A ekzistojne miqte e vertete?

desire

Forumium praecox
Re: A ekzistojne miqte e vertete?

per mendimin tim nuk ka miq te vertet.sepse gjithmone mbase miqesis fshihet dicka tjeter.........

ilirjani

Primus registratum

Me duket se ti Deasire qeke shum e tradhetuar nga jeta!!
;-(((((((((

Miqte e mire provohen ne vite,dhe miqte e vjeter jane me te miret ,ata u ngjajne kepuceve te vjetra qe nuk n'a vrasin me kembet. /pf/images/graemlins/smile.gif

desire

Forumium praecox

Se ke keq ti ilirjan,aq e zhgenjyer jam qe ska ku te veje me.jo per ndonje gje po vajzave ne shqiperi u rriten pak mendet kur vene me shkolle ne tirane u duket sikur kane kapur qiellin me dore?' Apo nuk eshte e vertet??????

grenza

Primus registratum

Jane shume te pakte sipas mendimit dhe pervojes time poooor....... Ekzistojne.

Neptune's Daughter

Primus registratum

Miq kam sa te duash aq sa nuk kam dhe kohe tju bej telefon te gjitheve e jo me te takohem me ta siq u tha me lart miqte jane te lloj lloj klasifikimi e ata te vertetet jane ca si te rralle e si zor qe gjinden megjithate kam. Te zakonshem jane miqte e nevojes, i kam inat servilizmat po ama dhe te duhen ndonjehere sikunder dhe iu duhem ( sa inat e kam kete te fundit)

inah

Primus registratum

UNE PER VETE KAM VETEM DY SHOQE TE VERTETA.TE TJERET I LE PAS SEPSE EKSPERIENZA ME KA TREGUAR QE S'JAN TE GJITH TE SINQERTE DHE PA INTERS NDAJ TEJE.SA PER VETEN TIME NUK E DI SHPRESOJ TE JEM NJE SHOQE E VERTETE.

sonida

Primus registratum

po akoma se keni marre vesh qe shok e shoqe per koke nuk ka /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Solaris

Suadade...
Anëtar i Shtabit
Jo aspak , mund ta kuptosh vetëm përmes
detajeve të vogla që
bëjne diferencen dhe kanë rendesi. Dhe pikërisht në këtë aspekt , kam parë lidhje që në thelb nuk ngrihen mbi themelet e pastërtise , besimit dhe sinqeritetit tre virtytet që i konsideroj si baza por e
krejtësisht e
kundërta.
Gjërat nuk janë asnjehere sic duken , shumica e të vërtetave që pandehim se i dimë
mund të jenë thjesht genjeshtra.

joetisti_

Locus omnem
Tjetri/tjetra te jep si pa e kuptuar ate qe ti i jep. Dmth po i dhe miresi, ta jep, po i dhe ligesi, ta jep. Edhe ne bejme te njejten gje. Ka raste kur jep mire dhe merr keq, por miku/mikja s'ta bejne kete. Ekziston.

joetisti_

Locus omnem
koncepti i miqesise u trondit nga ndryshimet qe ndodhen ne keto vite pas 90-es. Por miqesine e krijon zemra e bute dhe ajo krijon pafundesisht pavaresisht se ka periudha qe diktojne gjendje te rreme.

Universal

AnonymouS
Të takosh një mik/e është dhurata më e madhe që mund të marrim në këtë jetë ...

Shoqëria është rehatia e të ndjerit të sigurt me një njeri me të cilin mund të hapemi shpirtërisht , me të cilin nuk është e nevojshme të masësh fjalët që përdor dhe të arrish të shikosh përtej cektësisë së përditshme.

Nuk ka rëndësi nëse është i varfër apo i pasur, miqësia e vërtetë nuk rrjedh nga një trashëgimi familjare , nuk është një detyrim , por është një lidhje e papërshkrueshme që përfshin një përkushtim shumë më të thellë se çdo gjë tjetër.

Për fat të keq në ditët e sotit ka shumë shoqëri të rreme të gatshëm për të na dhënë një ombrellë atëherë kur koha është e bukur (dhe ty nuk të duhet).