A do te shkonit me nje grua te martuar?

OROSHI

Primus registratum
Re: A do te shkonit me nje grua te martuar?

Fillimisht postuar nga caliente:
[qb] Orosh Denna njehere ta lagu po ruju mos ta bajne prap :wink: [/qb]
2/3 e trupit i perben uji,kshtuqe....edhe lagemi /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Vetem mos hap syte kur te jesh zhyt se jan turbullu fort ujrat Orosh :lol:

dollibash

Primus registratum

une per veten time e kam bere njehere ate gabim kam vajtur me grua te martuar,por po ju them se eshte mekat i madh ti prishesh familjen tjetrit,never again :wave:

epiphany

Primus registratum

obobo orosh sa ne te thella ke hyre /pf/images/graemlins/laugh.gif

Erison700

Forumium maestatis

Tema: A do te shkonit me nje grua te martuar?

Pa ofenduar vajzat e reja por ate eksitim, kenaqesi dhe pasion qe te japin grate e medhaja ne moshe nuk ta japin kurr vajzat e reja...
ajo dihet dhe nuk ka medyshje...nese do te shkoja??? vallai me gjith shpirt...do te shkoja per te pasur nje histori pasionale dhe jo nje histori seksuale...

love_ya

Primus registratum

Fillimisht postuar nga NAVAJO:
[qb] Tema: A do te shkonit me nje grua te martuar?

Pa ofenduar vajzat e reja por ate eksitim, kenaqesi dhe pasion qe te japin grate e medhaja ne moshe nuk ta japin kurr vajzat e reja...
ajo dihet dhe nuk ka medyshje...nese do te shkoja??? vallai me gjith shpirt...do te shkoja per te pasur nje histori pasionale dhe jo nje histori seksuale... [/qb]
....dhe pastaj e mori vesh burri i saj dhe e hengri edhe trimi....

MLK

Primus registratum

Ajo nuk ishte e martuar me burre po me grua, ngjarja zhvillohej ne Suedi :lol: :lol:

Erison700

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga love_ya:
[qb]
Fillimisht postuar nga NAVAJO:
[qb] Tema: A do te shkonit me nje grua te martuar?

ajo dihet dhe nuk ka medyshje...nese do te shkoja??? vallai me gjith shpirt...do te shkoja per te pasur nje histori pasionale dhe jo nje histori seksuale... [/qb]
....dhe pastaj e mori vesh burri i saj dhe e hengri edhe trimi.... [/qb]
po ti shko ne provje ihere mos e boj shurren n'breke qe ne ide...
mos i qaj hallin e kalorsit se i varen komet...

entelush

Primus registratum

pse cfare i mungon asaj femres se martuar?....po ti mungonte gje..... :confused: ........por femer eshte,aq me teper qe thone se pula e ben supen me te mire se zocka /pf/images/graemlins/laugh.gif

xhoni

Primus registratum

Me shpejtesine e eres /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

acid

Forumium praecox

A do shkoje me gra te martuara ????
epo.. po hap nje teme me emer A keni shkuar me gra te martuara /pf/images/graemlins/wink.gif dhe le dhe pergjigjen aty /pf/images/graemlins/tongue.gif

Slayer

Primus registratum

Fillimisht postuar nga AciD:
[qb] epo.. po hap nje teme me emer A keni shkuar me gra te martuara /pf/images/graemlins/wink.gif dhe le dhe pergjigjen aty /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
POO... Varet nga natyra e cdo raporti per faktin se kur vjen e ta ferkon vete pjeshken te surrati ca te besh, ndryshe eshte e ti shkosh ti kerkosh vete raporte te ngjashme . Eshte antiparimore per mendimin tim . :thumbsup:

Zippo

Primus registratum

Pergjigjja me normale ndaj ketyre pyetjeve "feminore" /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe "te paafta" /pf/images/graemlins/laugh.gif eshte qe robi (me tendenca seksuale "korrekte" /pf/images/graemlins/laugh.gif ) do shkonte me femrat, ato qe ja lejne, merret vesh /pf/images/graemlins/laugh.gif . Te martuara ose jo, eshte nje detaj i parendesishem. Nese ngjit muhabeti dhe ka "kimizem" vjen e natyrshme edhe "konsumimi" /pf/images/graemlins/laugh.gif i lidhjes qe krijohet. Çdo me thene t’i krijosh vetes komplekse dhe t’i vesh parakushte? :confused: Eshte absurde, budallallik dhe jo-reale!

Pastaj, se ç’probleme duhet te llogarisesh qe do te te dalin nese fle me nje femer qe eshte e martuar, kjo eshte çeshtje me vete! /pf/images/graemlins/wink.gif

P.S. Kjo teme eshte njelloj si te pyesesh "A do shkonit me femra"? Pergjigjen e merr vesh natyrshem mbasi qe ke shku, te pakten nji here, me nje femer. /pf/images/graemlins/laugh.gif

bob

Primus registratum

nuk kam lexuar me lart......por

une kam shkuar dhe eshte krejt bukur.

kane merak vetem nje gje,nuk e them se plas smira me vajzat e tjera te forumit :goofy:

e martuar dhe e papertueshme ! :devil:

ladouce2005

Primus registratum

:lol: prandaj ke ngel n'tirane ti great?
eh, dashuria te merr ne qafe :devil:

bob

Primus registratum

kush tha ne tirane,kam 2 dite qe jam kthyer nga firenze :shrug:

pastaj ate e kam shijuar ne florence e dashur SHIRAZ /pf/images/graemlins/wink.gif

sa per dashurine nuk kam cfare te shtoj :confused:

Princesha

Primus registratum

edhe un /pf/images/graemlins/laugh.gif

du detaje deshta me than :idea:

party

Primus registratum

ca detajesh kerkoni ju, e?

keshtu ne largesi e kam te veshtire t´iu them /pf/images/graemlins/laugh.gif

perdotni imagjinaten dhe ..............ika tani se po me kerkojne /pf/images/graemlins/tongue.gif