A jeni supersticioz,cili eshte i juaji...

hot

Hotgirl
Re: A jeni supersticioz,cili eshte i juaji...

po m'ha krahu djathte,cer dmth?! /pf/images/graemlins/laugh.gif
tashti mzuni kurrizi e mkaloi ke balli /pf/images/graemlins/laugh.gif
a thu tjet pri pleshtave apo mos o nej gjo tjeter?! /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy:
*kur tbi glasa zogut ose kur shkel kak ne rrug,je me fat ose do moresh dhurat thojn /pf/images/graemlins/wink.gif

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga Miyuki:
[qb]
Fillimisht postuar nga ximi:
[qb]

ps. ka ndonje qe i kruhet kurrizi... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
faktikisht mua po me kruhet ca hunda :tipsy: :thumbsup: [/qb]
do zihesh! /pf/images/graemlins/laugh.gif

gezim lame

Primus registratum

Patjeter mbreme si nate e vecante me erresire absolute u kalua tek pishina e lagjjes, qe megithese ishte 10 e nates s'kishe ku te laheshe /pf/images/graemlins/tongue.gif , qielli ishte aq i paster me yje sa arrita te shoh edhe tre "falling stars" shpreha nja tre deshira dhe jam ne pritje per tu realizuar.. :rolleyes:

Syri i keq.....
Ehhhhhhh te kesh sy te bardhe blu a te gjelber eshte problem i madh ne shqiperi, per cdo rast semundje ose te ndonje gjeje qe s'ecen mbare e ke akuzen gati "na ke mare m'sysh".. :mad:

Po knej nga forumi kemi noi sy bardhe... /pf/images/graemlins/laugh.gif

p.s.
Miyuki...
Jam duke perveshur menget... /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Alba Shehi

Primus registratum

-Kur hedh therrimet e buket jashte ne darke-te iken kismeti i shtepise

-kur nje objekt (si shkrepsja) hidhet dhe bie rastesisht e qendruar ne kembe- do vijne miq

-kur numeron yjet -te dalin byca(pucrra) ne sy (kete e kam patur gjithmone frike e vogel) :shrug:

-lenia e cantes ne toke(pertoke) -mbetesh i varfer

-kur kalon sapunin dore me dore-zihesh me personin qe ia ke dhene

-kur provon unazen e dikujt, i fryn per te mos i marre kismetin(e per te mos ia dhene njekohesisht)

Alba Shehi

Primus registratum

Ah se harrova nje budallallek tjeter. Mami kur isha e vogel me tregonte nje histori(e trasheguar nga gjyshja e saj) e cila me doli edhe ne enderr njehere.
:cry:
Bestytnia ishte se nuk duhej te punoje te premten ne darke,dmth te mos beje asnje lloj pune,pasi kur ishe ne gjume ate nate te vinte KOMLESHJA(nje grua me floke shume te gjate,e mbushur me lesh gjithandej)e cila te tmerronte e te mbyste. Kjo ,sipas bestytnise, i kish ndodhur nje gruaje se ciles i kishin mbetur disa gjera pa perfunduar ne darke.Kish vajtur te mbaronte pune dhe kur ish kthyer ne shtepi KOMLESHJA kish ardhur per ta tmerruar dhe e mbyti per se gjalli. :shrug: :rolleyes:

M'u deshen ca vite qe te dilja nga tmerri i kesaj perralle e me vone i thashe mamit se plakat e vjetra paskeshin gjetur justifikim mjaft te bukur per te mos punuar ne darke te premten. :devil: :smash: /pf/images/graemlins/wink.gif

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga ximi:
[qb]

Syri i keq.....
Ehhhhhhh te kesh sy te bardhe blu a te gjelber eshte problem i madh ne shqiperi, per cdo rast semundje ose te ndonje gjeje qe s'ecen mbare e ke akuzen gati "na ke mare m'sysh".. :mad:

Po knej nga forumi kemi noi sy bardhe... /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/qb]
una i kam jeshile..a quhet?!
mshqipri mkan pas akuzu per sy t'keq se rrexoheshin njerzit kur i shifsha /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
po kte punen e "syrit te keq" na e kan vertetuar edhe shkencerisht more!! thojn qe ka njerez te vecante te cilet kane vertet aftesi ti bejn keq tjetrit nepermjet njefare energjie qe leshojne nga syte!! :shrug:
a thu tjem ne una na ata njerez e?! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Mu s'me ka akuzu njeri,une jeshil i kam syte,po te erret ama,jo jeshile e shplame si te Hotit /pf/images/graemlins/laugh.gif
Shi kur te hudhet ne kundrasulm kjo tashi :wave:

gezim lame

Primus registratum

Hoto s'qekam i vetmi........ :wink:
/pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga PESHKATARI27:
[qb] Mu s'me ka akuzu njeri,une jeshil i kam syte,po te erret ama,jo jeshile e shplame si te Hotit /pf/images/graemlins/laugh.gif
Shi kur te hudhet ne kundrasulm kjo tashi :wave: [/qb]
tmijat ndryshojn..mdill bohen ishile e hapme..gati gati si bojeqielli,mu si sy macesh /pf/images/graemlins/laugh.gif
kshu mdrrit normale,jo shum tfort te errta i kam ne una /pf/images/graemlins/wink.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga too too Nice:
[qb]
Fillimisht postuar nga ZeQo_PiLaFi:
[qb] Kur te kruhen Ko QeT do vin turistaaaaaaaaa :goofy: [/qb]
zeqo, per ne gocat s'funksionoka kjo, si do ia bejme :confused: , [/qb]
hajde kruaj ko qet e mija qe tja besh :goofy: :smash:

erisa

Primus registratum

une si besoj hic ktyne gjonave gjyshja thoshte gjithmon .Po t'hash me dy lug do moresh dy burra ato arabt ** martohen me 8 a 9 gra merrkan hakan me gjith luget e shpis.

ej se se mora vesh mire una Kush ka sy t'bardh mer se une vet personalisht s'kom pa naiher.??

woooooow

Primus registratum

po kjo si shpjegohet...kur kalo rruges dhe shef i mi te ndordhur duhet me kap veshin me dor se pse se kam iden...
as une per vete si besoj fare ktyne gjonave, me duken thjesht budalliqe te shpikura nga njerezit... :smash:

kurse me sy te bardh ka pa unna iher njonin kur po shifja i nate onderr :tipsy: /pf/images/graemlins/laugh.gif

lir

Primus registratum

jo wooooooooooow jane te verteta...
psh une kur flas me nje femer lidh gishtat dhe gjithmone duket se ai trik punon /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga erisa:
[qb]
ej se se mora vesh mire una Kush ka sy t'bardh mer se une vet personalisht s'kom pa naiher.?? [/qb]
personat me sy bojeqielli te celet fare quhen me sy te bardhe!! ndoshta ngaqe ka nje kontrast shume te vogel midis fushes se bardhe te syrit dhe ngjyres bojeqielli.. :shrug:

Le_Routard

Forumium maestatis

ej se se mora vesh mire una Kush ka sy t'bardh mer se une vet personalisht s'kom pa naiher.??

Une kom pa i her me i film po nuk ja maj men emrin tani /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Meqe ra llafi une jom i cik superprestixhioz, sa her me ha dora e majt ose e djatht e di me 100% qe kom per te pagu noji gjo gjate diteve qe vijn.

/pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] kur prek qafen me dor,fryji thot poplli!!
se pse duhet me e fry sdi gjo una :confused: [/qb]
ka pas lidhje me shytat Shote /pf/images/graemlins/laugh.gif
I ke kalu shytat ti eeeee :tipsy: