A e dini se ?

Sahit Rexhepi Keca

Valoris scriptorum
Me 22.Janar.1999.-Misioneri Australian Graham Staines dhe dy Djemt e tijë u varrosën të Gjallë nga Hindusët(Kafshët),duke fjetur në veturën e tyre në Indinë Lindore.

Sahit Rexhepi Keca

Valoris scriptorum
Me 11.Shtatorë.2001.ndodhë (Sulmi Teroriast i Al Kaidës)mbi Qendrën të Tregëtisë Botërore në Nju Jork.ku 2900.Njerëz Vdesin.
edhe pse Amerika është Vend i Çudirave,sulmi ka mund të përgaditej edhe vetë nga Amerika.

Sahit Rexhepi Keca

Valoris scriptorum
-Me 17.Shkurt.2008.-Kosova,u Shpallë Shtet i Pavarur me Emër Kushtetues-
Republika E Kosovës.
-me 10.Qershorë.2008.-Parlamenti i Republikës së Kosovës Aprovoi-Miratoi Kushtetuten e Republikës së Kosovës...

Sahit Rexhepi Keca

Valoris scriptorum
-Me 15.Dhjetor.2010.--Hyri në fuqi vendimi i Paralamentit Evropianë për heqjen e Vizave për Qytetarët e Shqipërisë që të udhëtojn në Shtetet e Bashkimit Evropian.

Sahit Rexhepi Keca

Valoris scriptorum
-Me 21.Janar.2011.- në Shqipëri u zhvilluan Demostratat opozitare kundër Qeverisë pas skandalit të Ilir Metës,në këto protesta u vranë 4.demostrues dhe u plagosen 150.të tjerë.

Sahit Rexhepi Keca

Valoris scriptorum
-Me 11.Shkurt.2011.Në Egjipt fillojnë Demostratat kundër Regjimit dhe Kryetarit të vendit-Hysni Mubarakut ku edhe qun deri te rrëzimi i tijë dhe Qeverisë së tijë.

Sahit Rexhepi Keca

Valoris scriptorum
-Me 11.Mars.2011.një Termet i shkallës 9.1- dhe më pas të një Cunami,Godet Japonin duke Vrarë 15.840 Njerëz dhe 3.926 të Humbur.
4.-Centralet Bërthamore kryen fikjen e Emërgjencës pasi u dëmtuan nga Tërmeti.

Sahit Rexhepi Keca

Valoris scriptorum
-Me 22.Korrik.2011.-"Anders Behring Breivik" vret 77. njerëz në një Sulm Terorist të dyfisht në Oslo dhe në Ishullin Otoja në Norvegji.
dhe çka është më e keqja dhe Interesante që Pala Mbrojtëse e Teroristit ka thënë që Andreas të shpallet i pa fajshëm dhe të qohet në një Spitalë Rehabilitimi se është i Sëmurë,kurse i ka vra 77. njerëz kryesisht të huaj.dhe pra në Deklaratën e tij në Gjykatë Andres ka thënë se "nuk i vije keq qlë ika vrar ata njerëz dhe po ta lironin prap do të vras.dhe për një kohë shumë të shkurtër kjo masakër është harruar nga të gjithë.
Këtë ose një llojë Masakre të tillë po ta bënte ndonjë Musliman ose antarë i Alkaides e gjithë Bota do të ishte qu në kamë dhe kishin thanë gjithë muslimant duhet mi zhduk nga faqja e dheut.-Muslimant nuk janë Terorista qysh i paraqesin Katolikt dhe Ortodoksët,po kush ta lyp muslimant janë të gatshëm ta Mbrojn Atdheun dhe Familjen e tyre me gjitha mjetet që ikan dhe që nuk ikan.

joetisti_

Locus omnem
Historia e Kosoves eshte ajo qe ka qene Sahit?, se ketu ne Shqiperi po rishkruhet nga fillimi per shkak te pasaktesive qe ka nga sistemi totalitar qe kaluam.

Sahit Rexhepi Keca

Valoris scriptorum
Një Ngjarje Rrëfim interesante.
Unë Jam Gjyshi Imë.
Kjo është një letër,të cilën e ka shkruar një Rekrut Italian për tu liruar nga shërbimi Ushtarak në shtetin e tij.
ku thotë.
--I Nderuari Ministër i Mbrojtës.
Më lejoni t'ju paraqes disa fakte,të cilat mundt t'ju sqarojn shumë gjëra për ta zgjidhur rastin tim.
--Momentalisht jam duke e pritur thirrjen për ta kryer shërbimin ushtarak,jam 24-vjeqarë dhe jam i martuar me një Vejushë 44-vjeqare,e cila ka një Vajzë 25-vjeqare.me atë vajzë është i Martuar Babai Imë,kshtu tash Babai imë është edhe Dhëndërri imë,pasi qe është i Martuar me Bijën e Gruas sime.Njëkohësisht e Bija e Gruas sime është bërë Njerka ime.
--Në Janar Gruaj ime lindi një Djalë dhe unë u bëra Baba,ky Fëmijë është Vëllai i Gruas së Babait tim,d.m.th.Mik i Babit tim,por njëkohësisht është edhe Daja imë,pasi që është edhe Vëllai i Njerkës sime,pra Djali imë është edhe Daja imë.
--Dy Muaj më vonë edhe Gruaja e Babait tim ka lindur një Djalë,i cili është Vëllai imë,pasi që është Djali i Babait tim,por është edhe,Nipi imë,psi që është Djali i Vajzës së Gruas sime.pra unë jamë Vëllai i Nipit tim,dhe,pasi që Burri i Nënës të ndonjë personi është edhe Babai i atij personi nga kjo rrjedh se unë jamë Babai i bijës së Gruas sime,përkatësisht,vëllai i Djalit të saj,me fjalë të tjera Unë Jamë Gjyshi Imë.....
ksaj i thojnë lesh Marie te ne në Kosovë......KECA.