A DO TE DASHUROHESHIT ME NDONJE ANETAR/E ?

lila20

Primus registratum
A DO TE DASHUROHESHIT ME NDONJE ANETAR/E ?

NESE DO TE DASHUROHESHIT.PERSE?
NESE JO .PERSE?

oneo

Forumium praecox
Re: A DO TE DASHUROHESHIT ME NDONJE ANETAR/E ?

me ty

sepse me pelqejne ato tipet kryenece :wave:

Princesha

Primus registratum

Jo, pse si thu ti me leh si qeni ne han a? /pf/images/graemlins/smile.gif

NYC_GUY

Primus registratum

Dikur ........... nuk mendoj se ishte dashuri por dicka aty shumu shume /pf/images/graemlins/frown.gif afer

akrepi_sykalter

Primus registratum

do te isha dashuruar me ndonje anetare nqofse do ishte dashuruar dhe ajo ne mu pse sepse nuk kam momatalisht te dashur dhe me ju parqait naj femnes keshtu live po te thot qkado dhe ma merr menja se permes inetrenetit eshte ma mir tung ju dua

tola77

Primus registratum

Jo, mund te me pelqejne mendimet e dikujt por te dashurohem e pamundur. :shrug:

Dua

Primus registratum

Po mer pse jo? Po gjysma ketu jane taku e ia kane tregu njoni tjetrit qysh me kohe...eeihaaa. Dmth. planet per te ardhmen. :goofy:

Ishte pyetje e veshtire me thane te drejten. Teme e ronde kjo. /pf/images/graemlins/laugh.gif

D.

terepervetezotipertegjith

Primus registratum

une jam i dashuruar per vete dhe me diket ketu /pf/images/graemlins/smile.gif
kshu qe pse jo ska asgje te keqe ta pranosh seshte dobsi e kunderta biles eshte force :kiss: :wub: :wub:

^^MIA^^

Forumium maestatis

personalisht sdo dashurohesha dot me nje anetar.e kam te veshtire te dashurohem kaq shpejt me nje njeri qe nuk e shoh ne sy kur i flas,kur nuk e shoh se si buzeqesh,kur nuk i degjoj zerin.dashuria eshte fjale e madhe dhe duhet te mbash pergjegjesi kur pranon se je e dashuruar,smund te dashurohesh me nje njeri qe e njeh shume pak,mos te them aspak.megjithate mesa kam pare kjo gje ketu paska ndodhur,cte besh,mesa duket shqiptaret qenkan te thekur per dashuri /pf/images/graemlins/wink.gif

terepervetezotipertegjith

Primus registratum

foli kjo evropianja /pf/images/graemlins/laugh.gif
kim amon me qafsh e din shume mire qe llafet i hudhi plot dhe jo kot duhet ta dish mire /pf/images/graemlins/smile.gif
nqs e ke pase per mua ket te shkrujtun
ska te bej shikimi syri apo cfare do lloj gjeje tjeter ka te bej ndjenja se si e ndjen veten dhe vetem me fjale dhe te ben te emocionohesh jo me ta shofesh ashtu sic thu ti /pf/images/graemlins/wink.gif qe eshte totale kuptohet /pf/images/graemlins/laugh.gif

beshbossi

Primus registratum

Une jam dakort me Kim-in!!!!!
Pothuaj e pamundur,duhet te jete ose shume shume i vecante ose shume shume i afte te duket shume shume i vecante!!!!

^^MIA^^

Forumium maestatis

hiihihihiihihihihihiih highlander .im so sorry for you. :kiss:

rosela

Primus registratum

jam e te njejtit mendim me braveheart eshte shume shume e veshtire,gati e pamundur po ne fund te fundit "impossible is nothing"!!!!keshtuqe asgje nuk eshte e pamundur!!!

horizonti

Primus registratum

asgje s'eshte e pamundur ne kete bote.Vetem pak besim. :angel: