A duhet me perdor ndonjehere forcen me femrat???

bebivogel

Forumium maestatis
Re: A duhet me perdor ndonjehere forcen me femrat???

asnje here o Xhon per kete po te flasim ... po te arrij puna deri tek ajo dacke ... qe me mire te me rrahin se te me japi nje dacke partneri sidomos ... per te shpetuar thua ti? shpetosh nga cfare mo njeri?... sikur te kane zene deren femrat ... e lere ne te ben ti japesh dacka ... pa kuptim

Danae

Primus registratum

xhon pa dashur te dalim ne detaje se nuk eshte as vendi as momenti imagjino nje dite te kesh nje femije,ta kesh vajze e ta duash si syte e ballit,do ia lejoje kujt ti jepte nje dacke??
une jo per vete,ta di se dikush prek nje femer^per mua ka marre fund si njeri,sado qe ti ngrehen nervat s'me intereson fare.

xhoni

Primus registratum

Secili ka mendimin e vet ,se ne dukje disa gjera duken te thjeshta,por ne te vertete nuk eshte kaq e thjeshte.
Nuk dua te keqkuptohemi,s'jam nga ata qe them se femra do dajak apo duhet te kete frike apo budallalleqe te ketij lloji.

Sipas jush mund te prishet nje mardhenie per nje shpulle???
Pastaj kur e kuptojne te dy qe kane gabuar(femra me ofendim dhe mashkulli me dacke)ka ndonje gje te keqe?
A eshte problem sikur e njejta gje te ndodhe nje here ne vit apo ne fillimet e nje lidhjeje kur ende njohja eshte ne hapat e pare,dhe partneret nuk merren vesh mire me njeri tjetrin.(mbase po mar shembuj te kote)??

Danae

Primus registratum

njohja ne hapat e para e direkt shpulle???
a do vertet te pergjigjem prape une??
Nuk e toleroj dot,nuk me shkon teposhte.
mua vetem ideja se acarohem aq sa te dua te ngre duart mbi nje person me tmerron,nuk dua ta provoj.

albavina

Primus registratum

kot beni llafe
kush eshte ai qe nje here,te pakten nje here ne jete nuk ka menduar tja fusi nje shpulle nje femre?!?!?! qofte e dashura e fejuara gruaja apo motra
dolet te gjithe engjej :rolleyes:
nuk eshte gje e mire kjo dihet por nuk besoj se ketu brenda ekziston ndonjeri qe nuk e ka bere ose e ka menduar :confused:

xhoni

Primus registratum

Nejse,per mua nje shpulle nuk perben ndonje tragjedi te madhe.
Otomi.Ti ke mendimin tend dhe une ta rrespektoj.

BISOU

Primus registratum

TE DASHUR BASHKBISEDUES...

SHPULLA SHUPLAKA GRUSHTI E KU TA DI UNE NUK DUHET TE EXISTOJE
NESE DIKUSH JU ACARON NERVAT SHKONI NE BANJE DHE FRESKONI FYTYREN DHE TRUTE DHE NESE KJO NUK FUNKSIONON, DILNI PER NJE SHETITJE TE FRESKONI TRUTE DHE TE RELAXOHENI....
TREGIMI I FORCES NDAJ NJE FEMRE ESHTE INJORANCE... NE SHEKULLIN E 21 KY KONCEPT NUK DUHET TE EXISTOJE E JO ME TE ZBATOHET....
MASHKULLI UL FIGUREN E TIJ PERSONALITETIN RESPEKTIN NDAJ TIJ KUR AI PERDOR FORCEN ( QOFTE DHE NJE SHUPLAKE PER MOMENTIN DHE ACARIMIN E NERVAVE)
POPUJT E BALLKANIT KARAKTERIZOHEN NGA GJAKNXEHTESIA .... MARRIN VRULL PERNJEHERE...

POR JU LUTEM DJEMA TE RINJ SHQIPTAR QE NE MOMENTE ACARIMI KINI PARASYSH VETEN TUAJ DHE SE SI DO TE NDIHESHIT NESE NJE FEMER DO TJA U FUSTE NJE SHUPLAKE TE MIRE,

HMMMMMMMMMM KAM PERSHTYPJEN SE ASJNJERIT NUK DO TI PELQENTE.....

PRA DASHURI JU LUTEM SA ME SHUME DASHURI :wub:
FORCA E LLOGJIKES MUND FORCEN E DHUNES!!!!

TALK TO YOU LATER :wave:

Nejse une do te godisja kurre nje femer,qofte ajo kushdo,nuk ma lejon ndergjegja!
Ka shume menyra per te diskutuar,bindur dike tjeter(femer),nuk e di une keshtu e mendoj!
Nqs prap nuk te kupton lere foli me vone!

fairy

Primus registratum

mmm, ne momentet qe ta kerkojne. /pf/images/graemlins/wink.gif

fairy

Primus registratum

ama per shpulla ishte llafi, se e lexova me vonese postimin e hapjes. Forca nuk shifet kaq ngushte...gjithsesi po qe puna per shpulla e per dacka e per pellemba apo cdo sinonim tjeter i tyre, i them cunave qe as mos e cojne neper mend se vetem me shpulla qe nuk duhen trajtuar femrat.

xhoni

Primus registratum

Une vazhdoj ti permbahem mendimit tim.
Vajzat ndonjehere na nxehin kaq shume sa e meritojne nje shapullime :cool: .
Mbase e kam gabim por ja qe me kane qelluar te tilla. :confused:

(ho me se bej dhe shaka nganjehere /pf/images/graemlins/tongue.gif )

TEO

Primus registratum

S'e dini ju ka dale versioni i ri i shpulles. Shpulla psikologjike. Ja t'jau shpjegoj si behet.
Ben levizjen sikur po ja fut me shpulle dhe e ndalon doren sa prek faqen edhe preke faqen sikur do e prekje sikur te perkedheje femren ne faqe.
Pra s'po ushtron dhune por ne te njejten kohe po tregon qe te kishte qene ndonje njeri tjeter do kishte ngrene shpulle tamam. Ene kshu.

Prodigychild01

Primus registratum

Une me ish te dashuren time benim mundje te dielave ne mengjes ne krevat. Kjo ishte nje metode shume e mire per te nxjerre inatet e vogla te javes.

Gjithmone fitoja une, dhe e beja tja fuste vehtes me shpulla te lehta. Kjo terbohej nga inati...

Mmm... ishte eksperience eksituese... :goofy:

xhoni

Primus registratum

Si bejne ca femra ketu,si kapo.
Ve bast se shumica e hane shpullen cdo jave. :goofy:

Guest

Bravo ju qofte te gjithve perse nuk thoni qe paskeni arritur kulmin ju qe nuk e preknit femren por vetem e keshilloket me fjale.

Dy gjera jane ketu:

1-ose nuk keni pare kurre femer me sy
2-ose femra juaj ju thote dil pak jashte se me erdhi dashnori dhe ju veproni si ju thote.

Sepse as nuk kam pare dhe as nuk kame degjuar qe nje djale nuk e ka goditur kurre te dashuren e tij sepse dashje pa dashje femra do pak force.

Danae

Primus registratum

tek mangesia e shqiptarit ne sjelljen me femrat shenoni edhe kete,"Godites fizike e psikologjike te bindur se dajaku ben mire per shendetin,nje shpulle ne dite per racion nje jave rresht ne muaj".
Perpara se "rambot" qe tregojne trimerine me femrat te shtojne vijen e radhes sulmuese do lutesha per mbylljen e temes si shume acaruese per te lexu bajatosje te tilla ne nje forum publik.

leonora

Primus registratum

hahhaha vertet gjera bindese po lexoj
brravo ju kjofte djema.
une mund te them qe meritojme shpesh here por jeni ju ata qe nuk duhat ta kaloni kufirin deri aty....
pastaj jemi te njejte se dhe ju meritoni me shum se ne.... por jo ne femrat jemi gjithmone ato qe gabojm, acarojne nervat etj...
une per vete nje shuplak ja kam futur njerit qe e urreja dhe qe e urrej akoma... per te vetemen arsy qe me mori puthjen time te pare dhe qe ishte shum e rendesishme per mua... nuk deshiroja tja jepja dhe e beri me zor ne nje momen pa besije.
me thoni ju vetem ne meritojme dajak eeeeeeeeee????

Guest

Per temen qe eshte e hapur nuk ka drejte asnje person te hedhi vote per ta mbyllur, ne qofte se nuk deshiron te diskutoje mbi kete teme shume e thjeshte te mos futet fare.
NJE PERGJIGJJE DESHA NGA NJE VAJZE , a do te ishit e vrare shpirterisht dhe a do te nervrikoheshit ne qofte i dashuri juaj egersohet dhe nganjehere edhe ju godet nga nje shepulle ,por kur e dini se ai ju don me te vertete me gjithe ZEMER.

Danae

Primus registratum

si mund te heshte njeriu kur sheh ndryresira qe ndodhin apo behen propagande...
Me kerkon te hesht??!!!
as nuk e kam ndermend.Une hesht ne dicka tjeter qe normal perkufizohet ne liria jote perfundon ku fillon e imja,po ku ka dashuri nuk ka dhune as fizike as psikologjike.
gjerat perjashtojne njera-tjetren.

Guest

Otomi ti fol sa te duash por puna eshte se je vetem qe mendon qe ku ka dashuri nuk ka dhune
nuk e di se çfare kupton kur shprehemi pak egersi dhe nje shpulle per te dashuren , dua te them qe te dashuren sa me shume ta duash aq me shume ta shterngosh (nuk behet llafe vetem per rrahje) se siç thuhet ne te gjithe boten femres po i le shume liri ajo fillon dhe te gjuan me shkelma (nuk jane te gjithe).
Nuk e kuptoj si ka mundesi qe ju nuk e keni goditur te dashuren tuaj as edhe nje here se me duket e pa mundur.