Re: A eshte SHQIPERIA me KOSOVEN nje ???
</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
ne vitet 70-80 ti ke ngrene BARI se ashtu te tha "xhaxhi" juaj,
Evropen une e di me mire se ti , kudo cobanat e Evropes te cilet i kane 10 lope thojne i kam 10 lope, vetem JU te mbrapambeturit e Evropes thuani 100 leku eshte 1000 leke,
TURP ore injoranta, i tere populli eshte INJORANT prandaj mos e dhashte zoti apo dreqi qe Dardania te bashkohet me kete popull i cili nuk e njeh monedhen e as numrat e thjedhte.
[/ QUOTE ]
Kur degjoj kshu njerzish i kuptoj ata qe sduan te bashkohen asnjeher me kosoven... sidoqofte une besoj dhe shpresoj mos te jen te gjith si ty musolini...
dhe dicka... mire neve paskemi ngrene bare se ashtu na e tha xhaxhi... por ti ke henger ate qe te ka then titoja... e ke qajt titon kur ka vdek... dhe sot e kesaj dite i shan?
Ja o njerez ku e keni... juve qe prisni pak me shume mirenjohje sepse ja u hapet dyert dhe i mbajtet me ate pak buke qe kishit:
Keto shajne ato qe i kan mbajtur nje jet te tere me buke... ata qe i kan dhen arsim...!
Dhe sa per kultur... ne rradhe te pare ty ste takon ta permendesh kulturen se nje njeri me nje fjalor te tille... ska kultur.
Ku ta shoh kulturen tende...ne ofendime...?