A duhen perbuzur femrat mbipeshe?

linglingbodega

Primus registratum
A duhen perbuzur femrat mbipeshe?

Ne shume forume behen ankesat se media ka krijuar nje imazh per femren qe eshte aq sa i pavertete dhe racist. Imazhi ne fjale eshte ai i femrave me nje trup perfekt, dmth me trup te holle. Une mendoj se ky imazh nuk eshte as racist e as i pavertete. Nuk eshte racist sepse me te vertete tregon nje femer qe kujdeset per trupin e saj, nje femer qe ka nje trup te shendetshem. Nuk eshte i pavertete pasi shume femra sot kane trupa te tille; te holla, atletike, te gjata. Eshte imazhi i nje femre aktive, te vendosur, te shendetshme. Mua femrat me dhjetra kile teper me ngjallin neveri, per vete faktin sepse nuk kane as kontrollin me minimal ndaj instinkteve te tyre. Kjo thote shume edhe per karakterin e tyre, njerez te pavendosur, pa princip, pa vullnet, me nje fjale....mbeturina. Si mendoni ju?

champaign girl

Primus registratum
Re: A duhen perbuzur femrat mbipeshe?

neqofte se ti beson ne cfare thua athere besoj qe ti je ne nje nder njerzit me te ceket. jo te gjithe femrat jan te shendosha sepse jan "te pavendosur, pa princip, pa vullnet" por ndoshta sepse te gjithe kan metabolizme te ndryshme; edhe pse nje femer mund te haje shume normal vazhdon te shendoshet. edhe mbeturina me e madhe je ti qe percakton karakterin e nje njeriu mbi peshen e tij.i feel so sorry for you...get a new personality u fuckin retard.

RecurrentDream

Forumium praecox

Do doja te vendosja diku nje tabele qe ta shikonin te gjithe: Kete teme denoje me mosperfillje! :smash:

XXL

Primus registratum

Kush je ti qe i quan te shendoshat mbeturina? :eek: :eek: :eek: :eek:

Pse flitet vetem per femrat? Pse na kerkohet vetem neve qe te jemi te persosura kur 80 perqind e burrave te KALLIN KRUPEN?

Cdo gje varet nga metabolizmi: Une ha normalisht (madje do beja mire te thoja pak),dhe jam pak e rrumbullaket, ndersa shoqa ime qe ha sa nje viç, eshte e dobet si Fi Fi-ja

E ngrena eshte nje kenaqesi, atehere pse duhet te privohemi? Per te kenaqur burrat qe nuk meritojne asgje?

Ne pergjithesi njerzit e shendoshe jane me te dashur, te sjellshem e te qeshur, ndersa nje pjese e madhe e dobteve jane ambicioze e te pameshirshem, te pakten kete kam vene re .

Me vjen keq qe ka ne bote njerez kaq te ceket.

Princesha

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PiNk-MaGGiT:
[qb] neqofte se ti beson ne cfare thua athere besoj qe ti je ne nje nder njerzit me te ceket. jo te gjithe femrat jan te shendosha sepse jan "te pavendosur, pa princip, pa vullnet" por ndoshta sepse te gjithe kan metabolizme te ndryshme; edhe pse nje femer mund te haje shume normal vazhdon te shendoshet. edhe mbeturina me e madhe je ti qe percakton karakterin e nje njeriu mbi peshen e tij.i feel so sorry for you...get a new personality u fuckin retard. [/qb]
:thumbsup: :thumbsup: Me bukur s'ka si thuhet.

mistrec-sarande

Primus registratum

Ej femrat vete e kan fajin. Mos ha shume ose ha eshe beje aerobi per te mbajtur trupin.
edhe nej gje tjeter nuk i hskon femres te kete dhjame jo per gje sngjane bukur. /pf/images/graemlins/wink.gif

zog

Primus registratum

Fillimisht postuar nga XXL:
[qb] Kush je ti qe i quan te shendoshat mbeturina? :eek: :eek: :eek: :eek:

Pse flitet vetem per femrat? Pse na kerkohet vetem neve qe te jemi te persosura kur 80 perqind e burrave te KALLIN KRUPEN?

Cdo gje varet nga metabolizmi: Une ha normalisht (madje do beja mire te thoja pak),dhe jam pak e rrumbullaket, ndersa shoqa ime qe ha sa nje viç, eshte e dobet si Fi Fi-ja

E ngrena eshte nje kenaqesi, atehere pse duhet te privohemi? Per te kenaqur burrat qe nuk meritojne asgje?

Ne pergjithesi njerzit e shendoshe jane me te dashur, te sjellshem e te qeshur, ndersa nje pjese e madhe e dobteve jane ambicioze e te pameshirshem, te pakten kete kam vene re .

Me vjen keq qe ka ne bote njerez kaq te ceket. [/qb]
shume trajtim interesant, mendoj se njerezit e shendoshe jane te dashur ngaqe jane me kok-trashe. eh gjuha shqipe i ka bo dallimet me kohe, s'ka nevoje per filozofi.
sidoqofte s'perjashtohet rasti, megjithese i rralle, qe ndeshim edhe te shendoshe te zgjuar. une mendoj qe keta jane dhe me te tmershmit e me perveret. tek nje film amerikan ku lun Nikolson (titulli s'me kujtohet) behet fjale per ket dukuri.

trashesia eshte handikap.

Princesha

Primus registratum

Fillimisht postuar nga mistrec-sarande:
[qb] Ej femrat vete e kan fajin. Mos ha shume ose ha eshe beje aerobi per te mbajtur trupin.
edhe nej gje tjeter nuk i hskon femres te kete dhjame jo per gje sngjane bukur. /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Nuk e di pse fokusoheni vetem tek femrat, ne pergjithesi djemt pak e mbajn trupin, me shume vajzat kujdesen per trupin e tyre.

Pse djemt duhet te pranohen ashtu sic jane dhe femrat jo?

Fundi i fundit askujt si shkon dhjami (kjo per mistrecin) :cool:

Iness

Primus registratum

Edhe une mendoj qe "linglingbodega" e ka hapur kete teme per te provokuar reagimet e njerezve ketu sepse nuk ma do mendja qe te jete kaq e ceket...

TranofiljA

Primus registratum

Nganjehere çuditem me kto ide.

Mbaj mend qe para 8 vjetesh, te ishe e dobet nuk ishe terheqese fare. Bile kur dolen streçet, vishnin robt nga 3 qe tu dukeshin komet e trasha. :lol:
Ato vajza "te mbushura" ishin me te mirat...ndoshta se tregonte qe kishin ç'te hanin.

..e dynja! :shrug:

zog

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Princesha:
[qb]
Fillimisht postuar nga mistrec-sarande:
[qb] Ej femrat vete e kan fajin. Mos ha shume ose ha eshe beje aerobi per te mbajtur trupin.
edhe nej gje tjeter nuk i hskon femres te kete dhjame jo per gje sngjane bukur. /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Nuk e di pse fokusoheni vetem tek femrat, ne pergjithesi djemt pak e mbajn trupin, me shume vajzat kujdesen per trupin e tyre.

Pse djemt duhet te pranohen ashtu sic jane dhe femrat jo?

Fundi i fundit askujt si shkon dhjami (kjo per mistrecin) :cool: [/qb]
me duket se tema po behet me te vertet interesante. eshte e vertet, pa bere me te voglin diskriminim, qe trashesia (e cila nuk eshte shendet, mjekesia e ka provu kete) eshte handikap per femrat si dhe per meshkujt.
atehere pse meshkujt, bile shumica, ja varrin vetes regjimin.
mendoj ngaqe meshkujt nuk mbeshteten vetem tek TRUPI (pra bukuria fizike) per te terhequr femrat. ketu eshte gjithe diferenca. kur meshkujt te kene me nevoje per femrat se femrat per meshkujt (e kjo s'ka te beje vetem me seksin) gjerat mund te ndryshojne.

interesant eshte vezhgimi; qe femrat e shemtuta fizikisht, ose qe e konsiderojne veten te tilla, terhiqen ndermjet tyre, duke u bere lesbike. ndersa meshkujt qe fillojne e bukurite trupore i bejne prioritet fillojne e pelqehen ndermjet tyre duke u kthyer ne homo.

abs

nuk e di...

,...aq te pakenaqur nga jeta jeni o njerez sa te perbuzni ...?

-------------------------

"Körper, Geist und Seele sind die drei Bereiche
des Menschen.
Der Körper sollte gesund sein, der Geist intelligent und die Seele,
- das Kostbarste und Wichtigste - sollte frei sein.Dann kann das Leben gelingen
und zum Geschenk werden."

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Njerez siperfaqesore! [/qb]
dhe vellimore... /pf/images/graemlins/wink.gif

Une per vete vdiqa me shtu icik ne peshe , i du nja 5 kile me shume po mazallah se i mushet menja ketij metabolizmit tim me bo naj perjashtim nga rraca.... :cry:

linglingbodega

Primus registratum

Fillimisht postuar nga XXL:
[qb]Ne pergjithesi njerzit e shendoshe jane me te dashur, te sjellshem e te qeshur, ndersa nje pjese e madhe e dobteve jane ambicioze e te pameshirshem, te pakten kete kam vene re .

Me vjen keq qe ka ne bote njerez kaq te ceket. [/qb]
Nuk mund te me quash te ceket dhe ne te njejten kohe te besh nje lidhje midis karakterit dhe fizikut te nje njeriu, pikerisht lidhja qe bera une mesiper. E vetmja mosperputhje vjen nga polariteti i kundert i sistemeve tona te vleresimit.

Kordelja

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga linglingbodega:
..... Eshte imazhi i nje femre aktive, te vendosur, te shendetshme. Mua femrat me dhjetra kile teper me ngjallin neveri, per vete faktin sepse nuk kane as kontrollin me minimal ndaj instinkteve te tyre. Kjo thote shume edhe per karakterin e tyre, njerez te pavendosur, pa princip, pa vullnet, me nje fjale....mbeturina. Si mendoni ju?
Nuk e meritonte me shume vemendje kjo teme se ajo qe thashe me lart, por gjykimi yt eshte shume i cket dhe subjektiv, padyshim ke ne mendje njeperson te vetem dhe konkret tek flet keshtu, ose e shumta nje te holle e nje te trashe.

Une nuk hyj te jap mendim per ty, por me sa shoh ti gjykon a priori qe nje person qe ka ca kile me shume (se kush qe ai qe i percaktoi se cilat duhet te jene kilet e "mjaftueshme, une ende nuk e di,por shpresoj qe te mos kete ene Versace apo Armani por te pakten mjeku!!!) ti e merr aproori si njeri pa vullnet si jo aktiv, dhe mbaron me fjalen mbeturina, une do thosha mbeturina te mendjes tede sepse keta njerez nuk i kam pare te jene keq, perkundrazi te jene harmonike me veten.

Me ka qelluar te shoh disa prej tyre qe me habisin me te gjendurit me aktive se une madje kam pasur nje here nj eshoqe qe me mahniste si per kilet edhe per moshen qe nuk i krijonte kurrfare problemi, ishte shume terheqese dhe e dashur si tip, me shume se nje thatuqe me buze te perveshura qe kisha ne te njejtin vend.Kurre nuk me k qelluar te gjykoj dike nga kilet, madje sa te arrij ne nje pike sa t'i quaj funderrina, me vjen keq por karakterin e njeriut nuk e percakton siperfaqja, njeriu eshte i bukur ne shpirt, kjo ka rendesi, nuk na intereson te shesim lekuren per t'u dukur te vlere, pas nje fare kohe nese eshte keshtu shpejt do e gjesh veten duke treguar ti vete me doren tede qe kjo ketu ne foto jam une, e do marresh komplimente te thata dhe mbushur plot me keqardhje te tipt "huh, sa e mire paske qene" gje qe e ben edhe me te varfer qenien tende, ndersa nje sjellje, situate e kendshme, harmonia me njerezit do te te beje qe njerezi te kerkojne dhe nuk do te vinte keq nese edhe per nje cast do mendoje nese po te therrisnin ty apo belin e bukur qe me ke, fare lehte do bije ne depresionin e metabolizmit dhe do harroje qe njeriu maturohet, por edhe plaket a ahere siperfaqja i ben ditet e vetmise edhe me te gjata, ketu je per te ardhur keq.

A posteriori ne disfavor te siperfaqesise /pf/images/graemlins/wink.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

zog, handikap i shoqerise jane njerez plot me paragjykime keshtu si ti e so ndokush me te njejtat mendime.