A ju duket SMS nje menyre e lehte per te thene "historia jone mori fund"??

ezhderha

Primus registratum
Re: A ju duket SMS nje menyre e lehte per te thene "historia jone mori fund"??

<span style="font-weight: bold">s'di ca me thane - me ma shkru mu e dashtuna me SMS se mori fund, per vedi kisha mendu se i ka hype keq ne kry per sex!!!</span>

<span style="font-weight: bold">SMS-i(shume mut shume) asht menyra ma e mire nqs don mos me u marre vesht me ndokend. e kam nga pervoja. telefoni dhe SMS-it vec sherrin ua kam pa... </span>

GaP

Primus registratum

si me tel, si me sms, si me email, si me fax, si balle per balle perfundimi eshte gje: ADIOS AMIGOS
dhe s'ka shume rendesi menyra se si e thua kur me shume te vret ajo qe thuhet (nqs personi tjeter ka qene aq i interesuar)

Nadia81

Primus registratum

nqs vertet e ke vendosur te ndahesh me nje njeri per mua nuk ka rendesi menyra se si ja thua....per sa kohe ai e merr vesh nga ty kuptohet.Per me teper qe ti GAP nuk ke pasur ndonje menyre tjeter per tia thene.

Thug_Mentality

Primus registratum

Mendoj se eshte menyra me e mire per ti dhene fund lidhjes.Me shume do me vinte keq per cel se do ta hante nga nervat se sa per ate. &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/smile.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

Petroninsja

Primus registratum

Ti robi i mesiperm qenke tamam nje i pashpirt....
Rritu njecik e pastaj analizo situaten... ke shume per te ndeshur gjate jetes...

GaP

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Petroninsja:
[qb] Ti robi i mesiperm qenke tamam nje i pashpirt....
Rritu njecik e pastaj analizo situaten... ke shume per te ndeshur gjate jetes... [/qb]
eshte nje zgjidhje si shume te tjera qe ke bere apo qe do te besh ne jete qe te mos vuash ti

Thug_Mentality

Primus registratum

Petroninse!
Imagjino te jemi duke pere sex bashke dhe ne pune e siper te te them (me dukesh si lope,me duhet te te le ty) ahahahahah Imagjinate simpatike. Ik moj vajze me ler te qete ,ketu cdo kush shpreh mendimin e tij pa cenuar asnje tjeter.

Mikerezi

Primus registratum

Sipas meje eshte menyra me e tmerrshme dhe me e pameshirshme qe mund te egzistoje !

bona

Primus registratum

boh boh
mi rrebele une e vej me bast qe ty s'ta ka var as i cun deri deri tani ,e nigjove me bast. po s'ka nevoje ta pranosh vetem menoje vet. ti vetem po imagjinon kur te gjesh naj debil dhe ta lesh me kete improvizimin tend ne menyre qe te marresh hak ndaj mbreterise se meshkujve qe s'ta kane var.

PS: nga e vertetoj une kete gjithashtu dhe nga mesazhet qe jep back, mundohesh te jesh pak ironike ( keshtu imagjinon ti se je) per te shprehur revolten qe te tashe ke me siper.
PSS: dhe mund te dal bllof ti mund te jesh dhe mashkull

GaP

Primus registratum

para se te filloj me analizen e msg tend po mendoj nqs ke vene baste per c'do mendin qe ke hedhur se jo per gje por bastin/bastet i kam te fituara

Fillimisht postuar nga bona:
[qb] boh boh mi rrebele une e vej me bast qe ty s'ta ka var as i cun deri deri tani ,e nigjove me bast. po s'ka nevoje ta pranosh vetem menoje vet. ti vetem po imagjinon kur te gjesh naj debil dhe ta lesh me kete improvizimin tend ne menyre qe te marresh hak ndaj mbreterise se meshkujve qe s'ta kane var.[/qb]
1. basti i pare humbi. ate as ne enderr nuk e kam enderruar dhe as ne subkoshience se kam menduar dhe nje veprim te tille por ja qe jeta te vendoska ne disa situata qe ben zgjidhje qe te bejne ty te ndjehesh me mire. nqs nuk beson shume ke nja dy shenime ne fund te faqes qe pare dhe fill te faqes se dyte dhe mund ta vertetosh me PM kete gje &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/wink.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

<span style="font-weight: bold">PS: nga e vertetoj une kete gjithashtu dhe nga mesazhet qe jep back, mundohesh te jesh pak ironike ( keshtu imagjinon ti se je) per te shprehur revolten qe te tashe ke me siper.</span>
2. urime per bllofin dhe do doja qe kjo te futej ne nje nga ato emisionet e tipit &quot;You have been framed&quot; sepse me keto qe ke shkruajtur e ke bere veten tamam per ta marre Hosteni (j/k) &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/tongue.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/tongue.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

