A jam gay?

Djali Adoloshent

Forumium maestatis
Une dhe nje shoku im(mashkull) duhemi por nuk kemi shkembyer as puthje,asgje tjeter por ja kemi shprehur njerin tjetrin dashurine.Ai eshte shoku im i ngushte por mua me vjen turp ta puth apo t'i kerkoj gje tjeter kurse ai jo.

Ceshtja eshte se mua me pelqejne edhe femrat por kete e dua shume.

A jam gay?!

Aki

Paint It Black
Perse ke nevoje ta definosh veten me ndonje epitet? Gay, straight, bisexual, who cares....vepro me ndjenjat dhe shijo momentin kudo qe te te coje, me kohe do e kuptosh vete se kush je dhe cfare do, asnje tjeter s'mund te ta thoje...

Al-Punk

Still here
Une dhe nje shoku im(mashkull) duhemi por nuk kemi shkembyer as puthje,asgje tjeter por ja kemi shprehur njerin tjetrin dashurine.Ai eshte shoku im i ngushte por mua me vjen turp ta puth apo t'i kerkoj gje tjeter kurse ai jo.

Ceshtja eshte se mua me pelqejne edhe femrat por kete e dua shume.

A jam gay?!
Shpeshhere miqesia e forte mes dy meshkujve etikohet si "gay". Kjo nuk eshte domosdoshmerisht e vertete. Nese ndjehesh i eksituar nga nje femer, por jo nga ai shoku, atehere nuk ke pse shqetesohesh. Nese ka dicka pertej, atehere diskutoje me shokun e testoje seksualitetin tend.

Djali Adoloshent

Forumium maestatis
Shpeshhere miqesia e forte mes dy meshkujve etikohet si "gay". Kjo nuk eshte domosdoshmerisht e vertete. Nese ndjehesh i eksituar nga nje femer, por jo nga ai shoku, atehere nuk ke pse shqetesohesh. Nese ka dicka pertej, atehere diskutoje me shokun e testoje seksualitetin tend.
Nuk eksitohem nga shoku fare por as ai nuk ekzitohet fare. Thjesht i kemi thene njerit tjetrit qe e duam shume por per puthje,seks ne asnje menyre se un nuk du sex me mashkull por ajo qe me brengos me shume eshte se ky behet shume xheloz kur me shikon me femer dhe hedh pyetje me kunja.

Djali Adoloshent

Forumium maestatis
Ai nuk rri dot pa mua por as un pa ate. Mbase eshte kjo qe thua ti qe eshte nje keqkuptim por ne i therrasim njerit tjetrit o zemer naj here :/

Djali Adoloshent

Forumium maestatis
Perse ke nevoje ta definosh veten me ndonje epitet? Gay, straight, bisexual, who cares....vepro me ndjenjat dhe shijo momentin kudo qe te te coje, me kohe do e kuptosh vete se kush je dhe cfare do, asnje tjeter s'mund te ta thoje...
Ah sikur te ishte kaq e thjesht. Un jam i ndrojtur te hedh nje hap me tutje. Me duket sikur po "tradhetoj" familjen

katsune

cherry blossom
A jam gay nese kam simpati per ate por qe nuk endeerroj seks dhe as puthje me ate,pra dashuri platonike?

Kete e kuptova une, sepse per kete mjafton te lexosh titullin e temes "A jam gay?". Por ajo qe nuk kuptoj eshte pse eshte kaq i rendesishem etiketimi "gay" per ty, nese e ke te qarte cfare deshiron dhe cfare jo, me aq sa shkruan. Ku qendron problemi?

Djali Adoloshent

Forumium maestatis
Kete e kuptova une, sepse per kete mjafton te lexosh titullin e temes "A jam gay?". Por ajo qe nuk kuptoj eshte pse eshte kaq i rendesishem etiketimi "gay" per ty, nese e ke te qarte cfare deshiron dhe cfare jo, me aq sa shkruan. Ku qendron problemi?
Me vjen turp nese do pranoja veten si gay.

gurax

Pan ignoramus
Sa me shume ta vrasesh ti i pari mendjen per tere keto epitete dhe tituj, aq me shume nuk do jesh rehat. Sa me shume te mos e vrasesh mendjen per kete gje, aq me teper edhe do jesh rehat me veten dhe edhe nuk do te interesoje shume cfare mendimi kane te tjeret. Per sa kohe nuk ke interes te puthesh e te besh seks me shokun tend, konsideroje si nje miqesi te forte. Te tere ketu po te thone te njejten gje, emertimi nuk ka shume rendesi, ajo cfare eshte e rendesishme eshte rehatia jote me vetveten.

Djali Adoloshent

Forumium maestatis
Sa me shume ta vrasesh ti i pari mendjen per tere keto epitete dhe tituj, aq me shume nuk do jesh rehat. Sa me shume te mos e vrasesh mendjen per kete gje, aq me teper edhe do jesh rehat me veten dhe edhe nuk do te interesoje shume cfare mendimi kane te tjeret. Per sa kohe nuk ke interes te puthesh e te besh seks me shokun tend, konsideroje si nje miqesi te forte. Te tere ketu po te thone te njejten gje, emertimi nuk ka shume rendesi, ajo cfare eshte e rendesishme eshte rehatia jote me vetveten.
Falemindetit per sqarimin. Do perpiqem te realizoj kete qe ju thate. :)

katsune

cherry blossom
Me vjen turp nese do pranoja veten si gay.

Ne radhe te pare do ishte mire te qartesoje ndjenjat e tua, sepse me duken te turbulluara me ate cfare ke shprehur deri tani... Se dyti, turp apo jo, je ky qe je, e sa me pare ta pranosh veten per ate qe je aq me mire do ishte per ty. Te ndikohesh nga etiketimet te shpikura nga mendja e njerezve nuk eshte rruga e duhur per te kuptuar cfare deshiron. Dashuro, dhe bej c'te duash, ka pas thene nje njeri i urte dikur. Cdo gje tjeter ne kete bote, eshte dytesore.

abs

nuk e di...
O cuni, eshte bukur te kesh nje shok qe e don me gjith zemer. Po te isha ne vendin tend, do e pyesja direkt shokun pse behet xheloz? kur te gjuan me kunja, tregoji se si ti ndjehesh kur ai flet ashtu, ta pyesish nese ai ndjehet mire kur te flet ne ate menyre me ty. Mos prit nje vit per kete diskutim, por fillo nga momenti i pare, qe te del ne shteg, dhe me qetesi, me gjuhen e zemres. ... hypoteza ime eshte, ai ka frike se mos te humbi. Imagjinoj se keshtu eshte pothuajse shpeshehre ne shoqerite/lidhjet e ngushta... Shume fat ne komunikim.

hurtlocker

Valoris scriptorum
Nuk eksitohem nga shoku fare por as ai nuk ekzitohet fare. Thjesht i kemi thene njerit tjetrit qe e duam shume por per puthje,seks ne asnje menyre se un nuk du sex me mashkull por ajo qe me brengos me shume eshte se ky behet shume xheloz kur me shikon me femer dhe hedh pyetje me kunja.
ne moshen qe ke ti normale qe ka pak konfuzion ne identitet seksual. un jam me doktrinen kinsky, ska 100% straight, ska 100% gay.... ka shkalle...ka kuriozitet, mendime, pavendosmeri ...konfuzuion. nje gje eshte e sigurte, te jesh gay, ose te kesh nje atraksion momenti, ska asnje dallim. je njelloj njeri i nderuar. mund jet dicka kalimtare. mund jet dicka solide. gjeni forcen e eprballoni nje diskutim serioz. por ne ansje menyre ske pse je auto lesiv (njeri qe lendon vetvetetn) apo me komplekse...