SNAP
Papirus rex
Mos je keqkuptu ylle, se ndoshta ka qen nje ushtrim i mengjezitDje ne pike te mengjesit .. 2 femra ne palester po putheshin .. Ma shpifen. Keep it f* uckin prv , is disgusting .

Mos je keqkuptu ylle, se ndoshta ka qen nje ushtrim i mengjezitDje ne pike te mengjesit .. 2 femra ne palester po putheshin .. Ma shpifen. Keep it f* uckin prv , is disgusting .
Si ka mundesi?Une kenaqem duke I pa.Dje ne pike te mengjesit .. 2 femra ne palester po putheshin .. Ma shpifen. Keep it f* uckin prv , is disgusting .
shije shije kjo dynjaSi ka mundesi?Une kenaqem duke I pa.
por shija shijes nuk i ngjaneshije shije kjo dynja![]()
Si ka mundesi?Une kenaqem duke I pa.
Mbase ke te drejte, e pelqej ngapak gjithcka ne kete bote, nese si bej kujt keq e eshte deshir personale dhe mbi te gjitha ndihem mire pse jo.Qysh u kenaqke ti ? C'fare kenaqesie te sillkan Ty ? Unless u fancy them or u lesbian urself . Lol
Po tani ti don te dish si kenaqet tjetri duke pare?Qysh u kenaqke ti ? C'fare kenaqesie te sillkan Ty ? Unless u fancy them or u lesbian urself . Lol
Si kinesce ja fute ne fund zanaE Mua me terheqin Vetem meshkujt .. Per k'te arsye nuk me terheqin .. K'to shushkat , and I think it's disgusting kissin , misbehaving in public , around kids /olders ext ext .
Po tani ti don te dish si kenaqet tjetri duke pare?
?????? sinqerisht ste kuptova.Nuk me ofendon dot askush dhe te donte...pasi nuk arrini ne ate pike te une.O te lutem shume ,nuk ke pse te ofendohesh ti ... As ta marresh personale .nese te duket sexy Ty , Mua me duket e kunderta - neveri.
Nje cift mashkull -femer .. U can't even compare it . That's normal . Lol
hahahahahah ur funny.Mi preve krahet kisha shpresa tek ti.Po mire moj cupe .. S'te japin Bezdi Ty , me japin Mua . .. Dhe ti nuk ke pse te prekesh/revoltohesh nga ky fakt . Lol