BeRaTsi_MiZeRje
Aktivist i AlbForumi

Kjo është më e zakonshme se sa që mund të mendoni, por a është e sigurt?
Kreu rrugor: A ia vlen? Shkenca tashmë ka një përgjigje.
Por para se të shkojmë në këtë, le të gjejmë se kush e bën atë: Në një studim të parë-të - llojit- të - saj- nga Universiteti i South Dakota, studiuesit gjetën se rreth një e treat burrave të moshës së kolegjit janë angazhuar në aktivitetin seksual ndërsa vozisnin, ndërsa një tjetër 9 për qind qenë si pasagjerë. Gratë, nga ana tjetër, kishin më shumë gjasa për të marrë pjesë nga vendi i pasagjerit, jo kur ishin para timonit.

Kjo mund të jetë për shkak se gratë priren të jenë më të rrezikshme gjatë vozitjes, ose për shkak se shpesh meshkujt vozisin kur çiftet udhëtojnë së bashku me makinë, thotë autori i studimit Cindy Struckman-Johnson, Ph.D.

Në udhëtimin e tyre më të fundit të sexit, 81 për qind e meshkujve kanë dhënë apo marrë seks oral. Gati gjysma kanë bërë gjëra të dorës. Një tjetër 13 për qind e djemve kishin marrëdhënie të plotë, dhe 11 për qind e djemve pranuan të masturbojnë me drita paneli të aparaturave.

Tingë llon argë tuese, por këtu është një lajm i keq: sexi rrugor është i rrezikshë m, dhe për të mos përmendur të paligjshme në disa vende. Gati gjysma e takimeve ndodhin me shpejtësi 61 deri 80 kilometra në orë, të shpejtë mjaftueshë m që edhe zbavitje të vogëla mund të jenë vdekjeprurëse. Për më tepër, si rezultat i seksit në makina:

- 38 për qind e pjesëmarrësve tejkaluan kufirin e shpejtësisë
- 36 përqind përvjedhë n në një tjetër korsi
- 11 për qind le lanë timonin të shkojë
- 2 për qind gati kanë goditur dikë apo diçka