A je ne harmoni me trupin tend apo do te pelqente te ndryshoje dicka????

helibak mucogllava

Primus registratum
Re: A je ne harmoni me trupin tend apo do te pelqente te ndryshoje dicka????

Fillimisht postuar nga miracle:
[qb] mua tek vetja ime nuk me pelqejne veshet dhe disa here kam dashur ti bej operacion plastik,duke i ngjitur pak me shume me koken,shume e kane bere kete gje... /pf/images/graemlins/smile.gif
po ka nje gje tjeter qe kesaj me te vertete nuk kam cti bej,jam e shkurter,160cm,dhe ngjaj e shkurter,se po te isha me e gjate eee s'mbahesha mo pastaj :lol: :lol: :lol: [/qb]
miracle moj Yll mos ndrysho as nej gje vetem em tako muaaaaaaaaaaaaaaaaa :wub:

DEVIL-girl

Primus registratum

Ndjehem ne harmoni me trupin tim, vetem se do doja me vitet qe ikin te mos ndryshoja aspak.
Kam inat te mendoj se do behem 30 apo 40 vjeqe dhe nuk do jem me kaq e bukur...nuk ka gje me te dhimbshme per nje femer se sa rinia.

Goca

Primus registratum

Nuk me pelqejne hic fare gishtat e kembeve ...

D-J

Forumium maestatis

gishtat e dores tregojne inteligjence dhe artistllek kurse ato te kembeve ndjeshmeri seksuale :lol: /pf/images/graemlins/laugh.gif :goofy: :devil:

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga **** Darlington Delarge:
[qb] gishtat e dores tregojne inteligjence dhe artistllek kurse ato te kembeve ndjeshmeri seksuale :lol: /pf/images/graemlins/laugh.gif :goofy: :devil: [/qb]
Nga duart s`qekemi keq, po me duket pak e cuditshme qe nje njeri inteligjent dhe artist te mos kete ndjeshmeri seksuale... /pf/images/graemlins/wink.gif

Hidhi i sy kembeve te tuja me kete rast e shif a ke hapesire ndermjet gishtave... :goofy:

Nuk e kuptoj pse duhet ta rrotulloni timonin edhe ketu per nga bukuria. Sic e shikoj une te jesh ne harmoni me trupin tend, do te thote be sh paqe me vehten, ti kerkosh falje e te kujdesesh mire per te.

Ndonjehere me duket absurde se si vajzat e bukura marrin nje interes te vecante dhe kernari te papare per pamjen e tyre, kur ne fakt nuk kishin asgje te benin me krijimin e saj. Investo ne dicka tjeter /pf/images/graemlins/tongue.gif

maty

Primus registratum

Une jam perfekte per veten time!!!!!!!!!!
PASTAJ "NUK ESHTE I/E BUKUR AI QE ESHTE I/E BUKUR POR AI QE TE PELQEN!

P.S Do ndryshoja vetem........boh.......

Kjo tregon qe s'kam asgje te keqe...
Pranojeni veten tuaj ashtu sic jeni sepse te duash veten do te thote te duash te gjithe te tjeret,me pare duke i njohur se si jane me te vertete.

bLuE IcE

"""""PLANETARE""""""

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Te duket vetja perfekt/e apo do doje te ndryshoje dicka ne pamjen tende???

P.s. Eshte fjala per ato gjera qe i kemi obsesion (nganjehere /pf/images/graemlins/wink.gif dhe qe na bejne te mendojme t'i kishim njeciiiiiiik me te mira. [/qb]
as me duket perfekte as nuk dua et ndryshoj gje...!

Genta

Primus registratum

une do doja te ndryshoja ngjyren e syve ti kem peresi jeshil sic i kisha, te jem cik me e gjate dhe ti kem vithet me te rrumbullakta (si Jennifer Lopez) /pf/images/graemlins/smile.gif

Seriozi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga *alinos*:
[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif
Te kisha me pak l*** ne ca vende se do me kursente kohe! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Masnej,
1-gjoksi -> mire
2-prapapinca -> mire
3-syckat -> mire
4-buzet -> mire

[/qb]
Nji verejtje kisha une:nga fotoja qe kishe postuar do thoja: shume mire dhe jo mire.Kjo ka vlere per 1-shin 3-shin dhe 4-en,2-shi nuk eshte dhe aq i qarte ne foto,por me rregull treshi edhe ai (ajo) sh.mire duhet te jete. /pf/images/graemlins/laugh.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

po une qe duhet me u fut ne makin regullimi se skam a snej gje te bukur /pf/images/graemlins/laugh.gif