A eshte indiferenca armikja me e madhe e dashurise

S

Scorpion

Guest
Re: A eshte indiferenca armikja me e madhe e dashurise

Epo tani Lips, jua lashe ju ta zgjeroni me sh temen. Se vete se kisha me sh qartesi. /pf/images/graemlins/laugh.gif

zog

Primus registratum

ndersa per menimin tim jo vetem qe s'eshte armike po indiferenca eshte shtytese e dashurise.

tashti varet prej rrethanave, te jesh indiferente ndaj nje femres koti, eshte normal me duket, tek ajo nuk ka si lind dashuria sepse me te shumica indiferente tregohen.

por te jesh indiferent ndaj nje femres kapriçioze, lozonjare, bukurosheje, egoiste e fodulle ka me shume shanse ta besh per vete sesa po ti lepish bithen ore e minut.

^^MIA^^

Forumium maestatis

Sigurisht,por tema duhet te jete konstruktive,te tregosh nje here sic tha zog ca eshte indiferenca dhe dashuria per ty e pastaj te lesh te tjeret te shprehin mendimet e tyre.Nejse mendimi im /pf/images/graemlins/smile.gif

S

Scorpion

Guest

Keni te drejte /pf/images/graemlins/smile.gif

@d@

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
ndersa per menimin tim jo vetem qe s'eshte armike po indiferenca eshte shtytese e dashurise.

tashti varet prej rrethanave, te jesh indiferente ndaj nje femres koti, eshte normal me duket, tek ajo nuk ka si lind dashuria sepse me te shumica indiferente tregohen.

por te jesh indiferent ndaj nje femres kapriçioze, lozonjare, bukurosheje, egoiste e fodulle ka me shume shanse ta besh per vete sesa po ti lepish bithen ore e minut.

[/ QUOTE ] Zog /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

Prandja dhe shumica e ketyre te fundit jane ose beqare, ose perfundoj me ca katravesha /pf/images/graemlins/laugh.gif

HUMER

Primus registratum

po ku je mere score kuje
hajt i petrshendetje tperzemer e mire se ju gjeta

MANTIO

Primus registratum

Armik i dashurise as diskutohet qe eshte. Une per vete e kam armen numer 1 dhe me te fuqishme. Kur dua te "hakmerrem" ose te "luftoj" dike thjesht jam indiferent. Deri me sot nuk kam gjetur arme me te mire.

HUMER

Primus registratum

armike ka shume po indiferenca eshte njera por jo me e madhja

S

Scorpion

Guest

Ashtu eshte, ku je ti mer indiferent i AF /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

Ktu ala, hajd na thuj nai thashethem andej ke vendi, u lave ti /pf/images/graemlins/laugh.gif Boll ndjenje indiferent me dushin. /pf/images/graemlins/laugh.gif

HUMER

Primus registratum

mzu gjumi se isha tu knu m'dush

hells_kitchen

Forumium praecox
Re: A eshte indiferenca armikja me e madhe e dashu

HUMMER o terrorist .... ushtaraket nuk flejne ato urdherojne dhe mbajne sherbim

Mos e tradhto zotin BIN ... hahahaha Scorpje po ti mer cifut ka me je fut .. /pf/images/graemlins/tonguee.gif

shkodranlover

Primus registratum

Atehere, ta perbledhim:

Une jam kunder indiferences si arme per te gjuajtur, sepse e kam provuar vete e nuk me ka dale me sukses kjo pseudo-taktike, ose taktike idjote. Flas kur ke te besh me vajza OK, qe me te vertete te pelqejne. Me te tjerat no problem, por brenda kufijve te miresjelljes.

Jam shume dakort edhe me vajzen plot pretendime (Nev /pf/images/graemlins/winkwink.gif) qe thote se eshte frike. Po eshte frike, ose mungese iniciative (hapi i pare).

hells_kitchen

Forumium praecox

Kuptohet qe indiferenca eshte nje armik por jo me i madhi ne dashuri ... me i madhi eshte mos besimi... dhe genjeshtra....

Indiferenca te ben te vuash prandaj e prish marredhinien ne shume raste... /pf/images/graemlins/smile.gif