A do te shkonit me nje grua te martuar?

S6T6N6

Forumium maestatis
Re: A do te shkonit me nje grua te martuar?

Fillimisht postuar nga Rozalina:
[qb]
Fillimisht postuar nga S6T6N6:
[qb] I kishte ik nje koleges time burri me sherbim ne Itali sot... Ca qefi /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
kshu nuk shkon, knej na shkon e na hap tema "pse nuk lahen shqiptaret", knej do me shku me ate kolegen tane qe ka ken burim frymezimi per temen, aaaaaaa gjynah... per atë /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Te siguroj Rozalin se kjo nuk eshte ajo "Kolegja qe nuk lahet". Kjo eshte ajo kolegja qe ... :cool:

Princesha

Primus registratum

po po ashtu te siguroj edhe un /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

soni2

Primus registratum

Fillimisht postuar nga SweetAngel:
[qb] Po mire, nuk kane me moral njerezit? [/qb]
pse sweety thua kshu
hak qejfi kjo pune dikush spuno ke shtrati dhe tjetri/tra mundohen te mbushin ate zbrazti qe ropt mund te kene :rockband: :lol: :lol:

SweetAngel

Primus registratum

Degjo TO57!

Te gjitheve u ndodhin te mos u pergjigjen partnerit/es ne nje moment te caktuar. edhe ty mund te ndodhi nje gje e till, por nuk do te thote qe te kerkojme "ngushellim" tek dikush tjeter.

Pse, sa here qe te ndjeme "boshllek " ne nje mardhenje mos duhet te kerkojme "plotesim" tek dikush tjeter??

Me duket nje jete pa pike kuptimi e me te vertet boshe, dhe e pa moralashme.

E di qe shumica e njerezve tani ecin sipas modelit dhe jo moralit, po dreqi e mori, cfare dobie do te kishte nje jete e tille?? Dhe jo vetem kaq, po c'ndryshim do te ket nje femer e martuar qe shkon me te tjere nga nje prostitute??

Pervec pageses asgje tjeter, bile kane shume te perbashkta, dhe njera prej tyre eshte, jo respektin per vetveten. Dhe po nuk pate respekt per veten mos kerko te te respektojne te tjeret.

Mendimi im mund te jete i kohes "se vjeter" le te themi ( megjithese jam teper e re) megjithate, te siguroj qe ka shume persona qe e shohin jeten nga i njenjti kendveshtrim, dhe kane nje jete me te mire, me te lumtur, me te rregullt, se ata persona qe shkojne sa me nje person me nje tjeter.

tushi

Valoris scriptorum

Swety t'kam than un ty qe ti kur flet e njet e s'ka gja qe e shkep :thumbsup: Nji pytje :confused: a t'ka propozu kush qysh se je martu???

Mgjth kam pershtypjen se ata qe e kan enderr me shku me nje te martume e kan se s'kan shku ala me nji t'pamartume :idea: e kujtojne se kjo e martumja do t'ju japin per nje here ekperience e pjekuri sa 10 vajza te pamartume. :smash:

tushi

Valoris scriptorum

Po e ven n'dyshim maskilitetin tem /pf/images/graemlins/laugh.gif napi napi :rolleyes: sa shum gjana shihen prej ktu posht po habitem qe ti nuk i ke pa ma siper :confused: perdor gja syze /pf/images/graemlins/laugh.gif nejse ka edhe metoda tjera prekja :idea:

SweetAngel

Primus registratum

Prekjet lerja femrave Tushi.

Apo te jane merzitur dhe kerkon eksperjence ne fush tjeter?? :lol: :wink: .

abs

nuk e di...

Fillimisht postuar nga S6T6N6:
I kishte ik nje koleges time burri me sherbim ne Itali sot... Ca qefi /pf/images/graemlins/laugh.gif

nga abstract:sa per kultur t pergjithshme kam nje pyetje,
kush perfiton n kte rast ti apo ajo? :rolleyes:

nga S6T6N6:perfitojme te tre ne forma te ndryshme /pf/images/graemlins/laugh.gif
ok, ti e din ma mir /pf/images/graemlins/wink.gif
un te pyeta se mu kujtu nje kolege ktu, ajo eshte e martume, njeni nga firma e saj e donte, ajo s pat kundershtime ( kur ishte me `leje`). Ktij te shkretit i iku truni, ra kam e kry mren edhe pse e dinte se ishte e martume, dhe mbas disa muajsh i tha asaj: `je gruaj anderr e jetes teme, dua te martohem me ty, kerkoj qe ta ndash burrin`.
Pergjigja e saj ishte: nig`jo ti neben job (pune plotsuse /pf/images/graemlins/laugh.gif ) jo vetem per ty, por dhe shume si ti, se la burrin tem :wink:

prandaj te pyeta, po ti mesaduket i koordinon mire trute ( apo s eshte kjo nje aftesi per meshkujt zemergjan) :idea:

---------------------

asigja personale e /pf/images/graemlins/smile.gif

SweetAngel

Primus registratum

Aman se na lodhet nga syte me kete djalekt, mu desh 10 min te lexoja shkrimin tend, abstract.

E pakte qe mund te bene ( ne formen e nje favori) eshte te shkruani ne gjuhe letrare , per ne qe nuk e njohim djalektet ( sidomos te veriut).

Faleminderit per mirekuptimin :tipsy:

S6T6N6

Forumium maestatis

Sa here e shof kete teme me behet te shkruaj: POOOOOOOOO DO SHKOJA ME NJE GRUA TE MARTUAR /pf/images/graemlins/laugh.gif nuk e mohoj dot qe jane njish ne krevat... kam mbresa te mira /pf/images/graemlins/laugh.gif

nastradini

Primus registratum

Me pershtypje kjo teme do me bente sikur te shkruaj;A do te shkonit me nje vajze beqare?

Ps.Satana me behet qejfi qe te shoh dhe tek albforumi:).

SweetAngel

Primus registratum

Do te te bente me pershtypje ndoshta tema " Do te dashuroheshit me nje grua te martuar" se per te shkuar nje here, nuk mendoj se ka mashkull qe do te refuzonte ( ose 9 ne 10 persona nuk do te refuzonin)

S6T6N6!

Besome, qe ka gra te martua prej shume vitesh dhe nuk dine as te puthin. Mendoj se femra kur gjen partnerin e duhur ( dhe varet dhe nga zotesi, dhe taktika e mashkullit) eshte NJESH ne shtat, sepse gjerat vijne ne menyre natyrale.

S6T6N6

Forumium maestatis

Natyrisht qe ka gra te martume qe nuk dine as te puthin, dhe une nuk e ve ne dyshim kete, por ato "te martuarat" qe i ka ra rruga nga krevati im, kane qene shume profesionale ne "detyre"

SweetAngel

Primus registratum

Ateher shpresoj te kesh mesuar dicka prej tyre.

Dhe nje prej gjerave qe ke mesuar pa dyshim do te kete qene: Beja qefin gruas tende, nemos ajo te zevendesone sa hap e mbyll syte.

OSE

Puno bacen tende, qe te mos e punoj dikush tjeter /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

O Angel ca dreqi qe qeke mi goce :lol: :lol:

S6T6N6

Forumium maestatis

Ore bacen time po e po... po gjith problemi eshte se ste lejne rehat as bacet e te tjereve...

RecurrentDream

Forumium praecox

Nje xhentelmen shijon dhe hesht hajde gjejeni kush e ka thene kete shprehjen... Sepse, te marresh me mend se ku punon S6, te dish se ciles i ka ikur burri ne Itali dhe perfundojme ketu ne Albthashethemi.

Sa per temen, ato femra qe i kane bere pershtypje S6 nuk jane detyrimisht te mira ne pune krevati vetem sepse jane te martuara. Kane qene te mira edhe me pare /pf/images/graemlins/wink.gif , thjesht S6 ndoshta ka veshtiresi ti lokalizoje kur jane beqare... /pf/images/graemlins/laugh.gif