A DO TE DASHUROHESHIT ME NDONJE ANETAR/E ?

entelush

Primus registratum
Re: A DO TE DASHUROHESHIT ME NDONJE ANETAR/E ?

edhe mundet......duke bashkbiseduar me nje person nepermjet mesazheve...e njeh pak nga pak,e fton per kafe,pastaj per darke,pastaj per te shkuar ne park :devil: dhe pak nga pak........dashurohesh me te :wub: :kiss: une personalisht jam e terhequr nga personaliteti i amaros /pf/images/graemlins/laugh.gif

erisa

Primus registratum

nuk mendoj fare se eshte e mundur ...sepse dashuria eshte dicka e madhe ...titulli i kesaj teme do ti shkonte me mire fjala *pelqim*dashuricke por jo dashuri.
Dashuria vjen me kohen ajo evulon kur njeriun fillon ta njohesh me shume .Dashurohesh me sjelljen , veprimet , buzeqeshjen madje dhe zerin ..pa marre parasyshe pamjen .Dhe kto gjera nuk jane aspak te mundura ne nje lidhje kompjuterike.

/pf/images/graemlins/laugh.gif <-------sipas jushe une me te vertete keshtu qesh???

Dua

Primus registratum

Dua po me pyet mua?

Jo. E kisha me veten.

D.

Princesha

Primus registratum

...besim dhe vetem besim dhe do baheni me dashnore forumi...

/pf/images/graemlins/laugh.gif

great

Primus registratum

pse ju vajzat kerkoni me ngulm dashurine,mund te beni shume mire edhe pa te.pak guxim e do te shikoni qe dashuria eshte vetem nje proces abstrakt.atehere dashuroni qe te jeni te dashuruara.nuk e di se ca po them.beni dashuri,kete desha te thoja.me nje anatare prej verteti apo prej kompjuteri?

sonida

Primus registratum

Dashuria eshte çudia kete e din cdo njeri prej jush , pra dashuria lind ne çdo lloj distance dhe seshte per tu habitur lind ne internet ,ne forum apo nga nje foto apo nga nje shikim, kjo nuk do te dhot se eshte çudi, se ka ndodh dhe do te ndodh ,dhe ka per te ndodh gjith jetes . :smash:

terepervetezotipertegjith

Primus registratum

jam dakort me horizontin
besim +pelqim=dashuri ndjenja eshte dashuria dhe besimi ska ca te shtosh ketu se nga vjen nga interneti telefoni apo kina ska te bej fare
ska te bej sexy pamja bukuria ka te bej zemra kur dridhesh kur flet me ate person te bon zemra terr terr ajo eshte dashuria
puf njonen ketu dhe i them qe e du fort /pf/images/graemlins/smile.gif :kiss: :kiss:

erisa

Primus registratum

highlanders , se te drdhen gishtat ty kur i shkruan asja qe do ne internet nuk do te thote se munde te jete e mundur dashuria me antaret .
Ti duhet ta kesh takuar dhe ne jeten reale se kshu vetem duke shtypur butonat e tastjeres nuk arrihet asgjekundi. :shrug:

oneo

Forumium praecox

eshte nje lloj dashurie me idealen deri ne njefare pike

nderkohe qe me robin qe e sheh dite per dite se s'ben do kerkosh difekte

jemi ne qe duam qe nje lloj dashurie e tille te ndodhe (robi dashurohet ma karakterin e jo me fiziken)

Rambla

Primus registratum

kaq e veshtire eshte te gjesh dashurine ne jeten reale sa te mendosh ta gjesh ne af/internet?

dai :sleep:

pastaj ç'eshte kjo "a do te..", sikur e vendos ti kur te dashurohesh e kur jo.

Diavolessa

Valoris scriptorum

A ben me dashte me shume se nje person?

