Re: A eshte SHQIPERIA me KOSOVEN nje ???
</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Meru me temen jo me personat qe shkruajne ne te /pf/images/graemlins/wink.gif Sa here shkruan ketu vet jep leksione e krahason Norvegjine e Suedine me Shqiperine!
Meqe pretendon se jeton ne nje vend si Norvegjia ku demokracia eshte shume me e hershme se sa ne Ballkan, mundohu te mesosh se liria e te shprehurit dhe e mendimit ndryshe jane baza e demokracise /pf/images/graemlins/wink.gif
Nese ka ndonje gje nga ato qe shkruaj me siper qe nuk eshte e vertete ke mundesine te sjellesh argumenta, ste pengon njeri.
[/ QUOTE ]
Temen e shkruajne personat kshuqe indirekt do te meremi edhe me personat te cilet mund te jene cfaredo por vetem shqiptar jo.
Se po te peshtysh lart,te bie peshtyma ne surrat ka thene populli.
Saper lirine e te shprehurit dhe te mendimit,njeriu duhet te shprehet me baza,po thuaj ketu jeni duke perfituar nga rasti qe flisni ne nje forum nga interneti se ndryshe do te ishte po te ishit perballe. A do ta kishit ate guxim te shpreheshit ashtu sic shpreheni ketu.?! Jo per gje tjeter por do tju vinin me shpatulla pas muri sepse ketu e kam thene dhe njehere tjeter,ti dhe ndokush tjeter nuk jeni duke bere asgje tjeter pervec propogandes serbomadhe qe gjithe jeten ka qene nje rrezik i madh per kombin shqiptar.
[/ QUOTE ]
Duke len menjane peshtymen e te mosqenit shiptar, mund te me thuash se ku mungojne bazat te ato qe kam shkrojtur?
[/ QUOTE ]
Bazat e tua jane keto:
Qe ju po me tregoni mua dhe origjinen..
Nuk e dija qe sipas jush paskam qene serbe meqenese shume qytete te shqiperise bashke me kosoven na dolen serbe ketu.
Atje ku i thone bukes buke dhe ujit uje atje eshte shqipri dhe jetojne shqiptar.Nuk ka rendesi a jane te kosoves apo te shqiperise sepse jemi nje!
Po disa persona ketu nuk kane lexuar as rrjeshtin e pare te historise te shqiperise thuaj,kurse ti nga ana tjeter vjen ketu dhe na tregon bazat e demokracise.
Po shprehuni sa te doni thuaj,fundja edhe injoranti shprehet.
[/ QUOTE ]
Goce qeke me tendenca komuniste ti /pf/images/graemlins/laugh.gif e aplikoke me zell denimin kolektiv /pf/images/graemlins/angel.gif
Se pari une mund te te pergjigjem per ato qe shkruaj une ketu, per ato qe shqkruajn te tjeret, mund tju drejtohesh atyre, se si kam dal njeriu per zot ketu /pf/images/graemlins/wink.gif
Perpara se ti drejtohesh personalisht dikujt, aq me teper ta kritikosh, lexo se pari ç'fare ka shkruajtur, perndryshe kritika jote eshte boshe, aq me teper kur e shoqeron me ofendime /pf/images/graemlins/wink.gif