A eshte e vertete qe meshkujt dashurojne me shum se femrat ??

Hektor12

Locus omnem
Po ben ciu cel prandaj te pashe... Po pse ka ndonje arsye pse qenkan ashtu nuk flitet me cfare deshiron po me fakte

joetisti_

Locus omnem
Te kishte vertet nje peshore ! Une kam hasur njehere ne nje dashuri femre sa besoj se eshte e pakalueshme nga kushdo. Kjo me ka bere te mendoj se femra dashuron me shume. Mbase e kam gabim. S'e di...

pumes

Forumium praecox
dashuria eshte e njesojte per te dy palet nuk ka dallime , ndjenjat jane njesoj thjesht ka dallime se si i koncepton nje femer nga nje mashkull

meshkujt dashurojne me shume se nje femer nqs ajo nuk ia perfill dhe anasjelltas por kjo nuk eshte dashuri por vendosmeri per te hedhur ne dore ate qe do nje mashkull osi nje femer

femrat dashurojne me shume se nje mashkull kur ato kane kryer mardhenie sexuale me nje mashkull

qe te kuptosh se cfare eshte dashuria po ju jap nje shembull dhe me thoni ju kush dashuron me shume burri apo gruaja

Amour

Valoris scriptorum
Jo aspak, per me teper qe dashurine nuk mund ta matin nuk eshte nje thes me grure dhe e vendosim ne peshore ;)
Por mendoj se femra dhe mashkulli dashurojne ne menyra te ndryshme, ndoshta kjo ben te mendohet qe mashkulli dashuron me shume, ndoshta menyra sesi mashkulli e perjeton nje dashuri, fshehtesia ne brendesine e zemres se tij etj etj shenja, con nm konkluzione te tilla. Per mua te dyja sekset dashurojne ne menyren e vet!