Re: A DO TE DASHUROHESHIT ME NDONJE ANETAR/E ?
a do dashurohesha me ndonje anetar?? pffffffff jooooooooooooooooo kurre pse??? sepse jam nje tip qe dicka dua ta shof cdo dite te me shofi te qesh me te te qaj me te, nuk dashuroj dote duke lexuar rreshtat qe dikush i paska shkruar aq bukur /pf/images/graemlins/laugh.gif a do e simpatizoja une inteligjencen e dikujt ketu ?? /pf/images/graemlins/laugh.gif pooo por a do ta dashuroja??? pergjigja eshte jo 100% sa per parafolesin qe na tha qe shume divorce sote behen se partneret skane gjet njeri tjeterin ne tip personalitet ndaj edhe divorcohen i them se ata per te cilet ti po flet jane vetem nje 5 perqindesh i gjithe atyre qe ndahen, po te lexosh statistikat e divorceve sic bera une para ca kohesh pashe qe ishin per tradheti bashkeshortore kryesisht ne puthuaj 90 perqind nga ana e bashkeshortit njeriu ka instinktet e kafshes /pf/images/graemlins/laugh.gif eshte cik per te qeshur po ajo eshte i vetmi shpjegim qe mund te gjej ne kete moment une, i merzitet gruaja qe eshte shendoshur sepse ka lindur tre femi edhe vete gjen nje njomezake qe i shuan epshet me bukurine edhe rinine e saj, mos te shkoj me shembuj qe ju si njifni, thjesht shikoni qeveritarin tone, qe la gruan me te cilen kishte 30 vite martese per nje bukuroshe e cila i mori mendte( skam asgje kundra tije, jete te lumtur ne zgjedhjen qe beri). shkurtimisht personaliteti mund te ndikoj patjeter 50 perqind por a do te bija une ne dashuri me personalitetin e dikujt ??? joooooooo se mungon ai 50% tjeter dua qe dicka ta shof perdite ta takoj .... e te tjera e te tjera /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
shifni jashte interneti , keshille nga une /pf/images/graemlins/laugh.gif
ju dua shume te tereve :wave: :wave: