A do te shkonit me nje grua te martuar?

Princesha

Primus registratum
Re: A do te shkonit me nje grua te martuar?

je i kerkushem shum ti demek a /pf/images/graemlins/tongue.gif

mir mir mos m'trego po mu m'lusin /pf/images/graemlins/smile.gif

FUNLOVINCRIMINAL

Primus registratum

Me te martume joooooooooo
me te fejume pooooooooooooo
shqipe gjithashtu :smash: :smash:

S6T6N6

Forumium maestatis

ose te shkoj pa u martu fare /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif tani per tani jam duke shku me nje femer te fejume... (te fejumen time) por nuk osht cudi qe te martohem dhe te shkoj me nje grua te martume /pf/images/graemlins/laugh.gif

S6T6N6

Forumium maestatis

...ose dhe mos te martohem fare dhe te shkoj me nje te martume :lol: :lol: :lol:

soni2

Primus registratum

pergjigje eshte kjo per mua /pf/images/graemlins/laugh.gif jo pyetje !!!!

Princesha

Primus registratum

ktu e ke marr pergjigjen teme te hapit te dyt a? /pf/images/graemlins/laugh.gif

soni2

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Rozalina:
[qb] ktu e ke marr pergjigjen teme te hapit te dyt a? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
jo naqe te i tjeter /pf/images/graemlins/wink.gif ti nuk i perket kesajt kategorije /pf/images/graemlins/laugh.gif

lypa faqene zeze e ka po pa gja s't'len :wave:

Princesha

Primus registratum

jo n'fakt si perkas, po kujt don me ja lyp grave t' martume a? /pf/images/graemlins/smile.gif

MLK

Primus registratum

E paskeni bo si buk e djath kete te lypmen ketu :rolleyes: Harrut qe ne shqiptareve na i kan len me testament tollonat, keshtu qe dhe kjo fushe nuk mund te bej perjashtim, ne gjonat me eksese na bojn dem ndaj me karar ne me keto te martumet /pf/images/graemlins/tongue.gif

@d@

Primus registratum

Fillimisht postuar nga great 1:
[qb] nuk kam lexuar me lart......por
une kam shkuar dhe eshte krejt bukur.
kane merak vetem nje gje,nuk e them se plas smira me vajzat e tjera te forumit :goofy:
e martuar dhe e papertueshme ! :devil: [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif Mos ishte ajo qe me tregove mua ? /pf/images/graemlins/wink.gif he re ,ajo re qe kishe njohur nga chati /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ca te pertonte ajo, ajo shyqyr qe gjeti nje te shprehte talentin :lol:

ku ke humb ti ? /pf/images/graemlins/smile.gif

party

Primus registratum

une te kam kam treguar ty per dike,ou po kur se nuk me kujtohet /pf/images/graemlins/laugh.gif

kam humb dhe kam nderruar nick

me eshte bere lemsh pass.

ti mire?!

pse qesh aq fort???????????//

dergo nje pm nganjehere se ....me behet qejfi!

kalofsh mire! /pf/images/graemlins/wink.gif

p.s.me thuaj ndonje thashe e me tha

ervin

Primus registratum

Une e kam provuar me dy gra te martuara por jo njekohesisht (nuk do te qe keq ta provoja edhe kete) dhe me ka pelqyer jashte mase. Nuk eshte vetem puna se jane te martuara, por une besoj se ajo qe te terheq me shume ne keto raste eshte fshehtesia, rreziku dhe patjeter kenaqesia.
Gjithe te mirat.

Alanis

Primus registratum

Nese e ke per here te pare atehere nje grua e martuar do ishte ideale... keto te tjerat s'dine.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Meshkujt preferojne qe te shkojne me nje grua te martuar (ose me me shume se nje ) sepse lidhja eshte jo serioze dhe e dine qe ne fund te dy do te shkojne ne rruget e tyre pasi e kane eksploruar mire njeri tjetrin , pra ndryshe nga nje marredhenie serioze ku duhet care koka se si te sillesh si te vishesh si te bisedosh, nje lidhje me nje grua te martuar nuk te lodh kaq shume, krejt e kunderta te clodh (une nuk flas per eksperiencen personale se jam femer dhe jam hetero)
Ajo qe me habit ketu eshte se pothuajse te gjithe forumistat meshkujt na paskan vajt nga nje here me nje femer te martuar, keshtu na dalkan pothuajse te gjitha femrat e martuara te perdala , prandaj ju sygjeroj te jeni cik me te sinqerte kur te shkruani e mos ti bini fort gjoksit e te mburreni per dicka qe nuk hyn ne kategorine e gjerave per te cilat duhet te jesh krenar e te mburresh(nga njera ane ju falet se jeni thjesh meshkuj, smund te dilni nga natyra juaj....).

1@2

Princesha

Primus registratum

kur te martoheni ju, ec na tregoni sa dashnorë ju kan xan grat /pf/images/graemlins/winkwink.gif

regele

Forumium maestatis

C'habitesh o i parregjistruar? /pf/images/graemlins/smile.gif Te gjithe meshkujt e forumit kane vajtur te pakten me nga nje grua te martuar dhe kane bere me te te gjitha akrobacite e mundura /pf/images/graemlins/smile.gif Madje, ne kete forum nuk te pranojne po te mos kesh shkuar me ndonje te martuar...une kam hyre rastesisht, por jam ne pritje qe te martohet ndonje forumiste dhe mbase me ben ajo legal ne kete forum /pf/images/graemlins/smile.gif

regele

Forumium maestatis

Hi Rozalina! Une shpresoj te te dalloj kur te kalosh ketej nga rruga ime /pf/images/graemlins/smile.gif

Ruri

Primus registratum

regele hajt se po ta bej une ate nder dhe keshtu merr dokumentat dhe ti e behesh legal.......

TEDI

Valoris scriptorum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
kur te martoheni ju, ec na tregoni sa dashnorë ju kan xan grat /pf/images/graemlins/winkwink.gif

[/ QUOTE ]

Ceshtja Eshte se Nqs ne Do MArtohemi Dhe i Lejm Grate te kerkojne gjera qe sja bejme ne Ahere Hallall e Kane ... /pf/images/graemlins/laugh.gifD