Petroninsja

Primus registratum

Thug, posi more duke e bere ne sex e siper i thua cupes se botes ti je lope dhe une do te te le ?!
Dmth sipas llogjikes tende, Hodha lumin P**** kalin e?
Po sikur dikush te sillej keshtu me ty si do ndiheshe ti? Besoj jo shume kendshem dhe mos me thuaj qe sdo e beje veten pasi po tregohesh egoist dhe bota eshte me rrota, sic thone kendej, &quot; What goes around comes around&quot;.
Nje gje do te sugjeroja merri njerezit sic jane, dhe pranoi per ate qe japin dhe paraqesin, pune tjeter nese ste puqet shihja por mos i shfrytezo dhe pastaj ti hedhesh tutje si lecke se jo per gje po shume mire nje dite te bukur mund te jesh ti ai qe eshte lene nga nje vajze me nje mesazh te thjeshte celulari dhe hidhe tutje be cte duash por ideja se ta ka punuar ekziston....
Sdo bente keq te mendoje me thelle....
Nje sugjerim asgje me shume, aq me shume teme interesante per tu diskutuar se ka disa individe si qofte femra dhe meshkuj qe pretendojne se gjithe njerezit i detyrohen atyre dhe bota rrotullohet rreth tyre por duhet te hapin syte ne boten reale ku ate qe jep ate merr.... ne mos heret a vone....

Peace out...

bona

Primus registratum

e shef qe e fitova bastin ne cdo fjale te mesazhit ose me mire te mllefit tend vertetova qe s'ta ka vare as i cun deri tani, as i cun. dhe nqs esthe e vertete ajo qe the ti( i am giving you the benefit of the doubt) than ta ka vare naj debil.
t'uroj te gjesh me te vertete te biesh ne dashni dhe ai cuni te te hudhi perpjete dhe ta shofim masanej a do na thuash brockulla.

GaP

Primus registratum

hahahahahhahaahah mi bona, me kenaqe me keto hamendjet e tua. une s'do te te jap ty te lexosh historite e mia ne lidhje me cunat megjithate kur te rritesh ti edhe icik do te kuptosh qe te kalosh neper eksperienca te tilla dmth te arrish te kuptosh se ca kerkon nga nje mashkull dhe une tani kam gjetur tek &quot;dikush&quot; ate qe kam kerkuar gjithnje.

PS: mos ver baste kaq shume se ndonje dite do leshe edhe veten ne bast.

ciao ciao &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/blush.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/blush.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

Thug_Mentality

Primus registratum

''Fuqia ne doren e femres do te ishte fatale per njerezimin'' (Da Vinci) Petroninse, une asnjehere nuk peshtyj lart,edhe kur peshtyj leviz vendin qe te mos me bjere mbi koke.(Bota eshte me rrota) kete e di edhe une zonjush,por mua me pelqen ti shfrytezoj te ashtuquajturat femra ne maksimum dhe i hedh poshte si kartopecete. Nuk jane te gjitha njesoj, disa prej tyre e kane shume ti quash femra pasi nuk e meritojne. Psh me nje si ty do mund te beja shume gjera por jo me shume se seks.Me vjen keq zonjush qe u merzite njecik por (shiko tenxheren veji kapakun)thote populli une i urte, punedashes dhe i mjeruar. &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/smile.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

bona

Primus registratum

rrebele moj rrebele

kush do me ti nigju mi historinat. pastaj edhe i here po te them as i cun mi s'ta ka var. ti tani ndjehesh shume e lumtur qe ne te gjithe po te kushtojme vemendje.

PS: se mos ndahesh nga ne me telephon mi?
PSS: pastaj sa mire te bera per te qesh mi, e di ate po qesh se nuk qaj dot.

Petroninsja

Primus registratum

Thug ajo firma jote shpreh cdo gje qe duhet shprehur per ty, i mjeri ti qe se di nga do te vij fundi dhe kam frike qe do jete nga nje femer...
Nese beshtyn lart dhe leviz era shume mire mund ta coj ate beshtyme ne fytyren tende krenare mashkullore dhe nje femer si une sdo te te hedhi syte pale te te coj ne shtratin e saj....
Kur te vjen vetja ne qejf gje e madhe...
shrug.gif

ASI

Primus registratum

Lojra kalamajsh, nese duhet te ndahesh me te dashuren/in, duhet ta perballosh situaten sepse keshtu tregon integritetin tend si person.

GaP

Primus registratum

ti bona ec me mendimin tend edhe nga ato qe shkruan ti ben te kuptoj qe ti nuk e ke idene se c'do te thote te jesh me dike edhe te duash qe te jesh e lire perseri qe te besh nje zgjedhje me te mire

PS: po ti e di ate: njeriu qesh pasi ka qare shume &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/wink.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; :tipsy: &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/wink.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

bona

Primus registratum

rrebele good luck.

GaP

Primus registratum

me shume &quot;luck&quot; pata qe pasi dergova ate sms. mgjithese flm per urimin... the same goes to you :tipsy: