A ju pelqejne percet?

A ju pelqejne percet?

Po e hap kete teme pasi lexova temen e TO57 dhe m'u duk shume interesante! Nuk dua te bej mbivendosje me mendimet e shprehura aty, por thjesht t'i pergjigjemi nje pyetjeje me direkte, pa u ngaterruar me camet, arvanitasit, bjondet e brunet: A ju pelqejne percet, mjekrat e te tjera veshje fetare kur i shikoni neper rruget e Shqiperise? A mendoni se kjo eshte dicka normale dhe qe duhet mbeshtetur? Eshte nje hap drejt emancipimit te shoqerise apo eshte e kunderta?

OROSHI

Primus registratum
Re: A ju pelqejne percet?

Khour :eek: ,megjithse nuk ishte e nevojshme te permendje motra e nena!Ti je nga ata qe mendojne qe percja ka nje ndikim magjik aq sa ste lejon te besh sex??E mer derdimen,po i shohim Marokenet e Turket perdite,ne shtepi jane engjuj,ne rruge jane bushtra,biles ka nga ato te tjerat qe diten mbajne perce, e naten dalin e "punojne" ne rruge :wave:

zog

Primus registratum

Fillimisht postuar nga *Nahar*:
[qb] qafsh mu mos u boni huj e dilni te traditat e kostumet popullore se nuk ka popull ne bot qe te mos ti kete femrat me shami mbi krye.

Gjeni naj bisht tjeter se me bo fol per traditen femra shqiptare ka qon perher e mulume nga katolikt e mirdites e deri te arvanitet e jugut. [/qb]
or klluf, sipas teje pse shqiptaret nuk adoptuan veshjen arabe qe e shohim sot, po kostume popullore te larmishme. kur se bene dje pse duhet ta bejne sot.

si dhe sa i perket shamise tek kostumet popullore, mos harro se ne ate kohe edhe burrat kishin kapele (plisa) dhe shami kudo. e kjo ishte per shkak TE HIGJENES (s'kishte dushe) e jo te zotit.

zog

Primus registratum

Fillimisht postuar nga OROSHI:
[qb] Khour :eek: ,megjithse nuk ishte e nevojshme te permendje motra e nena!Ti je nga ata qe mendojne qe percja ka nje ndikim magjik aq sa ste lejon te besh sex??E mer derdimen,po i shohim Marokenet e Turket perdite,ne shtepi jane engjuj,ne rruge jane bushtra,biles ka nga ato te tjerat qe diten mbajne perce, e naten dalin e "punojne" ne rruge :wave: [/qb]
e ke gabim lale, psh prostituta deri sot kam pa vetem shqiptare e asnje kosovare. une them edukimi tyre familjaro-islamik e lun kete rol. apo jo?

DFV

Primus registratum

Per mendimin tim percet jane shpikur per te poshteruar pa kufi sexin femer.
E urrej shume kete zakon poshteruse qe ofendon pa mas Nenat dhe Motrat tona.
Vdekje bin ladenit dhe mulla omarit!

assassino26

Primus registratum

zogu!
Pse s'ke pare ti sdo te thote qe s'ka...Ka sa te duash,mjafton te besh nje xhiro andej nga prishtina. /pf/images/graemlins/wink.gif

xhoni

Primus registratum

Fillimisht postuar nga khour:
[qb] Normale qe po te dilni nga blloku ju vishet syri me b*the e gjokse femrash dhe ju ben kontrast shume fakti qe nje femer del me perce.Kujdes se po u mesuat kaq keq do ju duhet te keshilloni motrat dhe mamin qe keni ne shtepi tju rrije me breke gjithe kohes. [/qb]
Kujdes me fjalorin qe perdorni !!

assassino26

Primus registratum

Mu sme nrifet hic pasi 90% e atyne qe jane ne Shqiperi e majne perce jane te shemtuta...Qe te mos tremin miletin shyqyr qe u leju me majt perce edhe majne perce.Kom ke lagjja ime nja 2 qe majne perce,e kane bo shkollen edhe ne Arabi ato te dyja,shyqyr qe kan vu perce se ta shpifshin kur ishin pa perce /pf/images/graemlins/laugh.gif

OROSHI

Primus registratum

Percja eshte krijuar pikerisht per njerezit qe ndihen inferiore ndaj bukurise se te tjereve!!
-Zhan Zhak Rouso- :lol: :lol: :lol:

OROSHI

Primus registratum

Khour,ja fillove vete duke permend nenat e motrat,kujdes nje cike.

OROSHI

Primus registratum

e ke gabim lale, psh prostituta deri sot kam pa vetem shqiptare e asnje kosovare. une them edukimi tyre familjaro-islamik e lun kete rol. apo jo?

E ke gabim ti zogo,Gjermania eshte mbushur plot me vajza nga Maqedonia dhe Kosova(Kosova me pak)!!Kjo vje ngaqe shqiptaret e Kosoves jane familjarisht jashte shtetit!Turket punojne bashke me arabet me shume se cdo nacion tjeter,ndersa per vajzat shqiptare qe punojne,me duket qe fajin e kane djemte shqiptare,dhe jo vajzat!!!

balforum

Primus registratum

Per vajzat shqiptare qe jan mashtruar,perdhunuar e derguar per prostitucion e kemi fajin vet ne.
Nuk e di por kur tregon ndonje fytyr te tille te poshter qe ka mashtruar e perdhunuar duken ashtu sikur fytyr e djegur turku.Ca pret nga keta minj halesh qe nuk kan gjak por mut ne venat e tyre.Ndersa keto "engjellushet bukuroshe" me perce ,te virgjera jane nga para se nga mbrapa kalon treni /pf/images/graemlins/laugh.gif

genti

Primus registratum

Ky eshte kompleksi i te qenit ndryshe , dmth. po te jesh si shumica quhesh "normal", nese ti guxon te jesh ndryshe (kjo si per mire apo per keq) nuk te konsiderojne "normal".
Kjo nuk do te thote qe te shkosh drejt ekstremit por thjesht drejt asaj qe eshte normale per ty dhe jo per ate qe propagandohet.

Debatoni mire dhe mos shani njeri tjetrin nga Feja,Familja dhe Krahina.

Kemi me shume te perbashketa se gjera qe na ndryshojne nga njeri-tjetri.

balforum

Primus registratum

Emo Xhino te drejte ke por vetem disa jane minj halesh ne shqiperi qe duan ta kthejne shqiprin ne mesjete ,e ne keta minj halesh po kundershtojme se shumica ketu nxehet me keta tipa se duan te rrenjosin nder shqiptare vese e zakone fanatike qe s'kane asgje te perbashket me shqiptarin.
Pak a shume e njohim mire njeri tjetrin ketu ne forum dhe dime se ku perdorim gjuhe te ashper, e ata qe mbulohen me peshtyma nga te gjithe ne nuk jan me shume se dy tre morra me mjekrra te pista e te gjata deri tek kembet.

Ciao xhino stei calma :wave:

khour

Forumium praecox

sme vje mire qe shaet dikush vetem e vetem se respekton fene e tij. Personalisht as nuk kam mjekerr e as nuk kam ndonje ne familje me perce thjesht besoj ne fene myslimane.

regele

Forumium maestatis

Khour-o! Me vjen keq qe i dhe kete drejtim diksutimit! Tema u hap jo per te ofenduar ndonje fe dhe aq me teper ate mysulmane. Nese ti beson dhe respekton fene tende shume mire! Dhe une pavarsisht se kam besim tjeter nga e respektoj fene tende, ashtu sikurse edhe ti e respekton fene time! Por nese ti, apo ndonje tjeter ne forum flet per tolerance ne forum, te paret jeni ju qe duhet ta tregoni kete tolerance, sepse eshte me mire te mos flsini per dicka qe nuk e keni! Askush nuk permendi motra e nena, vetem ti, prandaj tregohu me i kujdesshem! Te pakten na bej dhe neve te kuptojme mbajtjen e perceve e te tjera gjera! Po ofendove, mos prit vec ofendime!