A duhet praktikuar Lesbismi?

amp

Primus registratum
A duhet praktikuar Lesbismi?

Nje nga temat me te diskutueshme qe hapa ne forumin e kaluar dhe kam nderin qe te e hap perseri ketu. Ne kete kuader a mund te lejohet dhe poligamia?

Please write!

TDSH

Primus registratum
Re: A duhet praktikuar Lesbismi?

Habitem se nga ku mund tju burojne ide kaq te ndritura Amper.

Une mund shkoj deri tek pranimi i homoseksualitetit si element perberes i shoqerise ne te cilen jetojme, por qe te flitet per inkurajim te metejshem dhe te hapet nje teme e tere per te me duket cmenduri. E kam thene me perpara ose jeni ju shume me perpara se une dhe une jam shume prapa, ose nuk e di se cfare mund te jete opsioni tjeter...

P.S.-Fundja fundit ajo sperma mbi krevat nuk do te te tingelloje dhe aq keq pasi te kuptosh tamam se cfare teme ke hapur (kjo me shume bazuar ne ato cfare keni thene ne temen e vjeter...)

H

harap

Guest

e ty te lumte mer djale se ke ide origjinale.po ti praktikoje ste pengon njeri /pf/images/graemlins/smile.gif

H

harap

Guest

te mbyllet nga ketu /pf/images/graemlins/frown.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga HaRaP:
[qb]te mbyllet nga ketu /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
/me ngre doren /pf/images/graemlins/wink.gif Aprovon mendimin /pf/images/graemlins/wink.gif
Te shkoj anej ka eros !

Kordelja

Valoris scriptorum

Fillun prape keta, po ky s'eshte talent more as profesion qe te praktikohet.
Lat nam late...

amp

Primus registratum

Njerit i hapet barku, tjetrit i versulen keto si ide te shthurura ca si ide te shndritshme. Me vjen keq po hap nje teme qe shoqeria e ka me shume se diletante. Jetoni apo jo ne shoqeri? Lesbizmi eshte present mos ktheni koken sikur nuk doni. Une po hedh si teme legjitimitetin dhe diskutueshmerine e lesbizmit ne dimensione qe Albforumi dhe nje sere diskutuesish kane. Jo vetem sigurisht ndani me ta mendimet e jo pak diskutuesve, kjo teme arriti kater faqe brenda nje jave tek forumi i vjeter sa dhe terheqja neper krevatet me sperm tek krijimet tuaja EDI, duke shikuar nje potencial jo te paket por te logjikshem i cili nuk mund te asgjesohet por ja vlen te diskutohet ne forum.

such a load of crap but it works all the times.
"perqindja e zbritjes ne ngritje e pare nga rritja ne cdo zbritje qe kemi pasur" -- Fatos Nano

TDSH

Primus registratum

Amper nuk ta mohon njeri lezbinizmin, me qe ju a paskeni kaq shume per zemer. Deri ne nje fare menyre, te pakten nga brezi qe mund te frekuentoje AF, homoseksualiteti pranohet si "dukuri" presente ne cdo shoqeri qe mund te jetosh. Deri ketu jemi ne rregull. Por ka nje ndryshim shume te madh mes kesaj, dhe inkurajimit te praktikimit te saje. I therret dot mendjes se cfare do te thote kjo??? Kjo do te thote o burra sa me shume lezbike...

Fakti qe ti thua se kjo teme ka patur kaq shume sukses ne forumin e vjeter, gjithnje varet se si ju perkufizoni suksesin. Ne qofte se sukses per ju do te thote numer i madh postimesh pa patur asnje lloj kriteri ne ato qe thuhet, atehere jam dakort me ty, tema ishte e suksesshme. Por e verteta eshte se kane qene te paket ata qe te perkrahen ne mendime...

Me vjen shume keq qe si ju ka dhe anatare te tjere te forumit qe vuajne nga manija e tehapurit sa me shume tema, dhe deshira per te patur sa me shume postime ne to...

P.S.Sipas teje per ty qe je nje mashkull, eshte ne rregull te thuash cfare do lloj statimi qofte moral apo jo, per nje femer qenka shume skandaloze te shpehi dicka ne formen "krevate spermore"...

Anasykaltra

Primus registratum

Perversitet asgje me teper une them as duhet menduar,mgjt ty Ampero si menja keqje qe je po ta lejojme vetem kujdes lal mos te te konsumohet llapa...

H

harap

Guest

o amper ke vendos te behesh operacion e te nderrosh seks edhe po merr info???
e mire kur te nderrosh me tako se flasim /pf/images/graemlins/smile.gif

Katja

Primus registratum

Ampero cun je ti e???? Se dija me ta thone drejt. /pf/images/graemlins/smile.gif

Hajde flasim about gays me mire . Pse je fixu me lesbizmin ti kshu mo cun??

Anasykaltra

Primus registratum

Flasim si burri burri deshe me thone...!!!??? a ju hengert mortja me gjithe lecka

jona20

big bum bam...

Fillimisht postuar nga Anasykaltra:
[qb]Perversitet asgje me teper une them as duhet menduar,mgjt ty Ampero si menja keqje qe je po ta lejojme vetem kujdes lal mos te te konsumohet llapa...[/qb]
lol /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif :smash:

gjekec

Primus registratum

Mund ta shtroje pyetjen ndryshe, perse esht lezbizmi perversitet?

bengu

Primus registratum

Perversitet edhe shume bile. Nje mbremje ne nje diskoteke dy vajzat me te bukura aty deshen te hane njera tjetren. Jo qe kam dicka kunder po, pse pikerisht vajzat me te bukura te jene lezbike??? /pf/images/graemlins/smile.gif

Guest

Fillimisht postuar nga BENG:
[qb]Perversitet edhe shume bile. Nje mbremje ne nje diskoteke dy vajzat me te bukura aty deshen te hane njera tjetren. Jo qe kam dicka kunder po, pse pikerisht vajzat me te bukura te jene lezbike??? /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
lol /pf/images/graemlins/laugh.gif

:tipsy: :thumbsup: :rockband: :rockband: :rockband: