a eshte mire qe shqipetaret te jene shume te lidhur me njeri tjetrin???

komino

Valoris scriptorum
a eshte mire qe shqipetaret te jene shume te lidhur me njeri tjetrin???

sigurisht qe ka aspekte pozitive e negative

cilat mendon se jane???

Guest
Re: a eshte mire qe shqipetaret te jene shume te lidhur me njeri tjetrin???

shqiptare kane shum zili ndaj njeri tjetrit dhe duan tju bejne keq mikut shokut pasi duan te jene vete me mire dhe sigurisht genjejne qe te behen gjerat ashtu sic duan ata kjo eshte ndyresi po ja qe ndodh ne kete bote
une kete e shoh ketu jashte shtetit kemi shuem te njohur nga shqiperia qe merziten nese marrin vesh se filani ka gjetur puen te mire ka para etj etj i vjen shuem inat per te miren e tjetrit e pse? se jane te zote vete ne vend qe te ecin perpara duek punuar vete e mbajen mendjen sa para ben tjetri kjo eshte shuem gje e ulet po perderisa shumica jan me pak shkolle kjo te jep nje ide pak me te qarte :sleep:

CoolAngel

Primus registratum

Per mendimin tim eshte shume e rendesishme qe shqiptaret jashte atdheut te mbajne lidhjet me njeri-tjetrin. Kam frike se nqs keto lidhje nuk forcohen ne kemi per te humbur identitetin tone kombetar. Eshte e vertete qe shume shqiptare mundohen te asimilojne kulturen e vendit ku shkojne dhe kjo mua me duket me se e drejte, sepse cdo njeri ka nevoje te ndihet i pranuar ne shoqeri, qofte kjo shoqeri shqiptare apo e huaj.
Une kam jetuar ne nje komunitet ku kishte fare pak shqiptare per gati 4 vjet. Tani kam filluar te takoj me teper shqiptare. Shqiptaret kane personalitete nga me ndryshmet, megjithate dicka e kane te perbashket: ngrohtesine dhe deshiren per te te kenaqur. Prandaj edhe mendoj qe shqiptaret duhet t'i mbajne lidhjet, per te mos e humbur shpirtin dashamires te Shqiptarit.

shqipe1

Primus registratum

ata qe jan te lidhur me njeri tjetrin esht mire
mos me kon te lidhur kishum harru gjuhen ..vendlindjen etj etj.. per neve qe jemi ne gyrbet /pf/images/graemlins/grin.gif
mund te ket edhe gje e keqe sepse ka shqiptar qe sjan njerzi te mire! e te sjellin fatkeqsi /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/crazy.gif /pf/images/graemlins/madie.gif
po ka shum shqiptar qe edhe sjan te lidhur /pf/images/graemlins/confused.gif