A jane shkodranet pak mendjemedhenj?

Megg

Carpe Diem
30673_394774738686_208510993686_4196297_2586915_n.jpg

scadarsko

Locus omnem
A jane shkodranet pak mendjemedhenj?

(Pa asnje paragjykim, shume respekte per Shkodren) Kam njohur shkodrane gjate viteve te universitetit, dhe gjithashtu shume njerez me kane thene se shkodraneque kujjane pak mendjemedhenj. Si mendoni ju shkodranet, a eshte e vertete? :confused:
Shkodrane/t,nuk jan mendjemedhenj,ato jane si femra e si meshkuj yje thujse t gjith t bukur.pastaj edhe qyteti ndikon, me bukurin natyrore humori i lindur e kajn n gjak ,gjithcka let rrol per qen ndryshe me shqiptart e viseve tjera.

scadarsko

Locus omnem
jo pak por shum :d por e mbulojn me humorin
:p
Pse menjemadh edhe ti je aaa?une them se duhet ndryshu kjo teme per arsy se shkodra nuk ka n gjak mendjemadhsin,por natyra e saj eshte kaq e bukur sa qytete tjera ja kajn zili..lumenj,liqene,alpet,detin ,grykderdhjen e bunes,kalane madhshtore,qyteti ku per dit bahet ma i bukur,njerezit pse jo jan class te bukur,vetem pak mirqenje e punesim e del qytet europian se dhe urbanistiken te till e ka...... Humori dhe mikpritja shkodrane ne sofrat e tyre jan t vecanta n krahasim me qytete tjera,po t ishin mendjemdhenj nuk ju qeshnin buzen shqipnis,jan serioz biles se n politike e qeshtje komtare ne ja vejm vulen per gjithcka....me nji fjal pervec humoriste jena serioze e me ranci t vecant.

ShKoDRaN_PuRo

Papirus rex
Un nuk jam por ne pergjithsi Shkodrant jan pak , por jan te humorit te qejfit me kuptimin nuk i perulen kollaj njerze Sa per kto tjerat si permende leqenin ,drinin bunen ,detin, alpet i kemi .Por mos harro si shkodra dhe cdo qytet i shqiperis jan perzi njerezit :)

tropojanja

Çike Malsie
Pse menjemadh edhe ti je aaa?une them se duhet ndryshu kjo teme per arsy se shkodra nuk ka n gjak mendjemadhsin,por natyra e saj eshte kaq e bukur sa qytete tjera ja kajn zili..lumenj,liqene,alpet,detin ,grykderdhjen e bunes,kalane madhshtore,qyteti ku per dit bahet ma i bukur,njerezit pse jo jan class te bukur,vetem pak mirqenje e punesim e del qytet europian se dhe urbanistiken te till e ka...... Humori dhe mikpritja shkodrane ne sofrat e tyre jan t vecanta n krahasim me qytete tjera,po t ishin mendjemdhenj nuk ju qeshnin buzen shqipnis,jan serioz biles se n politike e qeshtje komtare ne ja vejm vulen per gjithcka....me nji fjal pervec humoriste jena serioze e me ranci t vecant.
papapapa bollni mer amon vetvlersim ne max :p:p:p..Respekt per shkodren e meritoni!! :)

Universal

AnonymouS
Se kuptoj pyetjen qe ushtrohet..
Pse duhet te jesh shkodran qe te jesh mendjemadh !?
Ajo varet nga karakteri i personit dhe jo prejardhja :)