Ne se o kshu une du fort te pakten 1500 antare te forumit /pf/images/graemlins/laugh.gif jo per gjo ...do thoja ene ma shume, por ca me ju ba se kane po i njejti person ka tre/kater nickname /pf/images/graemlins/laugh.gif

S6T6N6

Forumium maestatis

Te dashurohesh me dike qe eshte ketu mendoj se ndodh... njeriu dashurohet me logjiken dhe kjo eshte kapitale. Nese shume lidhje sot nuk funksionojne, ka shume ndarje e shume divorce eshte sepse dy pratnere nuk kane gjetur njeri-tjetrin ne logjike...nderkohe qe mendoj se forumi ndihmon ne perputhshmerine e mendimeve sikunder mund te behej diku gjetke. Ketu mungon impakti i pare dhe kjo eshte vertete nje minus...por parp se prap nese i ke fituar mendjen dikujt ke rruge te hapur per ti fituar zemren.

do vdes per ty

Primus registratum

a do dashurohesha me ndonje anetar?? pffffffff jooooooooooooooooo kurre pse??? sepse jam nje tip qe dicka dua ta shof cdo dite te me shofi te qesh me te te qaj me te, nuk dashuroj dote duke lexuar rreshtat qe dikush i paska shkruar aq bukur /pf/images/graemlins/laugh.gif a do e simpatizoja une inteligjencen e dikujt ketu ?? /pf/images/graemlins/laugh.gif pooo por a do ta dashuroja??? pergjigja eshte jo 100% sa per parafolesin qe na tha qe shume divorce sote behen se partneret skane gjet njeri tjeterin ne tip personalitet ndaj edhe divorcohen i them se ata per te cilet ti po flet jane vetem nje 5 perqindesh i gjithe atyre qe ndahen, po te lexosh statistikat e divorceve sic bera une para ca kohesh pashe qe ishin per tradheti bashkeshortore kryesisht ne puthuaj 90 perqind nga ana e bashkeshortit njeriu ka instinktet e kafshes /pf/images/graemlins/laugh.gif eshte cik per te qeshur po ajo eshte i vetmi shpjegim qe mund te gjej ne kete moment une, i merzitet gruaja qe eshte shendoshur sepse ka lindur tre femi edhe vete gjen nje njomezake qe i shuan epshet me bukurine edhe rinine e saj, mos te shkoj me shembuj qe ju si njifni, thjesht shikoni qeveritarin tone, qe la gruan me te cilen kishte 30 vite martese per nje bukuroshe e cila i mori mendte( skam asgje kundra tije, jete te lumtur ne zgjedhjen qe beri). shkurtimisht personaliteti mund te ndikoj patjeter 50 perqind por a do te bija une ne dashuri me personalitetin e dikujt ??? joooooooo se mungon ai 50% tjeter dua qe dicka ta shof perdite ta takoj .... e te tjera e te tjera /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
shifni jashte interneti , keshille nga une /pf/images/graemlins/laugh.gif
ju dua shume te tereve :wave: :wave:

RAUL

Primus registratum

o goc ke lajthitur eeee smash: mua mu tha buza me te :kiss: dhe ti me thua nuk bie ne dashuri.. /pf/images/graemlins/tongue.gif :smash: /pf/images/graemlins/smile.gif

susana

Primus registratum

:mad: prape nuk mora gje vesh se ca u be ketu :smash:

mostro

Putraku

O forumistet jane te rinj!ose kane ndryshuar vetem nick+avatarin!!por i paskan ndryshuar goxha.....

RAUL

Primus registratum

flasim me fjal te holla moj fiona...kto gjona vetem une dhe do vdes per ty i kuptojm. /pf/images/graemlins/tongue.gif

Princesha

Primus registratum

Po habitem qe shum ktu mendojn qe lind dashuria ktu, po si do ja beni nqs ju jeni ne njerin cep e tjetri ne cepin tjeter, do thoni ju se vetem mali me mal nuk takohet po njeriu me njeriun po, jeni te gatshem te krijoni nje lidhje ne distanc?

Njerezit po rrijn me zemer ne dore kur e kan partnerin/en aty afer jo ma...

Ata qe ndjehen te fort ti futen ksaj loje, shpresoj ti dali me sukses :shrug: