne dhe blessing ...

ate pytjen e fundit se kuptova... Po do martohesha pse jo biles po te them dhe qe do martohesha dhe me nje homoseksual se e ke ven gabim ate termin pede kuptohet nese ai me pranon /pf/images/graemlins/wink.gif jam shume e hapur dhe ne jeten e perditshme nuk jam tip i ngushte nga mendimet besoj se cdo gje qe ndodh ne kete bote e ka nje kuptim

zog

Primus registratum

Ketu me duket po flet pak ceket, pa i llogarit "thelle" pasojat e nje martese te tille. Pse? Po ja!

Kur e pyten nje here nje musliman: Pse vazhdoni mos ta hani mishin e derrit, duke e ditur se nga ai s'vdes me njeri. Muslimani jo pa ironi u pergjigj: Nga tradita, pastaj, kur ka mish qingji me me cilesi, pse me honger Derr!
Mendoj se me ket pergjigje ai tha GJITHÇKA. Kryesorja kete qe: NJERIU DUHET TE ZGJEDHE NE JETE GJENE ME TE MIRE, kjo veti e Larteson dhe Fisnikeron ate.

Ti thua qe je tip i hapur, duke kujtuar se kjo te larteson. JO!
Nje tip i hapur ndaj çdo gjeje; NUK DI TE PELQEJE, ngaqe nuk di te zgjedhe, nuk di te seleksionoje. Nje i hapur e sheh te miren kudo, e kjo eshte e qortueshme sepse jo çdo gje eshte me Vlere. Vlera nga natura eshte e rralle. Apo jo?

MIre ti qe je tip i hapur dhe pranon gjithçka pa tu dridh qerpiku, po femijt e prezupozuar te tute, si do te ndiheshin ata ne shkolle per baben e tyre Homo. Si thua ti, krenar!

Me kujtohet shkolla fillore, kur mesuesja ne fillim te vitit i pyeste femijet; Ku ju punon babi?
Ata te cilet babi iu punonte ne zyre, e tregonin kete te mbrujtur me krenari, ndersa te tjeret pergjigjeshin me kryet ul; Karocjer zysh! Qe ketu fillon diferencimi shoqeror, fillon vlera e nenvlera. Dhe mos harro, kjo ndodhte ne nje shtet komunist PA KLASA, ose me sakte ku klasa punetore ishte ne pushtet.

Tani per ta lidh me temen, do te shtoja qe pikerisht jane KLASAT dhe hendeku midis tyre qe e bejne realitetin shqiptar te Ashper, dhe jo kushtet ekonomike aq te perfolura nga te gjithe. Te jesh i varfer ne shqiperi nuk eshte njesojsikur te jesh i varfer ne bote. E para, ngaqe ne bote klasa e varfer eshte e stazhonuar me kohe, ajo eshte aq masive dhe e indoktrinuar sa qe indidivet gjejne nje fare lumturie dhe shprese ne te. Ndersa ne shqiperi, vetem ne disa vjet hendeku midis klasave eshte dhjetfishuar. I pasuri shqiptar eshte krenar per pasurine e tij, megjithese e ka vene ne kurriz te te tjereve. Ai kerkon me çdo kusht ta reklamoje ate, kjo e fryn me shume nga eshte, e ben me te pasur ne syte e bashkatdhetarit te tij te varfer.
Imagjino presionin qe bie mbi njerezit e varfer, imagjino endrrat e tyre, zhgenjimet, shpresen.
Ne shqiperi duke qene i varfer (si shumica e popullsise kudo ne bote) TI VUAN MORALISHT. E kjo te ben te marresh ARRATINE per ndoshta gjithnje.

ps; nuk di sa kuptove nga cicerimi im, por shkurt desha me t'thon pse me marr nje Homo (ose vellain e tij) kur ka plot te tjere rrotull. ai S. SH-ja ka ber mir qe s'ja ka thone te motres si dhe prinderve realitetin. nuk eshte mire te lehtesosh brengat personale ne kurriz te te tjereve, aq me shume te aferve te tu.

eros111

Primus registratum

jeta ne shqiperi cka, po pushimet e veres jane :thumbsup:
goca me minifund etj etj /pf/images/graemlins/wink.gif

B.B

Primus registratum

Fillimisht postuar nga zog:
[QB] po mir kush ju pyti juve, qe jepni menime KOTI FARE. kujt po i rruhet se juve s'jetoni me ne shqiperi.

E kujdes me keto shprehjet djale i mbare. Tema eshte per jeten ne Shqiperi dhe per aq sa kam jetuar do jap mendimin tim OK!

astronaut

Primus registratum

Jeta ne Shqiperi nuk eshte dhe aq e keqe.
Shqiptaret e pakulturuar mire e keqperdorojne jeten e tyre.
Ketu hyjne shume faktore por nuk po merremi me to.
Sikur mentaliteti i shqiptarit te nderronte, besoj se jeta do te ishte vertet e kendshme.
Te shohim ne te ardhmen nese do ndryshoje dicka dhe te gjithe ata qe kane emigruar, te marrin rrugen per ne shtepi.
Ju uroj jete te lumtur atyre qe jetojne ne Shqiperi dhe sa me pak mundime.

champaign girl

Primus registratum

e di qe ska te beje asgje me temen...por komenti i zogut me acaroi aq shume sa qe...grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...e pse sdashka te zgjidhka vllain e nje homo????????????????? ca ka??? mbase pak me pak injorance se sa njerzit si puna jote qe kan kto mendime te prapambetura edhe qe e mykosin shoqerine. nuk arri ta kuptoj se si njeri mund te gjykoj dike duke u bazuar ne faktin qe pelqejn njerez me te njejtin seks. hape pak trurin i dashur...te gjithe jemi te njejte mbase homoseksualet jane cik me te mire sepse ato nuk shkojne verdalle duke gjykuar te tjeret.

sa per temen...ne cdo vend ka gjona te kqija edhe te mira edhe mendoj se edhe ne shqiperi ndodh nje gje e tille. edhe pse ka ca si shume te kqija prape ska si vendlindja edhe vetem atje ndihem e plote.

alinos

Forumium maestatis

Jeta eshte e pelqyeshme nese di ta ndertosh ate atje ku je.
Mua per vete me pelqen jeta ne Shqiperi me te mirat dhe te keqijat e saj!

Asgjekund nuk eshte fushe me lule!!!