Po ja une nuk perdori fjale te tilla...pse ne sbejme pjese ne popull shoku apo jane gabim ... ok aq sa na jepet per te jetura ta jetoj..
Se di per ty ,pour une evitoj keto fjal vetem se me sujet sikur flitet e turqisht....une i perdor nese ka ndonje te keqe me thuaj ku eshte e keqja .. ose me qe se perdor po them sa te kem ciklin jetesor ... me realiste duket dhe pagane eee
po sikur te kuptoj edhe turqisht ... mbase nga kj eshte ... por ska lidhje turqishtja me ate qe po flitet ... sa eshte shkruar perdoret edhe nga latinet ... sa zoti ka shkruajt per ne ... ska lidhje as me turqisht as me latinisht ...Se di per ty ,pour une evitoj keto fjal vetem se me sujet sikur flitet e turqisht....
ndoshta gabohempo sikur te kuptoj edhe turqisht ... mbase nga kj eshte ... por ska lidhje turqishtja me ate qe po flitet ... sa eshte shkruar perdoret edhe nga latinet ... sa zoti ka shkruajt per ne ... ska lidhje as me turqisht as me latinisht ...
Ti ske frige se je besimtare......
Kjo fjale popullore CTE jeté shkruar,nga doli valle?[/quote][quofinalektor12, post: 965906, member: 12350"]kam kohe te mendoj per ate njer per njer jam mire me jeten ,.. ate cme eshte shkruar ta jetoj ...
Me teper nga kercenimi I para 5 minutave se nga vdekja
ah ti trime e fort prit kur te vije thuaj pastaj sa frig do kesh ......Vdekja,ka frik nga mu jo un nga un