A duhet me perdor ndonjehere forcen me femrat???

Guest
Re: A duhet me perdor ndonjehere forcen me femrat???

Fillimisht postuar nga xhoni:
[QB] Gomari dhe femra marrin vesh me dru

Sa poshte paska rene GOMARI, eshte injorim per te ta rrafesh si nje Femer.

SweetAngel

Primus registratum

Do isha kureshtare te dija si do te ndihej nje mashkull, tek shikon te ema te rrihet nga i ati.

Po c'te besh, na kane rene per pjese. :shrug:

shtriga

Primus registratum

:smash:
femren kur nuk duhet ta qellosh as me trendafil e jo me gje tjeter.sepse nga femrat vini ne kete jet me ato martoheni dhe ato ju bejn femij /pf/images/graemlins/wink.gif

SweetAngel

Primus registratum

Nje :kiss: per ty shtriga. Mire e ke ti , po kujt ja thua?? Une mendoj, se nje mashkull, kur nuk di ti shpjegoje gjerat me fjale ( se varet nga kultura dhe ngritja) PERDOR DOREN ( RRUGA ME E SHKURTER).

Pastaj, une personalisht nuk do te jetoja me nje te tille. Nuk kuptoj , pse duhet te rrije je mashkull me nje femer qe sipas tij nuk merka vesh???

gjithashtu meshkujt qe kane pare mamane e tyre duke ngrene dru si mushka,( ose gomari , nese ju pelqen keshtu ) mendojne se eshte normale, dhe e panueshme qe dhe ata te bejne te njejten gje me femren e tyre.

Nuk e dine ju qe trupi i femeres eshte bere per ta dashuruar?? Psataj, ka ikur ajo kohe kur burri bente c'te donte, femra tani kerkon nje shok per njeten dhe jo nje tutor. Rrahja tregon sa respekt keni ju per te drejatat e saj njerezore, dhe sa i merrni ne konsiderate ndnjenjat e saj.

Gjalle ne bote nuk do te jetoja me nje kafshe te tille.

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga SweetAngel:
[qb] Do isha kureshtare te dija si do te ndihej nje mashkull, tek shikon te ema te rrihet nga i ati.

Po c'te besh, na kane rene per pjese. :shrug: [/qb]
hahahaha SHTRIGA psh babi ime jam bente nenes time bej ca te duash me ate e ke cun /pf/images/graemlins/tongue.gif
PS: dmth qe une slija kohe te rinte babi filloja vet dhe i thoja qe pse kshu mos e bej kshu per na nje gjekuptohet /pf/images/graemlins/tongue.gif

tola77

Primus registratum

Hajde emancipim hajde,dhe duam te hyme ne evrope ne,leqe tani qe po lulezon dhe islamizmi ne Shqiperi do kthehemi dhe njehere tjeter 550 vjet mbrapa ne shqipetaret.
Femija eshte pasqyra e prindit.Paska akoma djem nga koha e babaqemos ne Shqiperi,kisha menduar se ishin eleminuar.
Meshkujt shqiptare kane nxjere motrat,grate dhe femijet ne rruge dhe nuk ju ben pershtypje dhe jo tju beje pershtypje se i godasin.

SweetAngel

Primus registratum

Tola

U ke dhene nje goditje te forte. :thumbsup: .

Nuk ke se c'ti shtosh.

xhoni

Primus registratum

Dakort me tolen per meshkujt e dhunshem!
Po ato femra qe ta sjellin ne maje te hundes dhe ne gjaknxehtesi e siper te ofendojne ne maksimum,a e meritojne shapullen????

SweetAngel

Primus registratum

Dakort xhoni, supozo. Gruaja eshte lodhur ne pune gjithe diten, vjen merret me punet e shtepise, gjellet, femijet, e te tjera ( besom ka shume). vjen burri, ka bredhur gjithe diten ( ne te shumten e rasteve), ka dale ka pire 1 birre, a ku ta dije une. Vjen dhe te ngre nervat, cduhet te besh, ti biesh me hekur kokes? Se edhe meshkujt nuk i kane me receta ofendimet, bile pak me shume se ne.

Mashkulli gjimon ka deshire te tregohet i forte .

Ne nje mardhenje ( qe te funksionoj) duhet respekti dhe mirekuptimi, duke i shtuar dhe tolerimin.

xhoni

Primus registratum

Po nuke diskotoj fare moj zemer qe duhet mirekuptimi dhe toleranca,por nuk ka maredhenie pa zenka(sado te vogla,gjithmone egzistojne).

Mos e shikoni gruan vetem si "viktime".
Ka nga ato (bile jane shume)qe e kane fut burrin ne xhep.

tola77

Primus registratum

Xhoni po te jete burri dhe gruaja me karakter nuk ka pse te kete dhune dhe keqtrajtime ndermjet tyre.

SweetAngel

Primus registratum

Epo ata lloj burrash qe thua ti Xhoni, nuk jane burra.

E pate se c'fare kishte ndodhur ne Shkoder??

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga tola:
[qb] Hajde emancipim hajde,dhe duam te hyme ne evrope ne,leqe tani qe po lulezon dhe islamizmi ne Shqiperi do kthehemi dhe njehere tjeter 550 vjet mbrapa ne shqipetaret.
Femija eshte pasqyra e prindit.Paska akoma djem nga koha e babaqemos ne Shqiperi,kisha menduar se ishin eleminuar.
Meshkujt shqiptare kane nxjere motrat,grate dhe femijet ne rruge dhe nuk ju ben pershtypje dhe jo tju beje pershtypje se i godasin. [/qb]
tola ahahah qe tek pergjigja qe i the xhonit per nga elbasani e imagjinova qe je pak si shum e vogel kurse tek kjo qe lexova tani e vertetova qe je ska nevoj per me shum ca jan keto brockulla qe ke then mir ti po me zhgenjeu dhe ajo sweetangel duke te then bravo ( apo ta tha me ironi ate bravo) :eek:

tola77

Primus registratum

E te thashe qe nuk jam nga Elbasani,dhe me vjen keq qe e them por sjam as e vogel,plus qe kam dhe 1o vjet emigrazion mbi kurris dhe kam pare shume abuzime nga meshkujt(natyrisht jo mbi mua)
Po te tregoj nje ngjarje qe me ka ngelur ne mendje:ne vitet 90 jetoja ne greqi dhe rruges per te mare autobuzin shiko nje cift me nje femije perdore qe flisnin shqip,me pelqente qe degjoja shqip dhe isha me veshet pipez,femija pyet te jemen:po ti mami ku do vesh tani?(ishte ora 20 e 30)Pergjigjet babi,mami do vere ne pune dhe ti xhan i babit do rish me mua do dalim xhiro te dy si te medhenj)Pas pak shikoj qe kthehen ne nje kthese dhe me pas ajo puth djalin pershendet burrin dhe futet ne nje nga shtepite me dritka te kuqe.(Zona quhet Metaksurgjio dhe n.q.s nuk me beson le te shkruaje ata qe rine ne Athine se si eshte e mbushur zona ku prisnin autobuzat per ne Egalio dhe Peristeri).
Zeqo ndoshta nuk te pelqejne mendimet e mia por une jam ritur ne nje familje te emancipuar,babi im respekton shume mamin dhe asnjehere nuk na ka ushqyer ndjenjen se burri eshte me superior se gruaja,gjithashtu dhe shoqeria ime dhe qyteti ku jam ritur eshte nje qytet i emancipuar ku djemte ju thurnin dhe serenata vajzave.Besoj se tani e kuptove se prej nga jam. :wave:

SweetAngel

Primus registratum

Zeqo pse u zhgenjeve?? Mua mu duk se kishte pak te vertet ne ate qe tha Tola! apo u gabova :shrug: ??

helibak mucogllava

Primus registratum

TOLA kjo histori qe the ti ska lidhje hic me ate shkrimin e par dhe sweetangel se prisja ti thoje bravo asaj prandja u zhgenjeva..ajo shahu shqiptaret nuk shahu nje 1% te atyre shqiptarve qe bein keto gjera,,pastja tha qe u ka hap shum islami ne shqiperi dhe pastaj tha qe coin grat motrat e ku ta di une te dritat e kuqe ca lidhje ka kjo me islamin me aq sa di une nga islami qe eshte e vetmja fe te vret per keto gjera.
apo ti sweetangel ehe je e krishter ose ku ta di une te erdhi mir qe tha ashtu??nejse mos ta beim pune feje
thjesht nje shqiptarje dhe shqiptari nuk i lejohet te thoj ashtu ca tha ajo
te pakten me sa kam par une ketu ku jam ashto thon vec ato shqiptare qe i lepihen te huajve dhe per te ber shoqeri me te huajt shain shqiptaret prandja u zhgenjeva se dija qe ishit dhe ju ashtu :mad:

tola77

Primus registratum

Zeqo historia qe tregova trgonte se si burri nxirte ne rruge gruan,dhe saper fene une jam dakort me gjithe fete por qekur jam futur ne forum kam lexuar tek teologjia dhe jam skandalizuar se sa jane bere extremiste te fese islame te rinjte shqiptare dhe dhuna ndaj femres eshte e lejushme vetem ne islam prandaj e mora shembull (kemi qene per 5 shekuj me shumice myslimane por asnjehere kaq te theksuar).Dhe sa per dhunen qe ju japin burrat grave me duket e pa drejte sepse ne fond ye fundit jemi te gjithe njeres dhe nuk ka te drejte skush qe te vere dore mbi ne(denohet dhe prindi qe godet femijen e tij edhe kur ja ka sjelle ne maje te hundes e jo me burri te raje gruan).Pastaj lexova me lart se babai rante nenen ne sy te femijes dhe si thua ti se crespekt do kete ky femije per nenen dhe gruan kur te ritet prandaj dhe thashe se femija eshte pasqyra e prindit.
Dhe nje gje tjeter,jam shqiptare e nuk me pelcet shume tju lepiem te huajve per te bere shoqeri sepse kam dhe ketu ku jam shoqeri me shqiptare.Besoj se bashke jemi sqaruar Zeqo per kete ceshte dhe te mos kemi me mosmarveshje te kesaj natyre,urej arogancen dhe ketu ne forum futem per tu argetuar.Te pershendes.

SweetAngel

Primus registratum

Zeqo, i dashur, nuk i thase bravo per fene apo cfare. thjesh qe shume meshkuj kane nxjerre motrata me duket se ishte, se as nuk po me kujtohet tani. Nejse mbase e kam kuptuar ndryshe.

Princesha

Primus registratum

Un them, qe duhet ber nji fushate rrahjeje te ketyre meshkujve qe na bejn si te fort /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif