A jeni te friksuar nga vdekja ??

Hektor12

Locus omnem
une i perdor nese ka ndonje te keqe me thuaj ku eshte e keqja .. ose me qe se perdor po them sa te kem ciklin jetesor ... me realiste duket dhe pagane eee

Hektor12

Locus omnem
Se di per ty ,pour une evitoj keto fjal vetem se me sujet sikur flitet e turqisht....
po sikur te kuptoj edhe turqisht ... mbase nga kj eshte ... por ska lidhje turqishtja me ate qe po flitet ... sa eshte shkruar perdoret edhe nga latinet ... sa zoti ka shkruajt per ne ... ska lidhje as me turqisht as me latinisht ...

Hektor12

Locus omnem
nejse varia ... por per cdo minute ta jetoj njelloj dhe te mos e mbaj mendjen a eshe e para apo e fundit... thjesht numerore rreshtore ..

dr love

Locus omnem
[quofinalektor12, post: 965906, member: 12350"]kam kohe te mendoj per ate njer per njer jam mire me jeten ,.. ate cme eshte shkruar ta jetoj ...
Kjo fjale popullore CTE jeté shkruar,nga doli valle?[/quote]

Te gjithe e kemi fillimin dhe mbarimin...kjo eshte e shkruara..data e fillimit dhe e mbarimit..di cdo gje dhe ne nuk jemi pa limit.

Sahit Rexhepi Keca

Valoris scriptorum
jo aspak.nje njeri qe ka lind dota shijoj vdekjen.vetem se kam deshir te vdes me dinjitet dhe moral dhe pas vete ta la ni familje te shendosh.e jo te vdes me ftyre te zeze

joetisti_

Locus omnem
do ta kisha frike po qe se do te me bente vizite kur te isha i lumtur dhe me te gjitha na rregull.
Kur njeriu s'ka c'te humbase, as friken s'e ka frike.

Balahk

Locus omnem
Dhe jo vetem vdekjen kam frike,por me frikeson edhe idea qe do futem ne arkivol,edhe do mbulohem me dhe :( :(

do e leje me amanet,te me lejn siper te hajn qent:p:p