Një Ngjarje Rrëfim interesante.
Unë Jam Gjyshi Imë.
Kjo është një letër,të cilën e ka shkruar një Rekrut Italian për tu liruar nga shërbimi Ushtarak në shtetin e tij.
ku thotë.
--I Nderuari Ministër i Mbrojtës.
Më lejoni t'ju paraqes disa fakte,të cilat mundt t'ju sqarojn shumë gjëra për ta zgjidhur rastin tim.
--Momentalisht jam duke e pritur thirrjen për ta kryer shërbimin ushtarak,jam 24-vjeqarë dhe jam i martuar me një Vejushë 44-vjeqare,e cila ka një Vajzë 25-vjeqare.me atë vajzë është i Martuar Babai Imë,kshtu tash Babai imë është edhe Dhëndërri imë,pasi qe është i Martuar me Bijën e Gruas sime.Njëkohësisht e Bija e Gruas sime është bërë Njerka ime.
--Në Janar Gruaj ime lindi një Djalë dhe unë u bëra Baba,ky Fëmijë është Vëllai i Gruas së Babait tim,d.m.th.Mik i Babit tim,por njëkohësisht është edhe Daja imë,pasi që është edhe Vëllai i Njerkës sime,pra Djali imë është edhe Daja imë.
--Dy Muaj më vonë edhe Gruaja e Babait tim ka lindur një Djalë,i cili është Vëllai imë,pasi që është Djali i Babait tim,por është edhe,Nipi imë,psi që është Djali i Vajzës së Gruas sime.pra unë jamë Vëllai i Nipit tim,dhe,pasi që Burri i Nënës të ndonjë personi është edhe Babai i atij personi nga kjo rrjedh se unë jamë Babai i bijës së Gruas sime,përkatësisht,vëllai i Djalit të saj,me fjalë të tjera Unë Jamë Gjyshi Imë.....
ksaj i thojnë lesh Marie te ne në Kosovë......KECA.