A Duhet puth nusja e Shokut ?!!

Solaris

Suadade...
Anëtar i Shtabit
Ty s'te refuzoj. Te ishe cdo gje ne nje marredhenie. Je aq mahnitese sa do rrezikoja jeten e do te shkoja ne shtrat me ty edhe sikur te ishe nusja e mbretit.(qe besoj se do te jesh sepse i ke parametrat per te qene mbretereshe)

Hahahahahahahaha o Joetisti. Ja momentet e tua kur të lë pa fjalë...:wub::wub::wub:

Mirabel

Locus omnem
cfare komplimenti, lashe lioren pa fjale !
Ta kisha nuse shoku kete lioren, dhe ta kisha aq shok sa s'do t'ia beja dot "te keqen", do hidhesha nga kati i 20 nga deshprimi.
Dhe komuniteti do te te falenderonte thellesisht per faktin se do ngrihej % oksigjenit dhe do konsumonin ca me shume looool :p

Solaris

Suadade...
Anëtar i Shtabit
Ta kisha nuse shoku kete lioren, dhe ta kisha aq shok sa s'do t'ia beja dot "te keqen", do hidhesha nga kati i 20 nga deshprimi.
Dhe komuniteti do te te falenderonte thellesisht per faktin se do ngrihej % oksigjenit dhe do konsumonin ca me shume looool :p

Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha.

Balahk

Locus omnem
Hahhahahahaha te ka rene ne koke keq per liore shoku :p
por nuk ke faj,eshte vajze me mendime te bukura :)

joetisti_

Locus omnem
Hahhahahahaha te ka rene ne koke keq per liore shoku :p
por nuk ke faj,eshte vajze me mendime te bukura :)
lioren e kam pike te dobet. Vetem se kam frike se mos ma marrin se eshte shume e mire. Kam frike se mos ma merr ndonje shok per nuse dhe... do vertetohet tema pastaj :)

lajini buzet para se te puthni nusen e shokut !

Balahk

Locus omnem
lioren e kam pike te dobet. Vetem se kam frike se mos ma marrin se eshte shume e mire. Kam frike se mos ma merr ndonje shok per nuse dhe... do vertetohet tema pastaj :)

lajini buzet para se te puthni nusen e shokut !
Hahahaha ruaju shokut qe e shpreh haptas pelqimin e tij ;) :p