A duhen perbuzur femrat mbipeshe?

abs

nuk e di...
Re: A duhen perbuzur femrat mbipeshe?

bah sa zore i jep vedit ky zogu,... don t`i dali vec fjala e tij...

un du me mrrit 112 kile...keni i nat... :devil:

m urreni sa te doni, se urretja juj m kthehet n dashni... :tipsy:

------------------------

Bereue nie etwas in Nachhinein, wenn du in diesem Moment glücklich warst.

zog

Primus registratum

abstrakt-o nje pytje jasht teme, ti je goc a çun?

tjeter; per çunat kam vene re nje fenomen, nuk fryhen asnjehere ata qe kane nje goxha seks. si duket ky konsumon shume ushqim, ne perpjestim te drejte me madhesine e tij.

ndersa gocat qe nuk fryhen nuk jane femra, ato kane hormone te perziera, keto lloj femrash "atlete" qe ngjajne si burra te makiuar, po e degjenerojne racen njerezore. du me thone ato lindin femije çyryk.

abs

nuk e di...

,...shif, çunat e pa fryrë qenkan ato ma te sukse-shmit...ndersa ne "tip atletet" ju kemi hy n hise ketyre :eek:
aktuze publike kjo!!!njera pale perbuz te frymet e tjetra tip atletet...ktu ka mrrit kulmi i mos aktceptances :mad: e toleranca vuan ne mungese :cry:

goca n sulm :devil:

megjithse un ja kam vu qellim vedit deri n fund rruges se jetes, o shnoshem o plasi... :rockband:

------------------------

Princesha

Primus registratum

Fillimisht postuar nga abstract:
[qb] ,...shif, çunat e pa fryrë qenkan ato ma te sukse-shmit...ndersa ne "tip atletet" ju kemi hy n hise ketyre :eek:
aktuze publike kjo!!!njera pale perbuz te frymet e tjetra tip atletet...ktu ka mrrit kulmi i mos aktceptances :mad: e toleranca vuan ne mungese :cry:

goca n sulm :devil:

megjithse un ja kam vu qellim vedit deri n fund rruges se jetes, o shnoshem o plasi... :rockband:

[/qb]
Kurse ktyne degraduesve ca ti bejm? Un gati jam

abs

nuk e di...

ok, ku e kishim fjalen :wink:
atyne tjerve ti lajm te ngrihen nga akulli i indiferences...
megjithse ndrrova mendje, :rockband:
po i japim nja dy tri alternativa, se s po bahna si kto, direkt me dhane denime /pf/images/graemlins/wink.gif

dmth:
1. ose ta publikojne ktu, se na dune si SHOQE pa na vu n kanar...
2. t na japin me kuptu se e akceptojne vedin njashtu sic jane(me dobsite dhe aftesite)...qe ta transmetojne kte ndienj dhe me pertej...pra tek ne.
3.qe do i harxhojne energjite per gjana ma t bukura se sa per me perbuz, urrejt, kallxu se jane universala, se jane kshtu ashtu e tjere e tjere dhe(pik)!

/pf/images/graemlins/laugh.gif

besoj u kuptum!
naten e mire!

:devil:

--------------------------

anabella

Primus registratum

Nuk e di se care i shijohet nje femreje te holle?
Ku e di ti se sa e shendoshe , atlete apo e mire eshte ajo femra me trup perfekt? Apo e di se cfare ha dhe se sa shume sfilitet duke mbajtur djeta?Por nuk po them as per femrat mbipeshe. Eshte shendet i semure, por qe edhe ato nuk e kane me veten ne dore. Perfeksioni vjen me trupin dhe mendjen. Te pakten te shendoshen edhe e dobeson, po cfare ti besh me asaj te dobtes? I jane thare trute nga dietat pa yndyrna dhe sheqer. :rockband:

alinos

Forumium maestatis

Ma mir koc me u lpi se mish me u ngi - thote shkodrani!
Ku ta kete pasur fjalen valle :idea:

atman

Forumium maestatis

Te jesh kocke...ideale per qente. Ender e bukur kjo.

rovena

Primus registratum

Cfare rendesie ka pesha o njerez...
As ajo femer qe eshte mbi peshe se do veten ashtu po cte beje te mbysi veten duhet te pranoje veten ashtu si eshte...
Edhe une jam mbi peshe 3 kile cte bej te vdes.. /pf/images/graemlins/tongue.gif
rendesi ka nqs eshte sweet smart etj etj po pesha pffff vecse eshte dicka qe te bie ne sy heren e pare kur e shef si femer, se kur fillon ta njohesh me brenda e harron krejt peshen e saj...
Se po re ne dashuri te duket sikur ska tula hic eshte e lehte gjeth...

linglingbodega

Primus registratum

Po pra, si tek filmi "The Man with Two Brains". /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Dolores

Primus registratum

:lol:

Ne fakt mire e ka lingu ktu se femra qe te kete sukses ne jete do cik "tight *** " edhe tradicionalisht .........femrat e shemtuara dhe rrumbullake ose ngeleshin beqare ose martoheshin ne fshat /pf/images/graemlins/laugh.gif edhe po te shofesh edhe femrat qe kane sukses ne jete e mbajne veten shume mire........po fakti ngelet qe femrat e mira duan edhe meshkuj te mire.......se ato barkmadhet si durrojne dot :lol:

