A i mbani mend vitet 80-90

Hektor12

Locus omnem
Po mor ata kane qene te vecante ... vetem shkollat e mesme te tjera benin ... shkolla jote ishin agallare ... edhe une at kohe ne shkolle te mesme ne mes te tiranes po nga do na conin ... mbase merrje raport se ishe puntor i madh :p

scadarsko

Locus omnem
Kujtoj fjalet e babait Tim ou thoshte se ne ndertimin e hidrocentraleve MBI lumin drin... shteti athershem ka arrit me blé miliona dollars, makina te rend à te markave Perlin due Centaur ku dhe nul kishim mardhenje me angline, arriten ti vinin ne disposition komplet fabriken per prodhim enkas per shqiperine e varfer .......dhe kjo autokolone prej 100 kamione te tonazhit te rende kan bere italienne fqinje te gjelozohej ..

Hektor12

Locus omnem
Kujtoj fjalet e babait Tim ou thoshte se ne ndertimin e hidrocentraleve MBI lumin drin... shteti athershem ka arrit me blé miliona dollars, makina te rend à te markave Perlin due Centaur ku dhe nul kishim mardhenje me angline, arriten ti vinin ne disposition komplet fabriken per prodhim enkas per shqiperine e varfer .......dhe kjo autokolone prej 100 kamione te tonazhit te rende kan bere italienne fqinje te gjelozohej ..
Ska ndonje te re .. me kazma e lopate kemi punuar nga 86 deri 89 ne ullishtes se Shkalles se tujanit ... ishim 14 - 17 vjec kalamaj dhe te dielen na conin ne 04 00 te mengjesit e naconin atje , na kthenin pasdite vone dhe na thoshin dilni per qejf ne tirane ... si mos te beheshin xheloze ata ... punonin edhe kalamajte ... per socializmin :p

scadarsko

Locus omnem
Ska ndonje te re .. me kazma e lopate kemi punuar nga 86 deri 89 ne ullishtes se Shkalles se tujanit ... ishim 14 - 17 vjec kalamaj dhe te dielen na conin ne 04 00 te mengjesit e naconin atje , na kthenin pasdite vone dhe na thoshin dilni per qejf ne tirane ... si mos te beheshin xheloze ata ... punonin edhe kalamajte ... per socializmin :p
Me mire qe kajn perfitu ato se sa te kishim rreziku me u skllaveru e kolonizu nga italija...

Hektor12

Locus omnem
Me mire qe kajn perfitu ato se sa te kishim rreziku me u skllaveru e kolonizu nga italija...
ue se shef tashi na ka kolonizuar eee .. po rri se ishim specie e vecante mire na bene qe na lane te izoluar te shifnin deri ku shkon cmenduria ... dhe kjo cmenduri akoma vazhdon ...

scadarsko

Locus omnem
ue se shef tashi na ka kolonizuar eee .. po rri se ishim specie e vecante mire na bene qe na lane te izoluar te shifnin deri ku shkon cmenduria ... dhe kjo cmenduri akoma vazhdon ...
Po kur ke kelyshe qe déri dje Hanin kockat e mbetorinat ne shtepit e byros politique ,e sot jan ne qeveri Duke e len peng ne borgje extrême normal se asgje nuk do jeté normale, me njerez pa pik yndyre si thojm n Shkodër....

Hektor12

Locus omnem
Po kur ke kelyshe qe déri dje Hanin kockat e mbetorinat ne shtepit e byros politique ,e sot jan ne qeveri Duke e len peng ne borgje extrême normal se asgje nuk do jeté normale, me njerez pa pik yndyre si thojm n Shkodër....
Po he pra se shef , te njejtet jane ...

dr love

Locus omnem
Vajz drejtori kam qen....e prap kam zhvesh miser..kam pastruar ne aksione etj
te gjith me njihnin se kush isha..po kam kerkuar te jem si te tjeret dhe kam vepruar si ata.
Kam jetuar me emrin tim..jo te prinderve te mi.

Hektor12

Locus omnem
Vajz drejtori kam qen....e prap kam zhvesh miser..kam pastruar ne aksione etj
te gjith me njihnin se kush isha..po kam kerkuar te jem si te tjeret dhe kam vepruar si ata.
Kam jetuar me emrin tim..jo te prinderve te mi.
Eeee moj ti ... te gjithe i kemi pas komuniste, me kujtohet kur ben debat nena dhe babai se ai ish sekretar organizate dhe kish kritikuar nene ne mbledhje te organizates baze te partise te shkolles se nuk kish be ditarin njehere ... gjithe darken jane zene ... lere pastaj qe thoshin komunistet te paret ne detyra te fundit ne pretendime ... kjo ish per disa jo per te gjithe.. dhe ato qe perfituan dje me e cuditshmja jane be antikomuniste te flakte ... sa shume kane nderru mer :p

scadarsko

Locus omnem
Mbaj mend ato vite deboren e madhe ou Shkodra u izolua komplet, dhe energjia elektrike u nderpre me muaj, ku i gjithe qyteti râ ne black out !shtyllat e tensionit te larte u thyen nga ererat e forta due temperatua minus25grade.... que nga dhjetori déri muajin prill vetem debore biente pa pushim, ne qytet trashesia débores vende vende kalonte 2 meter,i gjithe qyteti d'y hère ne dite furnizohen me buke me helikoptare que vinin nga Tirana e rrethe tjera. e tmershme la qene ajo periudhe izoluese per shkodren due gjith veriun e shqiperise..... 1985

Hektor12

Locus omnem
Po lejini ato kohera tashi a duhet ti kujtojme per budalliqet, pse skujtojme madonan abbat beatles etj si i degjonim fshehurazi po merremi me budalliqe