A eshte SHQIPERIA me KOSOVEN nje ???

Dooris07

Primus registratum
Re: A eshte SHQIPERIA me KOSOVEN nje ???

hahahaha... eheeee... e dim se sa peshe kane votat e qipros dhe greqis... /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Meru me temen jo me personat qe shkruajne ne te /pf/images/graemlins/wink.gif Sa here shkruan ketu vet jep leksione e krahason Norvegjine e Suedine me Shqiperine!
Meqe pretendon se jeton ne nje vend si Norvegjia ku demokracia eshte shume me e hershme se sa ne Ballkan, mundohu te mesosh se liria e te shprehurit dhe e mendimit ndryshe jane baza e demokracise /pf/images/graemlins/wink.gif
Nese ka ndonje gje nga ato qe shkruaj me siper qe nuk eshte e vertete ke mundesine te sjellesh argumenta, ste pengon njeri.

[/ QUOTE ]

Temen e shkruajne personat kshuqe indirekt do te meremi edhe me personat te cilet mund te jene cfaredo por vetem shqiptar jo.
Se po te peshtysh lart,te bie peshtyma ne surrat ka thene populli.
Saper lirine e te shprehurit dhe te mendimit,njeriu duhet te shprehet me baza,po thuaj ketu jeni duke perfituar nga rasti qe flisni ne nje forum nga interneti se ndryshe do te ishte po te ishit perballe. A do ta kishit ate guxim te shpreheshit ashtu sic shpreheni ketu.?! Jo per gje tjeter por do tju vinin me shpatulla pas muri sepse ketu e kam thene dhe njehere tjeter,ti dhe ndokush tjeter nuk jeni duke bere asgje tjeter pervec propogandes serbomadhe qe gjithe jeten ka qene nje rrezik i madh per kombin shqiptar.

[/ QUOTE ]

Duke len menjane peshtymen e te mosqenit shiptar, mund te me thuash se ku mungojne bazat te ato qe kam shkrojtur?

Kondrapedali

Kondrapedali

ti re zhulc Kosove Musolini... nese keni jetuar ne qet'si totale ne periudhen e Titos e keni ket qetsi fal presioneve Ushtarake te Enverit... po ju sju a dini per ner nones tuj imagjino çmund te llafosem un me tipa si ty qe s'mbushin hiç pthuuu pleher

Gore... Skenderbeu ne ate periudh e njofti perandoria Austro-Hungareze qe ishte ne Aleanc me mbreterin Sllovene e Serbe ashtu si dhe Italia per te luftuar Turqit... ne ate periudh dihet vetem qe kemi pasur ambasador ne kto 4 perandori po ajo qe vertet nuk dihet si mbijetoj Skenderbeu 25 vjet ndaj Turkut... ti po me del tek Vatikani tashi qe dihet fare bukur konkurenca me Ortodokset Serb nejse

ke qen n'Serbi ti mi goc...? qe tei besosh prrallave si shteti me i varfer ne Europ...?

kur kemi goj e flasim ne per fukarallik ndaj t'jerve MOS NGELT ANGOLEZ PA FOL

[/ QUOTE ]

O tyte, po mos llap pa lexu gjo mër se të del mushk.

E para, merita e Enverit në çlirimin e Kosovës duhet ristudiuar duke konsideruar edhe kujtime të shkrimtarëve disidentë që e gjetën veten burgjeve apo nën dhè sepse dëshmuan ato që kishin jetuar e parë.

Rast i tillë është ai i Avni Resulit i cili shkruajti librin "Tradhtia" në lidhje me çlirimin e Kosovës. Në një pasazh të këtij libri shkruhet " - Nuk e kuptoj se si mundet që të gjith ushtarët e mi i marrin plumbat në shpinë? - " të thëna nga gjeneral Arben Presheva!

Për më tepër, deri në vitet 66 ishte "qef i modh" me qen shqiptar n'Kosov ndërkoh që në Shqipni o lum miku n'at koh kishte goxha bollik (ironike ta dëgjos nga unë). Mbështetja e Enverit ndaj Kosovës filloi në fund të viteve 70 e ishte më tepër kulturore (sigurisht pati edhe spiunë). Mbështetja e Enverit ishte më tepër një mënyrë kontrolli e Titos. Pas prishjes me Kinën Jugosllavia u bë partneri ynë ekonomik më i madh me shkëmbime që tejkalonin 130 000 $ US.

Kjo për të ardhur në vitet 90 ku Nano mbështeste UÇK e dalë nga PLK (me bindje komuniste e enveriste - nga ku vjen edhe emërtimi "enverist") dhe e mbështeti (kontrabandë) me armatime ashtu siç mbështeti Bukoshin Berisha.

Sa për atë shprehjen që Kosova pa serb s'ka kuptim se serbët kanë egzistuar gjithmonë në Kosovë (apo një idiotllik i ngjashëm) po të them që të lexosh pak histori ndërkombëtare në lidhje me Ballakanin e kjo duke filluar qysh nga shekulli 19.

N.q.se ti ke pas njoft apo ke marrëdhënie ëndërruese me Zotin (ose qoftë edhe Enverin) na e thuaj që në fillim me qëllim që të na kursesh mundin. Mund të kisha bërë gjë tjetër ndërkohë p.sh.

i_own_u

Primus registratum

esht gjynof mos me tu pergjigj ty mer kondrapalle...

po i pergjigjem serbve n'ballkan se ato t'tjerat dole tek e imja... lei fantazit e kines. nejse

n'Ballkan ska pas kufij kjo dihet historikisht jetonin fise apo ku di un dhe Serbet kur erdhen n'ballkan u vendosen dhe n'Kosov ku gjeten tok t'lir per t'punu.. nuk i moren tokat as fisit tat e as temit

pastaj se si vazhdon historia e kam shkruar shum her

Musolini

Primus registratum

e ore "magjup" i Shqiperise ore "notorius-no",
me larte te shkrova se Serbet erdhen ne Ballkan e Dardani (Kosove) me sh.6-7 e ketu jetonin Shqiptaret fiset Berisha,Krasniqi etj,etj,etj e ti pohon ore gabel i shqiperise se Serbet nuk i moren tokat e Shqiptareve !???
Enveri ishte nje diktaor por edhe nje "IDIOT" qe nuk krijoi SAPUN prej REBELAVE dhe magjupeve, ne ne Dardani i perzunum te gjithe per ne Serbi.
fleni baco fleni, sikurse prinderit tuaj qe flejten nja 50-60 vite

i_own_u

Primus registratum

shko mer te q!ft magjypi sorelen... mos me repliko se je shum hale

Kondrapedali

Kondrapedali

esht gjynof mos me tu pergjigj ty mer kondrapalle...

po i pergjigjem serbve n'ballkan se ato t'tjerat dole tek e imja... lei fantazit e kines. nejse

n'Ballkan ska pas kufij kjo dihet historikisht jetonin fise apo ku di un dhe Serbet kur erdhen n'ballkan u vendosen dhe n'Kosov ku gjeten tok t'lir per t'punu.. nuk i moren tokat as fisit tat e as temit

pastaj se si vazhdon historia e kam shkruar shum her

[/ QUOTE ]

Ku doli ajo toka pa zot mër ti se po na çudit. Jo se me sa di un n'ato toka ka pas rob simas dokumentave historike, greke, romake, bizantine, turke, etj.

Ty edhe sikur me ta pas ashtu serbi mamin nuk do e mrojshe kaq shum. Megjithse komunistat mbi partin nuk vejn as mamin, as babin, as motrën e as vllain. Tashti që s'ka parti komuniste n'Shqipni duhet me u kap ke të tjerët /pf/images/graemlins/tipsy.gif.

Po jom tu pyt veten pse me shku ke serbi e jo ke Fideli? Apo e ke afër serbin /pf/images/graemlins/devil.gif?

woooooow

Primus registratum

Meru me temen jo me personat qe shkruajne ne te /pf/images/graemlins/wink.gif Sa here shkruan ketu vet jep leksione e krahason Norvegjine e Suedine me Shqiperine!
Meqe pretendon se jeton ne nje vend si Norvegjia ku demokracia eshte shume me e hershme se sa ne Ballkan, mundohu te mesosh se liria e te shprehurit dhe e mendimit ndryshe jane baza e demokracise /pf/images/graemlins/wink.gif
Nese ka ndonje gje nga ato qe shkruaj me siper qe nuk eshte e vertete ke mundesine te sjellesh argumenta, ste pengon njeri.

[/ QUOTE ]

Temen e shkruajne personat kshuqe indirekt do te meremi edhe me personat te cilet mund te jene cfaredo por vetem shqiptar jo.
Saper lirine e te shprehurit dhe te mendimit,njeriu duhet te shprehet me baza,po thuaj ketu jeni duke perfituar nga rasti qe flisni ne nje forum nga interneti se ndryshe do te ishte po te ishit perballe. A do ta kishit ate guxim te shpreheshit ashtu sic shpreheni ketu.?! Jo per gje tjeter por do tju vinin me shpatulla pas muri sepse ketu e kam thene dhe njehere tjeter,ti dhe ndokush tjeter nuk jeni duke bere asgje tjeter pervec propogandes serbomadhe qe gjithe jeten ka qene nje rrezik i madh per kombin shqiptar.

[/ QUOTE ]

Duke len menjane peshtymen e te mosqenit shiptar, mund te me thuash se ku mungojne bazat te ato qe kam shkrojtur?

[/ QUOTE ]

Bazat e tua jane keto:
Qe ju po me tregoni mua dhe origjinen..
Nuk e dija qe sipas jush paskam qene serbe meqenese shume qytete te shqiperise bashke me kosoven na dolen serbe ketu.
Atje ku i thone bukes buke dhe ujit uje atje eshte shqipri dhe jetojne shqiptar.Nuk ka rendesi a jane te kosoves apo te shqiperise sepse jemi nje!
Po disa persona ketu nuk kane lexuar as rrjeshtin e pare te historise te shqiperise thuaj,kurse ti nga ana tjeter vjen ketu dhe na tregon bazat e demokracise.
Po shprehuni sa te doni thuaj,fundja edhe injoranti shprehet.

i_own_u

Primus registratum

Ku doli ajo toka pa zot mër ti se po na çudit. Jo se me sa di un n'ato toka ka pas rob simas dokumentave historike, greke, romake, bizantine, turke, etj.

Ty edhe sikur me ta pas ashtu serbi mamin nuk do e mrojshe kaq shum. Megjithse komunistat mbi partin nuk vejn as mamin, as babin, as motrën e as vllain. Tashti që s'ka parti komuniste n'Shqipni duhet me u kap ke të tjerët /pf/images/graemlins/tipsy.gif.

Po jom tu pyt veten pse me shku ke serbi e jo ke Fideli? Apo e ke afër serbin /pf/images/graemlins/devil.gif?

[/ QUOTE ]

ka mundsi t'kesh ti noi histori t'hidhur familjare me Serbet se un... pyt iher plako anej ka shpia, po me stil qe t'thojn t'verten /pf/images/graemlins/winkwink.gif

nejse,

ç'histori mer t'lexoj un...? kush ta tha ty qe romaket apo rumunet apo sud afrika e thot qe aty ka pas banor...?

ti imagjino Shqipria ne 1924 ke qen 700.000 banor imagjino 700 vjeta para asaj date

ju jeni te droguar me historit e gjysherve mer mortja juj... ose me mir me thon bazoheni tek historia e Shqiptarve qe ashtu si thua ti i rinte Enveri me pistolet n'kok shkruaj kshu si them un e jo ashtu si esht

ore Kondrapedali... para pushtimit Otoman qe flitet 600 vjet para... Berati ka qen qytet Serb per 150 vjet... kjo esht nje realitet NE SI HISTORI KTE SE KEMI PERSHEMBULL

ore thjesht muhabeti per faktin qe Shqiptaret e Kosoves jan 100% mysliman ka te boj shum me ate muhabetin ndro fe e ec e lufto me mu se kemi kap ca toka anej nga Kosova...

ta shpjegova içik si me thon... kshu harbut'she qe t'mos te djegi jo per gjo /pf/images/graemlins/tonguee.gif pfffffffffffffff

MLK

Primus registratum

[/ QUOTE ]

[/ QUOTE ]

[/ QUOTE ]

Bazat e tua jane keto:
Nuk e dija qe sipas jush paskam qene serbe meqenese shume qytete te shqiperise bashke me kosoven na dolen serbe ketu.
Atje ku i thone bukes buke dhe ujit uje atje eshte shqipri dhe jetojne shqiptar.Nuk ka rendesi a jane te kosoves apo te shqiperise sepse jemi nje!
Po disa persona ketu nuk kane lexuar as rrjeshtin e pare te historise te shqiperise thuaj,kurse ti nga ana tjeter vjen ketu dhe na tregon bazat e demokracise.

[/ QUOTE ]

Goce qeke me tendenca komuniste ti /pf/images/graemlins/laugh.gif e aplikoke me zell denimin kolektiv /pf/images/graemlins/angel.gif
Se pari une mund te te pergjigjem per ato qe shkruaj une ketu, per ato qe shqkruajn te tjeret, mund tju drejtohesh atyre, se si kam dal njeriu per zot ketu /pf/images/graemlins/wink.gif
Perpara se ti drejtohesh personalisht dikujt, aq me teper ta kritikosh, lexo se pari ç'fare ka shkruajtur, perndryshe kritika jote eshte boshe, aq me teper kur e shoqeron me ofendime /pf/images/graemlins/wink.gif

Dooris07

Primus registratum

[/ QUOTE ]

[/ QUOTE ]

[/ QUOTE ]

Bazat e tua jane keto:

[/ QUOTE ]

Goce qeke me tendenca komuniste ti /pf/images/graemlins/laugh.gif e aplikoke me zell denimin kolektiv /pf/images/graemlins/angel.gif
Se pari une mund te te pergjigjem per ato qe shkruaj une ketu, per ato qe shqkruajn te tjeret, mund tju drejtohesh atyre, se si kam dal njeriu per zot ketu /pf/images/graemlins/wink.gif
Perpara se ti drejtohesh personalisht dikujt, aq me teper ta kritikosh, lexo se pari ç'fare ka shkruajtur, perndryshe kritika jote eshte boshe, aq me teper kur e shoqeron me ofendime /pf/images/graemlins/wink.gif

[/ QUOTE ]

e ke gabim /pf/images/graemlins/laugh.gif jam une ajo qe jam paaaaak me tendenza te majta /pf/images/graemlins/laugh.gif por ne asnje menyre gloria... kete vajzen ktu e kemi demokrate te flaket /pf/images/graemlins/smash.gif

woooooow

Primus registratum

[/ QUOTE ]

Nqs une kam tendenca komuniste,eshte e drejta ime ti kem po te eci mbi bazat e demokracise.

Edhe une pikerisht per ato qe ke shkruar ti aty tu pergjigja dhe per ato mendime te tjereve qe ti perkrah..
Ti po na tregoje ne per bazat e demokracise. Pra te respektojme cdo mendim qe shkruhet ketu.
Kur tjetri thote qe e gjithe bota eshte serbe sepse ashtu i teket, ate gje ne nuk kemi si ta pranojme.
Prandaj dhe thashe qe njeriu duhet te flasi me baza.

MLK

Primus registratum

Kur tjetri thote qe e gjithe bota eshte serbe sepse ashtu i teket, ate gje ne nuk kemi si ta pranojme.

[/ QUOTE ]

Shkruani familjarisht ju /pf/images/graemlins/laugh.gif se ti fliske ne veten e pare shumes kur fliske per veten /pf/images/graemlins/laugh.gif
Apo kur flet per veten, flet me superlativa /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dooris07

Primus registratum

[/ QUOTE ]

une nuk e di se sa di per komunizmin ti... por ner ket pike po te them qe e ke gabim sepse denimi kolektiv mbase eshte praktikuar ne shqiperi ne kohen e komunizmit por mos harro qe ateher ishte diktatura mbi te gjitha...
kshuqe kur flet per denim kolektiv ske se si e lidh me komunizmin...sepse denimi kolektiv ska asnje pik te perbashket me iden komuniste...

MLK

Primus registratum

Po ty te ka derguar fshati te me ndjekesh mua? /pf/images/graemlins/laugh.gif

woooooow

Primus registratum

[/ QUOTE ]

Shkruani familjarisht ju /pf/images/graemlins/laugh.gif se ti fliske ne veten e pare shumes kur fliske per veten /pf/images/graemlins/laugh.gif
Apo kur flet per veten, flet me superlativa /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

E kisha fjalen per ne shqiptaret. =)

MLK

Primus registratum

Ore ju ju duket vetja te gjithave si Sala apo si /pf/images/graemlins/laugh.gif qe kur fliske ne emer te Shqiperise ne shqiptareve ti /pf/images/graemlins/laugh.gif apo mos ndihesh gje e "banuar" nga ndonje mision i veçante /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dooris07

Primus registratum

tirona fshat...?
me morsh tligat mu dhe tirones /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Nuk e dijsha qe tironset me qekan von ka mrapa /pf/images/graemlins/laugh.gif pse sma the perpara se per zotin s'kisha ik prej anej /pf/images/graemlins/laugh.gif