Kostandina

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PiNk-MaGGiT:
[qb] neqofte se ti beson ne cfare thua athere besoj qe ti je ne nje nder njerzit me te ceket. jo te gjithe femrat jan te shendosha sepse jan "te pavendosur, pa princip, pa vullnet" por ndoshta sepse te gjithe kan metabolizme te ndryshme; edhe pse nje femer mund te haje shume normal vazhdon te shendoshet. edhe mbeturina me e madhe je ti qe percakton karakterin e nje njeriu mbi peshen e tij.i feel so sorry for you...get a new personality u fuckin retard. [/qb]
ashtu mendoj dhe une si Pink-MaGGiT, you go girl

babi

Primus registratum

Nuk kuptoj nje gje une ne kete AF-ne tone. Eshte hapur nje teme e cila ka objekt "A duhen perbuzur femrat mbi peshe?", dhe çfare nuk jane thene ketu perveçse opinionit te secilit qe a duhen perbuzuar apo jo?

Nuk diskutohet qe te gjithe kane mendjen e tyre, por jo çdo gje qe themi duhet ta mbrojme me nje shpirt luftarak absurd, mundet edhe ta leme.

Si perfundim - femrat mbi peshe absolutisht jo nuk duhen perbuzuar.

Ndersa mbipesha e shkeputur nga njeriu po qe duhet te evitohet me sa mundesi te kete secili.

atman

Forumium maestatis

Shume e drejte, edhe une bej pyetjen pse duhen perbuzur? Pse duhen vleresuar ato qe jane si stap evgjiti dhe kur shkojne rruges e mbushin çanten me gure per te mos i marre era? Eshte çeshtje preference do te thoni ju, natyrisht, por mua nuk me duket e drejte qe t'i perbuzesh. Kam nje shoqe qe eshte mjeke dhe e shendoshe. Ndoshta ajo vuante nga kjo gje, por nuk e shprehu kurre dhe ne kenaqeshim ne shoqerine e saj sepse ishte dhe eshte nje njeri shume i kendshem. Gazmore dhe mjaft inteligjente. Cilesi qe nuk i gjen kudo, as edhe tek femra te dobeta, as edhe tek te shendosha. Nuk u martua ne fshat qyqarja, duhej te martohej ne fshat sepse atje i dergoi dikush ketu. Dhe nuk eshte as e bukur. Sikur bota eshte e mbushur me femra te tilla. Me duket se duke gjykuar ne kete menyre, dmth, duke i perbuzur femrat e shendosha, tregoheni viktima te artit kitch qe mbush ekranet e tv me gjithfare modelesh te cilat veç trupit nuk kane gje tjeter per te afruar. Me kujtohet te kem lexuar ne nje reviste italiane, letren qe dikush i dergonte Megan...nuk me vjen mbiemri, eshte ajo qe ben reklamen e telefoneve celulare...pra ky fare burri i thoshte...jam gati te ziej breket e tua dhe ta pi lengun...Edhe tani qe po e shkruaj ndjej neveri.
Me pelqejne femrat elegante, natyrisht, por nuk perbuz asnje qe nuk eshte elegante dhe aq me pak pse jane te shendosha.

SweetAngel

Primus registratum

Per sa kohe qe jeta vazhdon, dhe njerezit gjejne kenaqesi ne ngrenje, do te kete njerez te shendoshe dhe te dobet.

Pastaj femrat jane me te rrezikuara nga dhjamosja.
Po mos harroni se meshkujt kane prob te tjera si ; renja e flokeve dhe rritja e barkut ( jo nga shtatzania kuptohet) /pf/images/graemlins/laugh.gif

moonlight

Primus registratum

Fillimisht postuar nga MiCaLuShA:
[qb] Cfare rendesie ka pesha o njerez...
As ajo femer qe eshte mbi peshe se do veten ashtu po cte beje te mbysi veten duhet te pranoje veten ashtu si eshte...
Edhe une jam mbi peshe 3 kile cte bej te vdes.. /pf/images/graemlins/tongue.gif
rendesi ka nqs eshte sweet smart etj etj po pesha pffff vecse eshte dicka qe te bie ne sy heren e pare kur e shef si femer, se kur fillon ta njohesh me brenda e harron krejt peshen e saj...
Se po re ne dashuri te duket sikur ska tula hic eshte e lehte gjeth... [/qb]
Po une qe nuk bie dot ne dashuri me te gjithe femrat e meshkujt e mbipeshte sa jane, si t'ia bej hallit?! :shrug: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Puna eshte te mos gjykosh brutalisht qofte ata qe njeh e qofte nje te mbipeshte ne rruge vec duke u bazuar ne aparencen e tyre. Gustoja vetjake e preferenca ne marrdhenie intime eshte gje tjeter.
Per me teper, edhe nje here me bien ne sy postime ku te shprehurit e 'keqardhjes' karshi kesaj padrejtesie shoqerore qe i ve damke te majme hehe femres se mbipeshte, zgjedhin rrugen e krahasimit me nje femer te dobet; hajde atehere te hapim nje teme te re: a duhen perbuzur femrat nenpeshte? :idea: