a jeni i penduar per zgjedhjen qe keni bere ne jete..

bobo

marksist-enverist
Re: a jeni i penduar per zgjedhjen qe keni bere ne jete..

ske dhen pergjigje serioze! /pf/images/graemlins/wink.gif
-do genjeja, sikur te thosha po dhe jo,per ate qe kam zgjedh ne jete, ose,qe jeta ma solli pa mpyt!
sa modest/e, qe je-,me jeten-!tka shku nai`her nmen qe ; edhe ne mars ,ka/do ket/ka pas, jete?!!

poppi..., sa beb shejton/e, paske qen!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif
mir qe stka ra tmsosh "renien e lire"(andej nga fizika, mduket)!-se sdo kishe ra kaq rehat :rolleyes:

Sokol saliu

Primus registratum

Shpeshehere pendimet jane ulur kembekryq ne mendjen time,ndaj dhe pesha e dhembjes nga gabimet ,dhe zgjedhjet qe kam bere mi kane derrmuarr shpatullat.

Guest

Penduar???!!! se di. kam jetuar dhe ndoshta disa gjera mund ti kisha bere ndryshe po te kisah degjuar me shume, po te isha treguar me e perulur per te kuptuar disa limite te miat. ama kam mesuar nga renjet e mia.jam rritur. dhe me e bukura jam akoma e forte per ngritur serish. kam takuar njerez qe me njomin buzen me ujin e shpreses.
jam e lumtur qe kam gabuar sepse do te thote qe kam jetuar.Kam mesuar cdo te thote te qeshesh,cdo te thote te gezosh dike,cdo te thote te kesh...sa shume kam mesuar

Rambla

Primus registratum

e di si eshte muhabeti? qe jane te tjeret qe na bejne te pendohemi, dmth se kemi friken se mos lendojme nje njeri, mos zhgenjejme nje tjeter...e keshtu me rradhe. perderisa ne vendosem t'u sillnim ne ate menyre kjo do te thote qe ajo ishte zgjedhja e jone, apo deshira jone, vullneti jone, dhe nese pendohesh per ate qe ke bere eshte (ne shumicen e rasteve mos te them perhere) sepse nje tjeter na e ka kritikuar sjelljen, ka ngeluar keq ose i habitur nga sjellja jone...i keni parasysh ato shrehjet tipike "jo po une se prisja prej teje...une te dija ndryshe...ajo/ai nuk sillet ne ate menyre..etj etj.

te mendosh sa e demshme eshte kjo gje ..

shine*

Primus registratum

Tani ndoshta eshte pak si shpejt qe te pendohem per ato qe kam "katranosur"! Po ama mund te rri te pendohem me dite te tera po prap se nga e gjeta ate balten thithese iu hodha me kok edhe dil po deshe, te perpin.

Zgjidhja me e mire per momentin nuk eshte gjithnje ajo me e drejta. E me pas fillon pendimi! Pastaj kur flasim per pendim duhet ta cilesojme pak se per çfar pendimi po flasim, sepse ka pendime qe ti pendohesh me pas qe je penduar.

/pf/images/graemlins/laugh.gif :wave:

swami

Primus registratum

UHM..... mbase vetem per njeren do t'u mendoja mire..... po ajo qe u bo u bo /pf/images/graemlins/wink.gif

tesoro

Primus registratum

hhhhhmmmmm....pyetje e veshtire... mvaret se per cfare behet fjale se ne jete ka shume fusha qe mund te pendohesh.....

nga ana shkolles/punes, nuk pendohem absolutisht, gjeja me e mire qe mund te me ndodhte. gjithashtu dhe nga ana e shoqerise (me mire pak, e te hajrit sesa 100 koti). nga ana e dashurise, pak fare, sepse isha kokeforte dhe nuk shij´koja gabimet e mia /pf/images/graemlins/smile.gif

se di harrova ndonje fushe????

