a jeni i penduar per zgjedhjen qe keni bere ne jete..

The Answer

Primus registratum
Re: a jeni i penduar per zgjedhjen qe keni bere ne jete..

C'fare kuptimi do te kishte jeta sikur menjehere sapo i lindur te me kishin shpjeguar ndryshimin midis nje molle dhe nje biciklete?Do jete duke kafshuar nje biciklete dhe duke tentuar te bej nje xhiro mbi nje molle qe do kuptoj SENSIN E VERTETE TE JETES.

dirty vegas

Primus registratum

Sa here bohesh keq, kthej nja dy teke uiski me eks, dhe t'premtoj qe nga darka do jesh me buzet vesh-m'vesh.

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Car lloj uiski re, blended apo single? /pf/images/graemlins/laugh.gif

BISOU

Primus registratum

TE DASHUR MIQ,
JO, UNE NUK PENDOHEM, TE GJITHA ZGJEDHJET JANE PJESE E JETES SIME DHE UNE E DUA JETEN KESHTU SIC ESHTE SEPSE ESHTE SHUME E BUKUR /pf/images/graemlins/laugh.gif
ZGJEDHJET MUND TEKENE QENE TE DREJTA APO TE SHTREMBRA TE BUKURA APO TE SHEMTUARA TE EMBLA APO TE THARTA ETC ETC ETC POR UNE JAM KJO QE JAM DHE JETA IME ESHTE KJO QE ESHTE DHE NUK PO PENDOHEM HIC HIC FARE /pf/images/graemlins/laugh.gif

:wave:
CHEERS BY THE WAY SAPO PIME NGA NJE GOTE CHAMPANJE KETU NE ZYRE... /pf/images/graemlins/laugh.gif :goofy:

do vdes per ty

Primus registratum

hic fare i Love CDO experience qe kam pasur ne jete sa here kthej koken prapa edhe krahasoj ate qe isha me kete qe jam shof qe cdo gje qe kam bere cdo veprim i vogel me ka maturuar me shume, me ka bere ate qe jam sote. edhe sikur te kem gabuar sdo pendohesha as sdo i thosha vetes pse e bere kete gje....... thjesht do mesoja te veproja ndryshe ne situata te tilla ne te ardhmen. JETOJENI JETEN SI TU VIJE SE ESHTE SHUME E SHKURTER PER TU PENDUAR.
/pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

UCLA

Primus registratum

Un pervete jam e lumtur me ate qe kam zgjedhur. Shume here e kam pyetur veten per kete gje dhe do e kisha bere te njejten gje over and over again.
K.B

bona

Primus registratum

nuk e kuptoj pyetjen.....
kur thuhet zgjedh dmth do.

nuk besoj KURRE qe ne zgjedhim cfare "duam" por zgjedhim nga cfare na eshte "servirur".

une po te isha ne nje shtet tjeter me njerez te tjere ndoshta nuk do kisha bere/zgjedhur keto qe kam bere ketu.

but i loooooooooove te gjitha qe kam bere sepse

T.Edison tha gjeta 20000 mije menyra se si nuk behet electriciteti kur e pyeten sa here deshtove.

darli

Primus registratum

S'e kam idene sepse sa here qe hyj ne albforum ndeshem me tema qe i konsideroj vete te "rrezikshme"
A jam penduar? Si te gjithe,here po e here jo.... Megjithate pendesa me e madhe eshte per gjera per te cilat nuk kam vendosur vete. Edhe kjo do t'ju duket paksa e komplikuar sepse sa jemi ne shkolle te tjere vendosin per ne dhe kur hyjme ne pune prap se prap do te na fusin hundet te tjere....Pra puna qendron tek ato gjera te cilat kemi zgjedhur vete t'i bejme. Shqip hesapi jam penduar qe ç'ke me ate pune sa t'i marr fushat me rradhe po mbyll.
P.s.:Linos nese te bie rasti ta lexosh mesazhin si mund te takoj qe te marr librin, njerin ose te dy. Po se pate problem gjithmone. Mund te shfrytezosh adresen e e-mail. :thumbsup:

maybe

Primus registratum

No regrets
They don't work
No regrets
They only hurt

^Res-Cogitans^

Primus registratum

[Pentimento del passato,noja del presente e timore del futuro:ecco la vita.]

Plotsisht dakort me kte shprehje ...lexuar nga nje liber i Foscolo_s. Sa e vertet...sikur me ka lexuar brenda. :eek:

/pf/images/graemlins/laugh.gif :wave: