A JENI NDJERE NDONJEHERE TE LENE MENJANE...!

JoNiDa1

Primus registratum
Re: A JENI NDJERE NDONJEHERE TE LENE MENJANE...!

Fillimisht postuar nga Simpatikja.:
[qb] Une po jam ndjere ,nuk e di juve.....?! :rolleyes: [/qb]
Qyqa goce..perdite ashtu jemi,kush na e ka ngene aman /pf/images/graemlins/smile.gif
Kjo mund te jete e vertete,por e rendesishme eshte mos e leshe veten,qe te ndihesh e tille..Mjafton te besh dicka gjithmone,qe te jesh ne qender /pf/images/graemlins/wink.gif
Medemek une jap men /pf/images/graemlins/tongue.gif

sweet eda

Primus registratum

varet se nga cila pikepamje e ben pyetjen ti, po qe se flitet ne mes miqsh, asnjehre, nese flet ne aspekte te tjera te jetes, edhe po edhe jo, sic thashe me pare varet nga pozicioni yt ne kete jete.

helibak mucogllava

Primus registratum

une per vete se kam ven na nje ehr veshin jo per gje po ne shooqeri jam ne vemendje te par une :wave:
po qe dhe ta ndihesh na nje her veten nuk eshte na nje çudi e madhe apo jo moj Jonada vesh llapushja :confused: :smash:

JoNiDa1

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ZeQo_PiLaFi:
[qb] une per vete se kam ven na nje ehr veshin jo per gje po ne shooqeri jam ne vemendje te par une :wave:
po qe dhe ta ndihesh na nje her veten nuk eshte na nje çudi e madhe apo jo moj Jonada vesh llapushja :confused: :smash: [/qb]
Mos dil nga tema ti more vesh? :goofy:

helibak mucogllava

Primus registratum

ku kam dal nga tema me une kete radh kam qen me brenda se kur ne tem e kam seriozisht meeeeeeeeeee
kam ren brenda jo per gje :smash: :wub:

Guest

Fillimisht postuar nga Simpatikja.:
[qb] Une po jam ndjere ,nuk e di juve.....?! :rolleyes: [/qb]
po te jesh jetime mbase se te tjerat rregullohen

Simpatikja.

Primus registratum

Ca pergjigje na dhe moj Luciferia!Pse duhet te jesh jetime,qe te ndjehesh e lene pas dore une e kisha fjalen ne pergjithsi,por nejse varet nga shkalla e intelektit sesa di t'a kuptosh temen qe hapet! :rolleyes:

Misha Maisky

Primus registratum

O simpatike, se t'kom ne patriote :kiss: , po nuk duhen vene re ca gjona se po kerkove shpjegime jo qysh, jo tek atehere fillon e fol me vete.....mendoj se ne jete duhen mbyll vazhdimisht nje sy dhe nje vesh edhe pse per ne shqipetaret eshte pak e veshtire se kena ate budallikun qe quhet "krenari" leshi.

Simpatikja.

Primus registratum

Moj Misha se m'paske emer vallaj interesant, ma ke prek sedren fort,m'ke dhene nji shpjegim interesant...1 :goofy:

lir

Primus registratum

nje sy e nje vesh mbyllur....fat ne jete lal.. :cry: :wink:

ndihemi nganjehere vetem , ca ti besh: pstaj shkojme dhe therrasim te tjeret. sic bere dhe ti me kete teme, simpatike :wave: :thumbsup:

Misha Maisky

Primus registratum

Fillimisht postuar nga lir:
[qb] nje sy e nje vesh mbyllur....fat ne jete lal.. :cry: :wink:

ndihemi nganjehere vetem , ca ti besh: pstaj shkojme dhe therrasim te tjeret. sic bere dhe ti me kete teme, simpatike :wave: :thumbsup: [/qb]
O liro lexoje mir temen mer lal, perpara se te shkruash :smash: :smash: