A duhen perbuzur femrat mbipeshe?

rovena

Primus registratum
Re: A duhen perbuzur femrat mbipeshe?

Qendroini temes dhe trajtojeni me seriozitet. batutat do te editohen

qeshem

Primus registratum

femrat mbi peshe ...

ne shumicen e rasteve jane, easy-going,larg streseve(perpjestimi i drejte stres/dobesim) , "vogliose", (cdo gje qe bejne e bejne me qef duke filluar qe nga ushqimi e deri tek ... )dhe mbi te gjitha tipa gallate persa kohe qe megjithe komentet idiote te individeve siperfaqesor arrijne te bejne humor me to, te mos kushtezohen e te mos kene komplekse

pra normal qe femrat mbi peshe duhen perbuzur ... /pf/images/graemlins/wink.gif

b.k.

Primus registratum

sipas bisedes tuaj, dhe arsyetimeve tuaja, cdokush qe ka nje tipar qe nuk perben pjese ne karakteristikat e "pranueshme" nga shoqerite tona te ndritura (duket se sa perparimtare dhe me vlere jane) duhen perbuzur.

atehere le te votojme:

te varferit= meqe nuk nxjerrin dot as buken e gojes

te shendoshet = e keni thene ju perse (me indinjon dhe me shume qe keni bere ndarjen gjinore)

te miret dhe te sinqerete = sepse i lene te tjeret ti marrin per budallenj

te paedukuarit = sepse sarrijne as te bejne pak shkolle

te vazhdoj :mad:

Me vjen shume turp mua nga shkrimet tuaja, dhe me zhgenjyen shume. :smash: :smash:

Njerez mundohuni te hapni zemren dhe te pranoni te tjeret per ate qe jane, sepse te gjithe jemi te ndryshem, por nuk jane tipare te vecanta qe na perbejne dhe duhet te percaktojne nese te tjeret na duan apo jo.

olti

Neo

Kam shkruar ne kete teme dhe me vjen keq; me vjen keq se nuk e kisha lexuar fare shkrimin hapes. Nje shkrim qe eshte per te ardhur turp qe njerez te tille ekzistojne. Sidoqofte ekzistojne dhe ne nuk kemi ca te bejme. Une do te sugjeroja qe kjo teme te mbyllet fare. Sepse eshte nje teme diskriminuese dhe fyese per nje kategori te njerezve dhe dicka e tille eshte dhe ne kundershtim me parimet baze te ketij komuniteti virtual.

tedushi

Primus registratum

ca qenke ti qe e paske hap kete teme? cdo njeri ka te drejte te beje cte doje me trupin e vet. pastaj fjala e urte thote sipas sheshit bej persheshin. ti qe qenke kaq i mire bravo te qofte. merru vetem me elegantet vetem se nuk duhet te shprehesh kaq ashper kunder atyre qe jane mbipeshe. :lol:

linglingbodega

Primus registratum

te kishit marre shendetin tuaj kaq seriozisht sa kete temen....pesha mesatare e forumit do binte nja 20 kile

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Nuk i percmoj femrat mbi peshe,perkundrazi kam disa shoqe,dhe qe jane shume te mira.
Mbi pesha eshte dicka e bezdisshme kjo dihet,por te paragjykosh nje person nga pesha e trupit ky eshte budallallik.

true confidental

Forumium maestatis

Mbipesha ka nje kufi, sbehet fjale per ca lb.me shume, por ato qe kane deformim te dukshem ne trupin e tyre. Kam ndeshur me vajza te tilla mjaft inteligjente e te shkatheta, por shumica e vuajne ne nje fare mase kete gjendje, por ca per inerci e ca per mungese vullneti sperpiqen te ndryshojne.Kete te fundit nuk e toleroj dot ne mendjen time.

Guest

A duhen perbuzur femrat mbipeshe?

disa po disa jo
se ka disa qe i shkon shendeti kurse ka ca qe i tregon shum keq

marina s.

Forumium maestatis

duhe perbuzur femrat mbi peshe?
vetem ato qe ta bojn per borxh!1 :mad: e dini
çfare kam lexuar te dera e palestres se shkolles?
LE DONNE MAGRE SONO COME I PANTALONI SENZA TASKE,
NON HAI DOVE METTERE LE MANI.
po kjo s?eshte perbuzje??????

XXL

Primus registratum

lilly, edhe ky eshte paragjykim.Por ama duhet pranuar diçka : ai (ajo) qe e ka shkruar eshte i/e shendoshe e i ka ardhur ne maje te hundes.

Ne paris njerzit jane te çmendur pas dobesise fizike. Ketu sheh shume femra anoreksike. Bejne me te vertete çmendurira vetem e vetem per t'u dobesuar, po ç'eshte me e keqja,jane te pameshirshme me ata qe nuk jane te dobet. Kushedi sa here me ka ndodhur qe kato femra e meshkuj me kane fyer apo me kane pare me perçmim per faktin se nuk jam e dobet. Ketu te shohin me shume me perbuzje po te jesh jo i dobet, sesa po te te kapin duke vjedhur,psh.

A te duket normale dhe e pranueshme kjo? :confused:

XXL

Primus registratum

Ndoshta, por une po flisja per njerzit e zakonshem (nese ata mund te quhen te zakonshem :rolleyes: :shrug: )

Guest

Fillimisht postuar nga lilly:
[qb] duhe perbuzur femrat mbi peshe?
po kjo s?eshte perbuzje?????? [/qb]
Si i thone asaj shprehjes nga dy te keqia zgjidh ate me te voglen , me mire te jesh e dobet se sa e shendoshe , ta shpif kur e shef te vjen me vjelle

karamel

Primus registratum

Fillimisht postuar nga lilly:
[qb] duhe perbuzur femrat mbi peshe?
po kjo s?eshte perbuzje?????? [/qb]
E DREJTE!!! NE REALITET JEMI NE ME TE DISKRIMINUARAT!

ecwinner

Primus registratum

Mos harroni se te qenit mbi peshe nuk ka pasoja thjesht "vizuale" Ajo cfare eshte me e rende...eshte shendeti. Nje sere semundjesj, zemre, diabet, stomak etj etj vijne si pasoje e mbi peshes. Me perjashtim te pak rasteve une nuk e konsideroj mbipeshen semundje. Pastaj pyetni kedo qe eshte mbi peshe nqs i pelqen vetja! Une nuk po kaloj ne psikologjira, por mendoj se e kemi vete vehten ne dore. Mjafton te duash te permiresosh pamjen tende fizike dhe c'do gje eshte e mundur... Une...te perbuzu nje femer te tille... ndoshta jo, por ama kam shume frike edhe nga hipokrizia.

Diddy19

Su@mi

foto240.jpg

Po kete e perbuzni apo jo??