A eshte e mundur te kete ndonjeher drejtesi ne kete network?

SmS

Forumium praecox
@KADAFI po te drejtohem drejt per drejt ty por me pare po te ve ne dije qe ketij aopi ne fjale nje hee ju ka terhequr verejtja dhe po pe referohem rastin kur ju ka terheq verejtja http://forumi.shqiperia.com/threads/edhe-durimi-ka-nje-kufi.37850/

Tani po dokumentoj dhe rastin tjt te sapo ndodhur me pare dua te bej me dije qe per kete personin ne fjale Robin apo Fabriii apo ku di une sa nicka ka ky jam ankuar si tek sop si tek ircop si tek netadmin qe me shqeteson ne main dhe permend emrin e nje personi teper te rendesishem per mua dhe as qe eshte ne chat ai person tani kete rast futem ne ndihme dhe kerkoj ndihmen e stafit per masa kundrejt ketij aopi
 

SmS

Forumium praecox
Ketu ke fotot..
 

Attachments

SmS

Forumium praecox
Tani un kerkova ndihmen e stafit disa here gje qe nuk e mora atehere e mora pv personin ne fjale e shajta mire e mire dhe vazhdova te shof portokallin kur shof irccloud me therret me notification 4 njoftime 3 thirrje ne main nga ky tipi fabiii dhe nje kb nga ky gangsteri i viteve 50/60 si ne texas me puro ngoj e rrevole ne brez me mulli ! Tani llogjikoni vet se ky sherifi qenka dhe fat hedhes!
 

Attachments

Top