kozeta lala

Primus registratum

POOOOOOO,sa para ben kur te vijne mendte nuk ti hane as qente.Megjithate kam frike se sikur ta filloja nga e para do te beja prape te njejtat gabime,sepse i quaj sot,me mendjen dhe experiencen qe kam sot-gabime.Por me mendjen qe kam patur dikur jo.Njeriu nuk ve mend po nuk pesoi sado qe ti thone te tjeret mos e bej.

elmas

Primus registratum

ky mendim me ka kaluar shpesh neper mend dhe me ka bere te ndihem keq. Them me ka bere te ndihem keq sepse filloj i ve faje vetes dhe kjo ndjenje me derrmon. Pastaj kur reflektoj me gjate mbi cdo zgjedhje qe kam bere (ketu fus vetem ato me te rendesishmet, ato qe i japin jetes nje drejtim komplet te kundert me ate qe do te kishte nese nuk do kisha bere ate zgjedhje)mendoj qe shpesh kjo ndjenje ankthi qe me pushton vjen sepse reflektoj vetem mbi rezulatet e alternatives qe kam zgjedhur dhe thur imagjinata dhe endrra per ate qe do me kishte sjellur zgjedhja e alternatives tjeter.

Ku ka zgjedhje perfundimtare sot,e rendesishme eshte te jesh i zoti ne fushen e kercimit :idea: nuk doli gje ketu ...hop tek tjetra /pf/images/graemlins/laugh.gif
Deri tani nuk jam penduar asnjehere :angel:

AnaBlue

Forumium maestatis

C'na beni mendien havale kot me keshtu pyetje!

S6T6N6

Forumium maestatis

I penduar?! Jo... Nuk jam aspak. Per vete faktin se gjate jetes jam munduar te zgjedh dhe bej ate qe kam kerkuar... ka patur shume raste ne te cilat kam gabuar ne zgjedhjen time por menjehere kam riparuar duke u zhvendosur ne nje stil tjeter duke anashkaluar pishmanin /pf/images/graemlins/smile.gif

Prodigychild01

Primus registratum

Fatkeqesisht, pendohem vetem per zgjedhjet qe NUK i kam bere ne jete. :idea:

109UV

Primus registratum

nqs realizon qe bere nje zgjedhje te gabuar, a nuk eshte pendim ky?

Dolores

Primus registratum

Mire e ka Ana.........i say whatever and move on

Rambla

Primus registratum

çdo ditesh gjendesh ne ndonje situacion ku duhet te zgjedhesh. ta bej mos ta bej? (dyshim shekspirian) per mua veshtirsia qendron ketu. nese pastaj vendos te besh diçka, gjynah te behesh pishman.

Adeno

Primus registratum

Regrets? :idea:
Shume pak....mund te them vetem ne dy raste.Tani eshte e kote edhe qe i kujtoj .Nervozohem sa here qe kujtohem per to...keshtu qe me mire nuk lodhem me kujtime :shrug: I try to move on....

Kordelja

Valoris scriptorum

Nc nc nc nc, qe te pendohesh per zgjedhjen i bie qe gjeja per te cilen rimendohemi te mos kete shkuar sic e kishim parashikuar, athere ribejme analizat dhe mendojme qe s'kemi vepruar mire. Pendimi eshte i lidhur pazgjidhsmerisht me deshtimin e veprimit, nese te tera qe do benim do shkonin mbare, s'do pendoheshim kurre. Por meqe jemi qenie njerezore e joperfekte, na falen dhe pendesat /pf/images/graemlins/laugh.gif .

alinos

Forumium maestatis

-Di un si ta garantoj suksesin! Kam lexu i liber qe thote si te kesh 50% sukses.
-Po si i bohet per pjesen tjeter!
-E kam rregullu ne ate: kam ble dy libra! /pf/images/graemlins/laugh.gif

:lol:

Artemis

Primus registratum

ASNJEHERE NUK PENDOHEM PER ASGJE :cool:
ITS ALL BECAUSE OF ME AND I LOVE ME :goofy: :goofy: :goofy: